Zmenilo sa správanie vášho manžela/partnera smerom k Vám po Tom ako bol pri pôrode? myslím k lepšiemu alebo naopak k horšiemu.
Nemyslím teraz po sexuálnej stránke ale tak všeobecne.
Ďakujem
Nie, nezmenilo sa nic. Bol pri 3 porodoch.
U nás nie..
nie
Nie
Ano. Ale iba kratkodobo. Bol viac tulivejsi, rozcitenejsi. Potom to preslo a je zase taky ako ho poznam.
Myslim, ze nie.
Kazdy vztah sa prichodom dietata moze zmenit. Ale co sa tyka samotneho porodu tak nie. Bol 3x a toto na nom nezanechalo nic.
Skor ja so mala stres z neho 😂
K lepšiemu.
prvy mesiac by ma na rukach nosil, taky bol z toho mimo, co vsetko som prezila (narocny porod) 🙂 a potom uz to bol v zasade standardny moj manzel
Nie bol ako vzdy. Ale mozno Mne sa zmenilo hormonami ze urcite veci mà na nom viac iritovali . 😅 narodenie dietata je dost stresujuce hoci radostne obdobie . Je to velka zataz pre telo. Porod hojenie sa kojenie.. nedostatok spanku zataz na psychiku. A to ziadny chlap nema sancu pochopit ake to je a netreba to od nich ani ocakavat.
Môj to nestihol, ale je rozdiel či je pri pôrode a či sa pozerá ako ide bábo von. To keby videl tak by to asi nedal a už by sa ku mne nepriblížil. To si muži neuvedomujú a asi ani budúce mamičky ale toto by proste nemali vidieť lebo potom sa inak pozerajú na ženu a väčšinou sa vzťah rozpadne.
Ano, velmi. Po intímnej stránke..
Nie, ja nemám ten dojem.. bol pri troch pôrodoch..