Ženy s deťmi, máte nejaké aktivity mimo domu?

2. okt 2024

Ahojte,
Chcela by som sa opytat ci tie, ktore mate deti mate nejaky aktivity mimo domu. Nemyslim s detmi, ale bez nich. A kedy to vsetko stihate?
Ja pracujem, dieta v jasliach, chodim do skoly 2x do tyzdna.
Ale chcela by som chodit na nejake procedury, cvicit/ tancovat pred tehotenstvom som to robila ale to by som potrebovala aby den mal minimalne 30 hodin.
zacala som sa citit nenaplnena 😢

kavasmliekom
2. okt 2024

Mne veľmi chýba bicyklovanie, ako za starých ciach bez deti. Už sa teším, kedy budú na celý deň v škôlke, škole. A ja si v čase voľná pôjdem aspoň na 4 hodiny sama, sluchátka v ušiach a nevnímať nič. Jediná vec, čo mi chýba teraz. Nemá mi kto byť s nimi, ani keď do obchodu idem, nie to ešte venovať sa svojim záľubám 🙂 ale nevymenila by som ich ani za 4 bicykle

anjelicek26
2. okt 2024

Tak tvoja aktivita mimo domu je momentalne - skola...ja tiez nestiham castejsie, raz v tyzdni plavat (a to maju deti vedla v bazenoch trening) a raz v tyzdni tenis (ok aspon to som sama s kamoskou)... takze tak nejako podobne no...

katkaseiner
2. okt 2024

obdivujem kohokolvek kto si vyhradi cas a uzije si cokolvek co robi... Ja som rada ked raz za mesiac stihnem kozmetiku (a to moji 9 a 11rocny chodia so mnou), pripadne raz za 2 mesiace kadernicku. Uz som si povedala ze aspon doma zacnem cvicit, ale stale nieco...rozvoz na kruzky, varenie, obcas dlhsie pracujem, pripadne ked som v office, dojdem neskoro (je to ďaleko takze cestovanie zaberie vela casu). No ale kazdy den davame vecer hodinu vonku so psom...len ak totalne leje, tak sa chvilkovo venčí v zahrade. Ale uz fakt zacnem aspon doma cvicit...prestavaju ma bavit filmy..

lucia13022023
2. okt 2024

Tak u nás má našťastie muž vždy volne poobedie, čiže to mame rozdelené tak, že ja som s malým od rána do tretej a potom ak chcem ísť cvičiť ci ku kozmeticke, je s ním on. Dve hodiny z poobedia si ukradnem pre seba a potom ešte je čas aby sme boli všetci traja spolu.

k47
2. okt 2024

Pravidelne nemam, sle ked niekam chcem ist, tak je s dietatom muz 🤷‍♀️.

misulka22
3. okt 2024

Samozrejme ze mam.robim canisterapie,chodime so psami na treningu,vystavy,s kamoskou do mesta.a doma mam tiez konicky

stanulienkat
3. okt 2024

Samozrejme že mám aktivity rôzneho druhu. Moje dieťa má otca, ktorý sa vie plnohodnotne postarať.

ivanabat
3. okt 2024

Moja aktivita mimo domu a bez detí je práca, inak nemám nič a ani nestíham nič. Ale zas ja som na deti sama.

aceris
3. okt 2024

Podla mna mas dost aktivit mimo domu. Uz len skolu stihat....ja som bez deti este nikde nebola. Resp.za 6 rokov som sa 2x stretla s kamoskami pri kave na 1,5hodiny. Inak som stale s nimi.

guiseppinka
3. okt 2024

Moja aktualna samostatna aktivita je dennodenne dochadzanie do prace🤣 ale tak este chvilu a skrati sa to. Pravidelne nerobim nic, ale cas si vzdy najdem na vypadnutie s kamoskami... nie je to kazdy den, ani kazdy tyzden, ale nemam s tym problem... deti uz malicke nie su, maju aj otca... su veci, ktore s nimi robim ja - ucenie sa (muz zastupi, ale len velmi vynimocne, aj ked aktualne je to on, kto sa s dcerou pripravuje a uci na bicyklovy vodicak)

dkethe
3. okt 2024

Moje deti maju 7 a 5r a aktivit mam dobludu od ukoncenia kojenia 😅
Vacsinou je vsetko v case po 19:00

snowflakenel
3. okt 2024

@katkaseiner janto mam rovnako, tak , ako vacsina ostatnych zien. Inak aj ja som prisla na to, ze.filmy ma.akosi nebavia. Zacala som citat knihy, no akpnahle.precitam 5 stran, tak zaspim 🙂 celodenne.aktivity, rozvoz deti, varenie, zehlenie, manoberano energiu. Chcem skusitnaspon cvicit doma. Niekomu to energiu doda. Aspon pol hodky.
Mam super manzela,,pracuje do 18.00, zahrada.a.prace okolo domu su jeho hobby nastastie.

dankabetka
3. okt 2024

ahoj, super tema- pre mna uplne trefna 🙂, akurat vcera vecer ked decka dovecerali (o 18:30) som nakladala mycku a rozmyslala ako este maju zeny energiu na nejake vlastne aktivity po veceroch... vazne, uplne vystavena , cakajuca zena kedy deti zalezu spat a ja si dam horucu vanu a postel. Ja teda na " svoje aktivity " nemam cas a vlastne ani energiu... deti maju 7 a 5, mame klasicky kolotoc obycajnej rodiny, tatino rano nosi deti , ja vyberam poobede, potom kruzky, ucenie alebo pobyt vonku max. do 17:30, potom doma kym chystam veceru, syn sa pri mne na kuchynskom stole uci, mensi si maluje, alebo si nieco robi... okolo 18:00 chodi muz domov, vzdy pockame na neho aby sme vecerali spolu, potom maju decka rozpravku, hygienu, citame knihu ( ja mensiemu, muz starsiemu) , v posteliach su tak okolo 20:15 a ja som znicena a hotova do postele tiez... o 21:30 som tam uz ulozena vzdy... ja nemam priestor na nic....
na magro tohoto vsetkeho..my potom mame velmi aktivne vikendy, mame kopu zaujmov, ale nikdy ich nerobime cez tyzden.... a sama vlastne niesom takmer vobec, ale ani moj muz, sem tam sa stane,ze vybehneme ja alebo on s niekym von na "pivo" cez tyzden, ale to ak je 5x do roka kazdy, tak som aj vela povedala....

greywolf
3. okt 2024

Ak sa citis nenaplnena povedz to manzelovi, ten isto vie naplnit. 😀 samozrejme ze mame aktivity mimo domu. Bicykel, prechadzky, vylety, rodinne navstevy, manzelka kadernicku a tie veci okolo. S kamaratkami sa tiez stretava ked sa dohodnu.

olisia
3. okt 2024

Ano mam.. praca, beh a crossfit..aj manzel ma svoje konicky, ale to sa pri dcere striedame... alebo je u babky na tie 2h. Doma sme malo😁 stale niekde lietame😁

louise
3. okt 2024

Deti máme 2 - vek skoro 9 a 13. Staršia je od piateho ročníka úplne samostatná - sama do aj zo školy, na všetky 3 krúžky. Menší má tréningy mimo školy 3x do týždňa, ale trvajú 2 hodiny a v tom čase tiež viem všeličo stihnúť. Stretávam sa s kamarátkami jeden deň v týždni, jar a leto behávam, minimálne raz do týždňa si spravíme s manželom program sami bez detí. Decká vydržia už samé a keď sme niekde dlhšie, ostanú u kamarátky s ich deťmi a večer vyzdvihneme. Učiť sa treba len s tretiakom a aj to sme hotoví do 30 minút. Manžel veľa porobí doma a aj sa s deťmi pomáhal od ich malička. On má tiež svoje aktivity, vychádzame si v ústrety.

tramtada31
3. okt 2024

Ja aj manzel mame aktivity mimo domu, pri detoch sa prestriedame.

ingrid16
3. okt 2024

Hm, domov chodim o 18 , potom vecera a ucenie s dcerou do 21 , potom idem spat. Stale cakam na to, kedy budem mat ten cas ale asi nikdy 😭😭😭