Ako nedotiahnuť ploštice do baráku?

2. jan 2024

Ahojte, o dva dni idem domov z dovolenky. Bola som na izbe, kde som nasla plostice. Co vsetko mam urobit ked pridem domov, aby som si to nedotiahla do baraku? Veci pobalim do sackov, vsetko dam prat na 60 a do susicky. Skontrolujem batozinu. Co este? Pomoze, ked kufre vystriekam biolitom? Dakujem.

nikpa
2. jan 2024

Ja by som komplet kufre aj s obsahom zniesla rovno do čistiarne. Po príchode domov sa vyzliecť na balkóne, veci tam dat do skla a vyhodiť. Doma nič neprat ani nesušiť, akonáhle to vytiahnes z kufra je veľká pravdepodobnosť, že si ich doma vytrasies. Ale ja by som radšej ožalela všetky veci z dovolenky. Stále to vyjde lacnejšie ako potom platiť deratizaciu.

weronika171717
2. jan 2024

@nikpa do čistiarne???? A myslíš, že to tam zoberú? Veď riskujú, že im to vojde do ostatných vecí. 🤮🤮🤮

patus_2
2. jan 2024

Ja by som bola asi veľmi rázna, ale väčšinu veci by som vyhodila. A tie, ktoré sa nedajú vyhodiť by som prestriekala už na izbe nejakým insekticidom a potom napr. v kufri auta vo vreci by som ich opakovane vystriekavala . Tak isto, kúp si nové oblečenie, zabaľ ho do sáčku a tesne pred odchodom sa osprchuj a obleč nové veci, staré tam už nechaj a čím skôr preč.

mandymoore123
2. jan 2024

Asi by som sa podarila s odborníkom,zavolala do nejakej firmy ktorá sa tomu venuje. Nie je to sranda ak sa dostanú k tebe domov
Treba dodržať presne pokyny. Držím palce

slavomira236
2. jan 2024

Ja ked som zila v londyne a odchadzali sme z domu kde sa vynorilu plostice len som vsetko skontrolovala povytriasala nieco oprala a nepreniesli sme nic..nemozne vyhodit vsetko ved sme tam toho mali habadej olus nasi spolubyvajuci

zeldia
2. jan 2024

Napíšeš kde ste boli? Ja ma z toho pomaly panicky strach už ani neviem či mám chut vôbec niekam chodit ☹