Ako bojovať s chuťou na cigaretu ? Pred tehu som bola aktivny fajciar, hned ako som si objavila // som prestala. Prisli nevolnosti, na fajčenie som ani nepremýšlala.. potom to zacalo od 14tt ked som mala depresie a trvalo to do 25tt potom sa to uz len zlepšovalo.. samozrjeme nikdy mi nerobilo dobre to, ze muž stále fajčí a o to je to najvačšie lákadlo. Už som mesiac po pôrode, nefajcila som cele tehu, ani ten mesiac, mliečko sa nerozbehlo.. a mňa znovu zdrapli chute, uz som mala vytiahnutý iqos, ale zatial nemam odvahu, este rozmýšľam o jeho vrateni na predajnu na recyklaciu .. ale vo mne je to veľký boj a bôl zároveň do toho ked muž presedi poldňa na balkóne a neskutocne ma to láka .. okrem iqosu som nikdy nic ine nefajcila, a pri tom on fajci lmky a neskutočne mi to vonia.. ak os tym bojovat? Je to uz na zbláznenie .. som nervózna a podráždená...
Skus elektronicke cigarety a postupne kupuj slabsie a slabsie, tak prestanes byt postupne zavisla na nikotine. Predavaju aj jednorazove milion prichuri. Vyborne chutia, nesmrdia a ovela menej skodia ako cigarety.
@natalia2007 začínať znovu fajčiť keď toľko vydržala nefajčiť je hlúposť, postupným znižovaním si ťažko odvykne od závislosti, tam pomôže len rázny koniec
popros muža nech berie ohľad na teba a nefajčí pred tebou aby ťa to nelákalo
Chápem ťa, aj ja by som chcela pol dňa presedieť na balkóne a robiť niečo, čo mi "chutí". Neviem, aký máš vzťah k fajčeniu, či chceš opäť fajčiť, ale ak si si istá, že fajčiť nechceš a bojuješ iba s chuťou a nekojíš, mne pomohli tabletky Defumoxan. Dajú sa kúpiť v Čechách. Vďaka nim som nefajčiar, čo je mega.
@maranco ano, postupnym znizovanim si odvykne od zavislosti. A bavime sa o vapovani, ktore je ovela menej skodlive ako cigarety. Autorka pise ze je nervozna, podrazdena a na zblaznenie. Toto je podla mna cesta.
Radšej zomrieš predčasne hroznou smrťou a ešte za to budeš platiť 200€ mesačne? Čo je rozumnejšie?. proste čakať kým prejde absťák, alebo si znova zapáliť? Čo ti tá cigareta dá?. nedá ti absolútne, ale absolútne nič. Jediné čo ti dá, je chvíľkové prerušenie absťáku. To čo prežívaš je obyčajný absťák a nič iné.
@natalia2007 prosím ťa zdroj kde je uvedené, že vapovanie je oveľa menej škodlivé ako cigarety
ja uz takmer 3 a pol roka nefajcim... stale mam chut na cigu a tiez mi to vonia neskutocne mi to vonia... naozaj stale... moj manzel je na tom rovnako ako ja nefajci asi o mesiac kratsie a tiez ked ide okolo nas niekto na seba pozrieme, ze oh dali by sme si... pomaha mi ta podpora manzela, ktoru ty nemas a tiez pohlad na moju dceru co ide do puberty, ktora nas poprosila aby sme prestali...teraz aj pohlad na moje brucho v 9tom mesiaci o.chvilu uz pohlad na male babatko... tiez mi pomohlo si zvyknut na vsetky cinnosti, ktore som mala spojene s cigaretou, najma pitie kavy, ktore pouzivam ako nahradu za fajcenie (musela som si kupit bezkofeinovu 😂) vzdy ked mam chut na cigaretu dam si kavu alebo meltu😀😀
Vyhodila som do kontajnera iqos , náplň mám stále v supliku, podľa mňa máš najhoršie za sebou už len vydržať, nič len sila vôle, najťažšie sú situácie kedy si zvykla fajčiť......daj si žuvačku alebo si umy zuby....ja nefajčím od marca cca