S priateľom sme mali skvelý vzťah, rozumeli sme si. No keď som ostala tehotná akoby sa z toho niečo stratilo a začali sme sa viac hádať, ja som prestala vyhľadávať jeho prítomnosť a kontakt. Po pôrode sa to ešte zhoršilo, vôbec nemám potrebu mu dať pusu alebo niečo iné. Už je to 2 mesiace a ja dúfam že to zlepší. Zažila niektorá z vás niečo podobné? Potešte má že to prejde. Priateľa milujem ale neviem čo ďalej.
a ďalší šok príde po narodení dieťaťa...😉
@deti95060810 ved uz je po porode 😂
@mirola tak už prišiel... 😉
Prejde😀ja som síce také stavy nemala ale nervózna som bola tiež,len si to zasa tak moc nepripustaj lebo tomu začneš ešte veriť😀hormony ok ale zasa nie dlho,to nie je vyhovorka, to malé je z vás dvoch predpokladám ako píšeš z lásky,to vymiznut tak nemoze.Mnohe sa možno ľutujú že dieťa je na nich,muž je v práci ale hold tak to je.
Ja mám šok už pár rokov a neprešiel ma. Proste to už nikdy nebude ono u mňa.
Ja som myslela že dieťa je už taká čerešnička vo vzťahu,ono to asi tak nebude u všetkých ako čítam 🤔
Tak teraz sa asi viac staráš o dieťatko a nesústredíš sa tak na ostatné veci. Ale treba to riešiť aby ste sa jeden druhému neodcudzili
Reprodukcna funkcia bola splnena, niekomu vtedy dieta uplne nahradi potrebu vztahu.
Je to bezne a normalne. Pre teba je vplyvom hormonov teraz stredobod vesmiru dietatko - priroda to tak zariadila. Partnera si zacnes viac vsimat, ked ti vyrastie a ty zatuzis po dalsom 😂
No len aby si partner tiež nezačal všímať ,ale iné🤔nič nie je lepšie než cítiť sa ako na druhej koľaji🥴
Ja to tiez tak mam - si hovorim,ze by mi bolo lepsie ako slobodnej matke. Ale myslim si,ze to chce len cas a ze je to sposobene hormonmi,kedze manzel sa naozaj snazi (v ramci toho,ze je chlap :D ) 🙂