Zmena partnera po narodení dieťatka

4. mar 2023

Zmenil sa Vas manzel/partner k lepsiemu ci horsiemu po narodeni dietata ?

divokykonik
4. mar 2023

Je rovnaký. Rovnako starostlivý aj voči malému ako bol vždy ku mne. Pomáha v domácnosti, aj s malým, ale nevidím nejakú výraznú zmenu. Čiže je stále rovnaký.

ildiko36
4. mar 2023

K horšiemu sa zmenil, keď mal malý 9mes sme sa rozišli.
Vypisoval s mladými babami, mne daak nepomahal a čo pomohol vykričal..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adeladulova
4. mar 2023

Mali sme krizu, ked mal syn cca 1,5 roka. Odvtedy sa vsetko zmebilo o 1000% k lepsiemu. Syn ma 3,5r a je to najlepsi otec na svete. Operie, uprace, okupe, uspi a vsetko co k tomu patri. Zvyknem chodit na niekolko dni preč ( ako aj manzel, teda striedame sa vo svojich konickoch)

konikkon
4. mar 2023

K lepšiemu. Okrem starostlivého manžela sa z neho stal milujúci otec.

viestta
4. mar 2023

Zmenili sme sa obidvaja, a zaroven sme sa nezmenili. Prisli nove starosti aj radosti, ine priority a mnoho novych povinnosti. U jedneho aj u druheho. A snazime sa ako najlepsie vieme. Obidvaja.

martinkatinka
4. mar 2023

Povedal, ze az po narodeni dietata zistil co je to strach.

petamich
4. mar 2023

moj manzel sa vobec nezmenil, skor ja som citlivejsie vnimala veci, ktore ne/robil vlastne aj pred tym, kazdopadne z pohladu starostlivosti o dieta a rozdeleni tychto povinnosti mu absolutne nemam co vytknut 🙂 kazdopadne ten prvy rok po porode bolo velmi narocne obdobie pre oboch

lenkalenka1987
4. mar 2023

K lepsiemu, nechodi von s kamaratmi, tym pádom uz vôbec nepije alkohol, obmedzil konicky, tým pádom je stále doma a preto, že mi ako človek nelezie na nervy som rada, že je doma a sme stále spolu. A aj po ľudskej stranke sa zmenil, pre neho sú deti životným šťastím, má dokonca intenzívnejšie pocity ako ja, tak má to v dobrom aj prekvapilo.

ivangeline
4. mar 2023

Tazko napisat. Je to ine. Aj mne vadia ine veci.. Tiez som sa zmenila.

cecilia29
4. mar 2023

Ja som sa bapt zmenila. Zistila som ze nie som až taká pohodacka

marianarem
4. mar 2023

Moj sa zmenil k lepsiemu. Bol super aj predtym, ale po narodeni maleho napr. zacal chodit nacas a celkovo davat pozor, kolko je hodin. Predtym povedal, ze uz ide z roboty, pripadne ze za chvilu je doma a niekedy to boli aj 2-3 hodiny. Aj ine veci, co predtym bral na lahku vahu, tak teraz berie zodpovednejsie. A celkovo tak nejako zmuznel, od narodenia maleho idem na nom oci nechat 🙂

mikadooo
4. mar 2023

Ale áno. Určite sa zmenil. Koho narodenie vlastného dieťaťa nezmení... Buď sa z neho vykľuje sebecký chmuľo, ktorý si chce aj naďalej viesť svoj slobodný život, alebo sa bude snažiť prispôsobiť novej situácii a uvedomí si, že prichádza určitá zodpovednosť a povinnosti.

majlo1234
5. mar 2023

Moj sa nezmenil. Stale ma svoj zivotik, rozhodovanie z minuty na minutu, idem si kde chcem, vratim sa kedy chcem. Len mne sa zmenil cely zivot😀 (zn. Mame aktualne krizicku a som na nwho vkuse prednasrata)

sergejj
7. mar 2023

Ono to zalezi aj od zeny-matky ci sa muzi zmenia. Mnohe zeny zabudnu na roky ze su manzelkami. V takych pripadoch sa vztahy zhorsia. A to je sakra pravda.