Ahojte. Ujo Google ma pri otazke, zvyseneho libida po porode vysmial 🙈 vsade sa pise len o znizenom libide a frigidite. Tak sa chcem spytat vas,ci to niekto zazil. Ja som 10 tyzdnov po porode. Odsavam si mliecko,moc ho nemam,ale co mam to dam, unavena ako blazon z nocneho vstavania a aj tak ma obrovska, niekedy az obtazujuca zvysena chut a hlavne casta chut na sex zamestnava vacsinu dna. V zivote som to nezazila. Vzdy som mala rada sex, ale Toto je uz moc. Moj manzel o tom vie a je Mi k dispozicii,Ale ja sa citim strasne trapne,ked aj Po druhom cisle nemam dost a ziada sa mi viac. Trva to uz 6. tyzden, ani to sestonedelie som nevydrzala (rodila som cisarskym a bola som velmi rychlo fit) 🙈😅 Baby zazila ste to niektora? Upravi sa to znova do normalu? Nepridem Si normalna,pridem si skor Ako Taka nymfa. Samu ma to ale nebavi,ja potrebujem pri sexe chlapa,takze rada typu sexualne pomocky,alebo masturbacia je zbytocna. Dakujem
co? 😂 ved ty sa poriadne na nic nepytas iba si nam opisala tvoj sexualny zivot po porode..... zvysene libido je iba menej caste ako znizene inak nechapem preco by sme ti mali radit ze mas masturbovat a neviem co ved mas muza majte sex nie?? a ked vas to bude ovplyvnovat smer gynekolog ja nechapem tieto temy dakedy mam pocit ze sa sem ludia idu iba pochvalit ze maju sex a zaobalia to do akoze problemu 😂😂😂
Ved sex je super.
Muz sa stazuje, alebo co? 😉 Ved sa uvolni.
Ste manzelia, mate dokonca uz aj dieta a to nedoniesol bocian, mate sa radi, co je na tom trapne? Ked ma spravidla muz viac chut na sex, je snad trapny? Vzdy sa da dohodnut, aby boli obe strany spokojne.
Unava zo starostlivosti o dieta sa postara, ze ti dlho ta velka chut nevydrzi.
Veď keď ti nestačí manžel, tak si to urob aj sama a vybavené. Nie je na tom nič trápne, len to nie je obvykle. Podľa mňa môžeš byť práveže rada, že ti chutí, čo by za to iné po pôrode dali
Otázka je, ci to niektorá zažila. Ja som to nezažila, som ten druhy prípad. Nechce sa mi🤷♀️🤷♀️ a ci sa to upravi? Neviem tiež ale zamestnaj hlavu a možno aj zabudneš. Alebo sprav druhé dieta🤣🤣🤣
@lamonita dakujem za normalnu odpoved 😁 mame ich styri(a ano mame doma aj televizor😅 prve dve maju 9 a 5 rokov a teraz ked sme chceli Este jedno babatko sa nam zadarili dvojicky) neviem snad sa to upravi. Poslala by som ti kusok mojej chute na Sex. Snad sa Nam to obom upravi k lepsiemu 🙂
Ahoj ja som bola opačný extrémny prípad pol roka po pôrode druhého syna chuť žiadna a bola som z toho neštastna, bez energie, necítila som sa ako žena už som zvažovala že to budem riešiť aj s odborníkmi - sexuolog ale nastastieee sa mi to upravilo 😁 takže čo by môj muž zato dal 🤭🤭.. pozri ak sa muž nesťažuje a vyhovuje vám to obom nevidím problém v prvom rade ma byt spokojná mamka 😊
Ahoj, ja som to tak mala po 3. pôrode,bol to pôrod cisárskym rezom. Kvôli Tomu ,že syn mal
priečnu polohu v maternici. Tiež som bola rýchlo fit a chuť na sex teda poriadna asi uz 3 týždne po pôrode.🙂 Tiez som bola vtedy z toho prekvapená...
Myslím,že je to úplne v poriadku. Asi tie hormóny po pôrode cisárskym majú iné hladiny v tele ženy alebo čo, lebo po klasickom spontánnych
pôrodoch som to tak nemala.
Ked Tvoj manžel to berie s radosťou a v pohode, buď rada.
Ber to tak ako je a vychutnajte si to 🙂
U nás to problém bol ,ale nakoniec v niečom inom...
Upraví sa to, možno 😁 ja som to zažívala snáď celé tehotenstvo a hlavne posledný mesiac, ten bol náročný 🙈 čím bližšie k pôrodu, tým väčšia chuť (bolo mi jedno koľkokrát denne, stále bolo málo) 😁😁 po cisárskom som len pár dní vydržala a vrhla sa na manžela 🤣 som skoro rok a pol po pôrode a musím povedať že sa to už zmiernilo 😁
Veď ti je k dispozícii manžel, tak čo ti máme napísať??
Niekto zažil, niekto opak, nie každá sa ti tu zverí, hlavne, keď ty píšeš anonymne. Ak ťa to obťažuje, aj s prehnanou chuťou môžeš zájsť na gynekológiu, určite ti poradí. 😉