Zlyhávam ako matka

19. aug 2023

Ahojte musím sa tu aspoň vypisat lebo mi je hrozne, som totálne neschopná mama, mam 4 mesačne bábätko som strašne unavená, a v noci keď vkuse reval ledva som uz stála na nohach tak som s nim chvilu tak silnejsie nadskakovala aj keď hlavicku som mu drzala ale proste už som nevládala,a strašne sa bojím zs som mu mohla ublížiť, nikdy by som si to neodpustila nechcela by som už ani žiť, bojím sa ze môže mať ten syndróm traseneho dietata, aj keď to nebol ten pohyb dopredu dozadu ale zhora dole...ale aj tak si to strašne vyčítam, je mi zo seba na vracanie...každý deň si hovorím ze musím byť trpezlivá a odolná voči tomu neustálemu plaču, do toho starší vkuse niečo chce a ja nezvládam ani domácnosť, ani variť ani nič proste..ale v noci už som to nezvladla, a najhoršie je ze to sa môže tie následky ukázať až neskôr a ja nevieme ako vydržím tu neistotu..tak aspoň som sa vypísala:(

tosomja
19. aug 2023

Manžela máš kde? On nevidí, že si unavená? Aspoň týždeň nech si vezme dovolenku, nech sa stará aj on trošku. Aspoň hodinu denne choď sama von, "nevšímaj" si ich.

lucka_ke
19. aug 2023

nič mu nebude, ale ty potrebuješ akútne pomoc - mama, sestra, opatrovateľka niekto nech ti príde pomôcť aby si sa trochu vyspala ak teda muž nie je ochotný

kandelabra
19. aug 2023

Unavena neznamena neschopna ani zla!!! Si normalna, dobra mama, len si potrebujes oddychnut! Ak sa da popros niekoho, ak naozaj nemas koho tak sa aspon vykasli na domacnost a pospi si s malym kedy sa ti len bude dat. Nesmies na seba zabudat, aj dieta bude spokojnejsie ked bude mat oddychnutu, spokojnu maminu.

zuzana9393
19. aug 2023

Skús poprosiť niekoho o pomoc. Ak nemáš koho pozri si inzeráty na opatrovanie detí (hlidacky.sk) veď by ti určite veľmi pomohlo, ak by si dieťa dala niekomu len na dve hodinky pokocikovat. Mala som to v tom veku s malým podobné. Mne našťastie začala mama chodiť kocikovat a časom sa to striaslo. Alebo skús dať umelé mlieko na noc, aj to nám veľmi zabralo ❤️

domkakvet
19. aug 2023

Ak sa bojis ze sa nieco mohlo stat tak navstiv doktorku, s tym ze spadlo, alebo nieco take a samozrejme ze ti treba nejaku opatrovatelku pre dieta.