Ahojte, asi 15 rokov som fajčil normálne tabakové cigarety. Z jedno dňa na druhý som to zmenil na Glo nahrievaci tabak. No ale rad by som úplne prestal ale nemám pevnú vôľu. Čo vám pomohlo ? Máte niekto nejaké tipy ?
Upratať v hlave, všetko sú to len výhovorky 🙂
@16zolik16 nekupit si cigy a nezapalit si 😄 všetko ostatné sú kktiny. Ja ešte vždy keď som dostala chuť na cigu, začala som robiť dačo iné. Vyhýbala som sa asociaciam, prestala som na čas chodiť napr do mesta na kávu. Prestala som na čas aj piť alkohol, lebo čo som chcela po dvoch deckach vínka? Jasné že zapalit si😄 istý čas som sa aj nestretavala s kamošmi čo fajčia. A to je tak asi všetko co ma napadá
Mna ešte tak napadlo že by som skúsil beznikotinove cigarety. Čo na to hovoríte ?
Ja som síce nikdy nefajčila, ale čítala som, že pevná vôľa nestačí, lebo časom jej treba viac a viac a ona sa "vyčerpá", a vtedy musí byť silnejšia motivácia.
Bol tam príklad muža, ktorý už má vnúčatá. A že rád by pri nich viac vládal, turistikoval s nimi (čo sa mu pri fajčení vraj ťažšie, lebo horšie vládal s dychom), čiže toto bolo použité ako motivácia. S tým, že mal sa zamyslieť nad tým, ak už predtým skúšal prestať, čo sa pokazilo, alebo ako to vtedy dokázal nejaký čas nefajčiť...
Ja si z času na čas bafnem - nemám problém s tým prestať, ale proste keď skončím namáhavý pracovný deň, tak to je už taký rituál, že si vyjdem na balkón, spravím si relax na kresle a pri kávičke. Fajčím len slimky, klasické cigarety si nekúpim a navyše už sa cena cigariet blíži k tej hranici, že začínam byť tak trochu neochotný platiť toľko za ne, tak asi seknem aj s týmto relaxom.
@16zolik16 citala som nadpis a uz som sa chystala napisat: “Otehotni.” 😅
Choď na RTG pľúc ako ja. 😁A hneď ma prešla chuť.
Ja som prestala zo dňa na deň, 2 roky som nefajčila ale opäť som do toho vpadla, a teraz mi to už tak nejde ,seknut s tým z jedného dňa na druhý
@16zolik16 skúšala som hocičo 😂 nepomohlo nic, treba jedine tu pevnú vôľu 😃 a ja ju zatiaľ pevnú nemám 😂