Ako často pijete alkohol / aký?
Nesúdim, len prieskum.
Cca 2 x mesačne 1 Max 2 poháre vína s mužom
Ja už ani nepamätám, kedy som mala nejaký doma, nie že by som ešte vypila. Ale v lete mám rada pivo rezané čapované 😀 a griotku by som si dala keby niekto ponúkne 🤭
nepijem roky. svoje som si už odpila v mladosti. na zábavách .. 😉
Poslednych cca 15 rokov nepijem. Nic. Nikdy. Ani pripitok. Dobrovolne rozhodnutie.
Niekedy viac, niekedy menej, ale 2024 je zatiaľ bez alkoholu a uvazujem, že to tak možno aj ostane
@deti95060810 ja tiež 🤪😁
Každý deň biele s oranžovým džúsom alebo červené s kolou, keď nestačí dám si aperoll s o-džúsom alebo bourbon whisky s kolou. Pivo nepijem neprišla som jej na chuť, sem tam si dám aj eristoff vodku...
Pri kazdem moznej prilezitost. Tych prilezitosti je do roka len par
Ale tento týždeň pijem čaj a theraflu
Minimálne raz mesačne s kamoškami z práce a občas aj doma. Muž nepije, respektive veľmi výnimočne.
@stellarstar na to whisky s colou ťa pozývam 🥃 aj na čaj o 5, aby sa nepovedalo, že len chlastame 😂
Obcas si dam pivo, preferujem remeselne 😉. A ako casto? Niekedy raz tyzdenne, niekedy 2x, inokedy raz do mesiaca...proste ked mam chut.
Žiadny a vôbec 🤗
Ja cez zimu moc nie. Ale cez leto ked sa chodi na zahradky a je veal akcii, dovoleniek tak aj 2-3x do tyzdna si dam pivo/vino ☺️
No ja tak 2x rocne oliznem poharik s Bailey’s a na nejakej oslave 2-3x do roka sampus. Tiez len oliznem. Alkohol celkove nemusim, radsej si dam cokoladu 😇
Nikdy, tak isto ako aj kávu a ani cigarety
Poslednou dobou som alkohol úplne obmedzila, lebo som zistila, že mi nerobí moc dobre, deň na to po psychickej stránke. Takže momentálne už nič 🙂 Ale predtým som zvykla piť prosseco tak 2x do mesiaca.
Nevediem si štatistiku, možno raz za týždeň alebo raz za dva týždne si dáme s manželom rum alebo bylinný likér 🥂
Dkoli vypijem mozno 5piv za rok..inak nic
2-3x do tyzdna pohar vina, ci rum obcas.
Vôbec nepijem.
Ja tak 1-2x za mesiac. Od 2024 som este nepila, nechuti mi.
alkohol vobec, ani pripitky, ani "zo slusnosti"
Ja som už dva roky nasucho furt som buď tehotná alebo kojim 😁 ale uz sa teším v lete na gin+tonic😉
Ako casto neviem. Mam rada pivo, vino, G+T, v lete sem tam mojito, aperol spritz.
Cez vianoce 1 fľaša domáceho vaječneho koňaku kde je asi 200 ml rumu a cez leto možno 2 krát mojito alebo pinacolada.to je vsetko
Nikdy.
Ja si každý večer, keď sú všetci na poriadku a všetko je OK, dávam pohár bieleho suchého vína ... ale pokiaľ nemám, nebežím na prvú pumpu kupovať.