Mal to ešte niekto tak ze narodením dieťaťa sa všetko zmenilo k lepšiemu? Mali sme s manželom veľmi zlý vzťah... už to bolo tak zle ze som chcela odísť. A tak som zistila ze som tehotná a vsetko je od vtedy dokonale. Ok možno je menej sexu ale vzhľadom na tehotenstvo a narodenie dieťaťa je to v pohode. Každopádne stal sa z neho dokonalý chlap.
Napíšem len môj názor. Môžeš s ním súhlasiť, nemusíš.
Podľa mna ak to raz škrípe, a škrípalo, boli hádky, take tie poriadne keď máš chuť sa zbaliť .. tak sa to bude opakovať.
Človek sa nemení, nikdy sa nezmení len tak.
Teraz je možno všetko krásne, ten malý uzlíček roztopí všetky ľady, ale skôr či neskôr prídu ťažkosti a tam sa opäť človek ukáže v plnej paráde.
Prepáč za moju úprimnosť, ale vnímam to tak v okolí.
Skôr či neskôr sa takéto pary rozišli tak či tak.
Možno pravdu nemám a krivdím, ale skutočne si myslím že sa človek len tak zo dňa na deň nezmení.
U nás naopak. Všetko sa zhorsilo
@divokykonik no nám sa už narodilo pred rokom a stále je to super..
@jeanne14 môže byť ja netvrdím ze nie ale už je to rok a trištvrte co je to super. A aj môj manžel je šťastný.
Tak tým pádom máš šťastie, že to tak je. 🙂 A držím palce, nech to tak stále bude. Nie každý má také šťastie. 🙂
@jj298 ostala som s nim lebo ho ľúbim a on to tvrdil tiež ze ma ľúbi a vždy tvrdil ze chce všetko zlepšiť. No život bez záväzkov mu dával veľa možností.
U nas sa po porode vsetko pokazilo....dovtedy idealny vztah...
uprimne nepoznam ani jeden pripad z blizsieho okolia, kde ked to bolo na figu a prichodom dietata sa vztah zmenil k lepsiemu 🤷♀️ takze asi budete vynimka potvrdzujuca pravidlo, ono ale zasa zalezi mozno aj od toho, kde bol problem - neverim totiz, ze ak napr. manzel podvadzal a prislo dieta zrazu je ukazkovy partner, ak ale napr. vam chybali spolocne zaujmy alebo ste sa hadali pre hluposti, tak tu si to predstavit viem, ked zrazu sa energia a pozornost sustreduje na dieta 🙂
kazdopadne drzim paste, nech je vam dobre aj nadalej
Tak to ste poriadna výnimka že sa všetko príchodom dieťaťa radikálne zlepšilo.. ja to vnímam tak, že od narodenia syna sme mali viac nezhôd ako pred ním (ako nič zásadné, ale keď to tak porovnám). Lebo človek príde o svoj zabehnutý život, veľa vecí sa zmení, zrazu je viac povinností, nedostatok spánku, z toho prameniaca nervozita.. jedine že máte dokonalo nenáročné dieťa ktoré sa vychováva takmer samo 😅
Autorka, píšeš že život bez záväzkov mu dával veľa možnosti. Z toho mi vychádza len jedno. Mal inú či iné ženy? Ak áno ja by som už dôveru asi nikdy nemala. K tomu ešte dieťa. No neviem …
My sme mali fajn vztah aj pred narodenim.potom nam este viac skrasnel.manzel to babo neskutocne prezival,tesil sa z neho. Potom prisli zubky, obdobie vzdoru,ja som bola zufalejsia nez zufala a bum. Prisla kriza 😏
@mimi16 nemal inú, len dlho pracoval, trávili sme spolu víkendy ale veľmi málo sme sa rozprávali a veľmi veľa času trávil s kamarátmi co mi vadilo. Čas bežal a on nemal nikdy čas na mňa a na veci v domácnosti.. alebo na výlety (ja veľmi rada cestujem) a on proste na nič nemal čas.. hneď keď sa dozvedel ze som tehotná tak zmenil prácu a prestal sa stretávať s ludmi co nám nič neprinasali. Určil si akokeby priority. Vymaľovať byť, zariadil všetko čo zanedbaval 4 roky a vlastne to pokračuje..
Tak to je super. Nech mu to vydrží.
U nas to bolo navonok dokonale pred dietatom, a po narodeni dietata sa ukazali veci, ktore ma na manzelovi neskutocne stvu😅 ale ked deti podrastu, zase to bude ok😂
Ale neviem si predstavit, ze by som sa s nim chcela rozist a otehotnela a porodila, a vychovavala s nim decko, to by ma asi porazilo
Áno tiež sa to u nás po narodení dieťaťa zlepšilo. A tiež som otehotnela po jednej z najväčších hádok aké sme mali a obaja sme nevedeli či má zmysel pokračovať. Aj unho sa zmenili priority, aj keď prácu nezmenil no snaží sa pomáhať a tráviť s malou toľko času koľko sa dá. So všetkým pomáha, na všetky poradne a očkovania chodí s nami (pritom nemusí lebo som mobilná) a celkovo sa menej hádame aj keď jasné že sem tam tomu neunikneme.
Asi budes skôr výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Tak si to užívaj a nerieš, ako to majú ini na MK.
Tak to ste asi jedini. Dieta preveri vztah. Vacsinou sa na prechodné obdobie vztah zhorsi.
No počas tehotenstva na pár výnimiek skvelé po narodení dieťaťa hrúza des 🤗 zlepšilo sa to keď nastúpila do škôlky, zhoršilo keď do škôlky poriadne nechodila kvôli tomu ze je non stop chorá. Ja manžela nemám mam.priatela 17 rokov 🙂 ale zasa my sme problémy pred narodením dieťaťa nemali skôr stereotyp
@babulkomale teda nás sa na prechodné obdobie zlepšil.. dúfam že to tak nebude...
Akože, my sme nejaké problémy nemali, občasné hádky áno, ale nič extra. U nás bol skôr problém, že muž si išiel svoje, proste ja chcem robiť toto a nezaujíma ma tvoj názor. Odkedy som zistila, že som tehotná, tak toto správanie u neho zmizlo. A tiež som bola celkom prekvapená, ako už plánuje kočíkovanie, hranie sa s bábätkom, atď. Proste - doslova ho teraz na chlieb natriem (aj predtým to tak bolo, viac-menej, len mi predtým prišiel taký sebeckejší) 🤔
My sme mali dobry vztah aj pred dietatom, ale ano, niektore veci sa aj u nas zmenili k lepsiemu. Manzel bol taky trochu juzan - vecne chodil neskoro, povedal ze uz ide z roboty a prisiel za 3 hodiny, lebo sa zamotal, nieco slubil a potom to vypustil z hlavy.. Odkedy mame maleho tak sa v tomto zacal velmi snazit, je ovela dochvilnejsi, nehovori do vetra.
deti z pravidla vztah zhorsuju. zena ma malo casu, je vyflusnuta, nevyspata podrazdena, chut na sex klesa. chlap vidi len neporiadok a je sexualne frustrovany. vsetko sa toci okolo deti a na vztah jaksi neostava cas. to je realita, aj statistiky ukazuju ze prva kriza prichada s detmi.
vam sa to podarilo nahodou obratit, ci dlhodobo nevie sa. ale tuto temu by som sem nedavala. u vas to bolo nahodou, nahodou to vyslo a dobre ja vam gratulujem. ale existuje mnoho ludi, ktori si s dietata urobia pesiacika v svojej hre, niekoho kto ma zachranit manzelstvo, alebo niekoho vdaka komu to moj partner so mnou este vydrzi. to niesu spravne dovody na materstvo. na dieta sa nema klast takato zodpovednost. dvaja by to mali byt schopni utiahnut len spolu bez dalsej sily a do takehoto uz pevneho vztahu by malo prist dieta. pisem to preto, lebo su zeny ktore sa tymto tvojim prispevkom mozu inspirovat a nasledky pozname. zrazu si dieta neplni svoju "funkciu" prichadza otazka ci mi neni viac na obtiaz ako na uzitok.... no zijeme v narcistickej spolocnosti, kde je bezne vyuzivat vsetko co sa vyuzit da ja by som tu temu zmazala. ako povedala Nasi - irancanka zo silnych reci "ak potrebujete tretiu osobu na to aby ste si dokazali ze vas vztah je totalne v prdeli, chodte radsej do trojky"
@monuska112 máš pravdu ako sa da zmazať téma?
to presne neviem zial 😅
Dieťaťom sa všetko pokazilo 😂 ale neľutujem...sme od seba 3 roky ale máme lepší vzťah ako keď sme boli spolu 😁 samozrejme na rodičovskej urovni
Ked budes mat naladu, chut a cas, napis sem par tyzdnov/mesiacov PO porode. Celkom by ma to zaujimalo.🙂
Ehm... No, ani nie. Akože s mužom máme dobrý vzťah, ale zvykanie si na nového človiečika a všetko okolo neho nám nejak neuškodilo, ale ani neprospelo. 🙂 Prajem ti, nech to máš také optimálne aj po narodení dieťaťa, lebo to obdobie mnoho ľudí riadne dokáže prekvapiť. 🙂 A hlavne mužov. Ale každý to má inak.