Ahojte, poradte ako odstranit foliu na tetovani? Davam si ju dnes na piaty den dole, pomaly a jemne ju oblievam vlaznou vodou aby pustila ale miesto po nej ostava hrozne jemne ani antibakterialne mydlo nepomaha. Dakujem za rady🫠
To co mate za folie? Ja som mal normalnu strecovacku. Odtocil som a hotovo. Potom vydezinfikoval a natrel bepantenom tattoo
ja som ju normalne stiahla dole, ako držala dosť,ale dalo sa to stiahnuť , nepoužila som na to nič.
Ide mi o radu preto, lebo po folii ostane koza velmi lepkava a neviem ako sa toho zbavit, mydli nepomaha
pat dni mi pride inak strasne vela :D na vsetky tetovania (aj tie vacsie)m nam dal tater foliu a kazal ze vecer/druhy den rano ju mame dat dole :D
@crazy_cat_lady mne kazal 5 dni, aj som tak dala dole, ale neostalo mi tam lepkave nič veru...
@crazy_cat_lady ano to.sa dava ked mas obycajnu ale teraz davaju tateri aj hojivu ktora stiahne zapal, zacervenanie atd cize je.super len toto no🥹
Vy ste mali v kuse 5 dni fóliu na ruke????mam plno tetovani ,ale zakaždým mi tater povedal ,že fóliu msm dať dole hneď keď prídem domov ,lebo ináč sa to môže zapariť
@18lucy11 precitajte si nieco o liecivej/hojivej folii, tzv. druha koza
Ja som ju musela rozmocit v sprche a aj tak to islo dole velmi tazko.