Čo považujete za neoceniteľných pomocníkov vo vašej domácnosti? Aké spotrebiče, vychytávky? Ja som nikdy nebola typ na takéto veci, ale manžel už ma “nainfikoval” 😉 Najskôr ma presvedčil na kuchynského robota Bosh - úžasná kúpa. Neskôr na susičku prádla, ktorú som silou-mocou nechcela a teraz nechápem, ako som bez nej mohla žiť 🙂 Ďalej umývačka riadu, proti ktorej som najdlhšie bojovala a pritom taká skvelá vec! Baby, čo šetrí vám čas a nervy pri upratovaní a celkovo fungovaní v domácnosti? Akurát sme objednali tyčový vysávač 3v1, ktorý vysáva aj umýva podlahy (robotický vysávač sa nám neosvedčil). Čo je top u vás?
Pre mna je top pomocnikom v domacnosti moj manzel. 😀 Setri mi cas aj nervy, bez neho si neviem predstavit zivot. 🌹
@ellieellie umyvacka riadu a VAP-ka. Nech si kazdy mysli co chce ale velebim aj fritezu a kontaktny gril.
U mna vyhrava 1 ve miesto pracka. Neviem si predstavit prat rucne tolko oblecenia ,ako kedysi ,volakde v potoku.2 Miesto vyhrava umyvacka riadu. Rucne umyvanie ma nikdy nebavilo. 3 Miesto vyhrava elek.parny mop- ziadna spinava handra,voda,ruky. Roztoce tiez nie. 4te miesto zemiakova cena sa udeluje elek.umyv.okien.:-)) odsaje sam spinavu vodu ,takze zasa ciste ruky a domacnost. Este keby vymysleli nieco na zehlenie a som max spokojna🙂))
1. práčka
2. plynový sporák
3. ponorný mixér a šľahač
4. umývačka riadu
@ellieellie Take ako vysavac,sporak,mixer povazujem uz za samozrejmost. Si zivo pametam z dectva, ako mamina slahala bielka rucne. Auuuu
@zahrajzlato :D Radsej si povysavam sama. Tie okraje asi nezvladne. Otazka bola bez coho si nevieme predstavit fungovat. Top pomocnici v domacnosti.Tak pracka je spravna odpoved.
@jonki Ponorný mixér máme, ale radšej mixujem v kuch.robotovi - tam je to rýchlejšie pre mňa 😉 Bez susičky a umývačky by mi už veru bolo ťažko 🙂
@ellieellie 1. miesto jednoznačne práčka. 2. miesto umývačka riadu.
@ellieellie tak mne sa nechce prelievat vriacu polievku, mam kuchynsky robot a rada ho pouzivam ale ponorny mixer mi pride rychlejsi na umytie a kedze nemam sklenenu nadobu, mals by som cakat pokial polievka vychladne co by zbytocne predlzovalo pripravu jedla.
@marica61 Pôvodne znela prvá veta príspevku: “Okrem vašich detičiek a manželov” 😀 Ale ok, je to milé 😉
@zara0201 VAP-ka je čo? 🙂
@ellieellie vysokotlakovy cistic
@0izidora0 Super, 3 a 4 ma veľmi zaujali 🙂 Hlavne ten parný mop, to si musím vygoogliť 😉 Vďaka za tip, manžel má ešte aj alergiu na roztoče.
@0izidora0 Áno, presne, susička minimalizuje žehlenie.. aj keď košele manželove nohavice žehlím stále.
@zara0201 musím vygoogliť 🙂 neviem si predstaviť, čo všetko čistí
@ellieellie roboticky vysávač sa neosvedčil ? Prepáč ! Nič lepšie nepoznám. ☺️ My mame už mesiac irobot roomba a je to to najlepšie čo môže byt. ! Tak mám čisto a nemusím sa namáhať každý deň..... povysava rohozky až kukam že aké sú povysavane ja som sa snimi trápila dlho aby boli bez smeti a o hodinu som mohla znova vysávať ide aj do rohov..... vlasy mi padajú tak povysava aj tie 👍🏻 Vysáva každý deň 1-1,5 hodiny cez aplikáciu ho viem zapnúť alebo nastaviť čas kedy má vysávať. My s priateľom krútim až hlavou koľko prachu vlasov dokáže pozbierať. Neuveriteľne. 🤷♀️👏🏻
@0izidora0 prosím ťa, napísala by si mi konkrétne, aký parný mop máš? značku a aký typ
Ja neviem dopustiť aj na umyvac okien, (okrem práčky, umývačky riadu, kuch. robota, ponorneho mixera, sušičky a vysávača), nastriekam, umyjem hubkou, povysavam a hotovo, ten žltý. Čakám ako sa vyvinu 3v1 vysavace + mopy, mame vsade plavajuce podlahy a neviem, ci by vydržali.
@lusyc Ďakujem za tip, o umývači okien som nevedela, znie to dobre 🙂
@ellieellie u nas od auta cez zahradny nabytok az po koterec pre psy ☺
@sida456 Používala som ho, kým sme nemali dieťa. Ale len počas týždňa na bežné povysávanie, cez víkend som musela povysávať poriadne normálnym vysávačom, robot sa nedostane všade. Tiež máme irobot roomba. Teraz ho používam už len v spálni, aby povysával pod posteľou, na to je super 🙂 Vadí mi viacero vecí, aj doba vysávania, hluk, zasekával sa nám kade-tade.. za mňa nie, ale každému vyhovuje iné 🙂
@ellieellie 7 dvojokien a 3 balkonove dvere 2 hodiny v 7. mesiaci. Na rámy a parapety len handra, tam niet pomocnika.
@ellieellie vileda parný mop je top. Dcéra ho dostala pod stromček. Dala jej meno Žofa. Ze mami, ďakujem. Ja som ešte vo vetrovke umývala ako je to super
Susicku a umyvacku mam od augusta-uz by sa mi tazko odvykalo. Ponorny mixer u nas ide denne, to je ozaj skvely pomocnik.