Zmenilo sa správanie vášho manžela/partnera smerom k vám po pôrode?

30. máj 2024

Zmenilo sa správanie vášho manžela/partnera smerom k Vám po Tom ako bol pri pôrode? myslím k lepšiemu alebo naopak k horšiemu.
Nemyslím teraz po sexuálnej stránke ale tak všeobecne.
Ďakujem

jana_eyre_2
30. máj 2024

Nie, ja nemám ten dojem.. bol pri troch pôrodoch..

jaond19
30. máj 2024

Nie, nezmenilo sa nic. Bol pri 3 porodoch.

bellaa3007
30. máj 2024

U nás nie..

tripleheart
30. máj 2024

nie

maminkadeticiek
30. máj 2024

Nie

really8
30. máj 2024

Ano. Ale iba kratkodobo. Bol viac tulivejsi, rozcitenejsi. Potom to preslo a je zase taky ako ho poznam.

simsalabim
30. máj 2024

Myslim, ze nie.

maryetta
30. máj 2024

Kazdy vztah sa prichodom dietata moze zmenit. Ale co sa tyka samotneho porodu tak nie. Bol 3x a toto na nom nezanechalo nic.
Skor ja so mala stres z neho 😂

mamamasama
30. máj 2024

K lepšiemu.

petamich
30. máj 2024

prvy mesiac by ma na rukach nosil, taky bol z toho mimo, co vsetko som prezila (narocny porod) 🙂 a potom uz to bol v zasade standardny moj manzel

miadi
8. jún 2024

Nie bol ako vzdy. Ale mozno Mne sa zmenilo hormonami ze urcite veci mà na nom viac iritovali . 😅 narodenie dietata je dost stresujuce hoci radostne obdobie . Je to velka zataz pre telo. Porod hojenie sa kojenie.. nedostatok spanku zataz na psychiku. A to ziadny chlap nema sancu pochopit ake to je a netreba to od nich ani ocakavat.

selwadza22
13. aug 2024

Môj to nestihol, ale je rozdiel či je pri pôrode a či sa pozerá ako ide bábo von. To keby videl tak by to asi nedal a už by sa ku mne nepriblížil. To si muži neuvedomujú a asi ani budúce mamičky ale toto by proste nemali vidieť lebo potom sa inak pozerajú na ženu a väčšinou sa vzťah rozpadne.

pupavka345
17. okt 2024

Ano, velmi. Po intímnej stránke..