Nepatrím medzi tých s tou silnejšou vôľou bohužiaľ. Par krát som už skúšala ale dokážem sa aj psychicky zrútiť. Fajčím iqos ale ide to zbytočne do peňazí. Strašne túžim prestať a neminat na dym ale vždy to zahanam jedlom musím niečo nonstop jesť aby som nefajčila. Prosím je tu niekto kto prestal až z takejto silnej závislosti?
Ahojte, ja som prestala 4x 😆 (tehotenstvo, bol kovid a nemali sme peniaze, potom som sa objednala na bielenie zubov a nechcela som si ich hned zadarbit fajcenim - to bolo asi tak ze presne od datumu a postupne som sa pripravovala.. a teraz naposledy lebo zdrazeli) ja viem ze to dokazem, zo dna na deň. Proste si poviem co vsetko si mozem za 5e kupit, a ked takto 2-3x v tyzdni odolam, tak si mozem nieco za 15e kupit pre seba. U mna vyhrala tato financna motivacia. Ja mam problem ako zasa nezacat 😆
Od noveho roka ma idu povysit a uz teraz sa obavam 😃
@adeladulova 👍👍👍👍
Nekupit a hotovo..nebudes mat nebudes fajcit..nijak inak to nejde.a ozaj si tie.prachy odkladaj aby si ich videla
Skús Biorezonanciu…
Problém je v tom, že ty to (ešte, zatiaľ) nechceš. V hlave. Stačí naozaj to jedno jediné vážne rozhodnutie, odteraz a dosť.. ja som sa takto odhodlávala pol roka, a nakoniec som si jeden deň povedala - "posledná". Tiež som šla z Iqos. Prvé dni som doslova rátala, že "už nefajčím 19 hodín a 27 minút" a tak podobne. Samozrejme, jedla som viac a kadečo, trochu mi stúpla váha ale to je nič, po dvoch mesiacoch som to upravila naspäť. Čo mi pomohlo najviac, bolo, že keď som mala chuť na cigaretu, predstavila som si, ako ťahám do pľúc ten decht, a čo mi to robí s prieduškami. A to mi stačilo. Tiež pomôže prečítať si, čo sa deje s telom od okamihu, keď prestaneš fajčiť.
Ja som vedela, že moje rozhodnutie je navždy a platí, viac sa k tomu nikdy nechcem vrátiť. Nemala som pevnú vôľu, ale tá jedna silná myslienka že "áno, ja chcem prestať" bola gro. Až ťa prepadne chuť, nedaj sa, ty to nechceš a ty rozhoduješ. V takých chvíľach pomáha šport, 20 drepov napríklad, ostrúhaná mrkva, prechádzka, čokoľvek, čo ti odvedie myšlienky. Skús v lekárni pozrieť nicorette sprej, pre prípady krízy. Držím ti veľmi palce, dáš to! @autorka
Normálne stop zo dňa na deň mne sa osvedčilo
To by aj ma zaujímalo som veľmi závislá