Dávate pri oslave okruhlin koláčiky aj domov? Budem mat okruhliny a cukrárska mi dala na rozmyslenie počet zákuskov ak by som chcela dať ešte do krabičiek. Ale napr. ja nedostávam iba tak od priamej rodiny. No neviem ako to riešiť, jedným dat a druhým nie🤦.
Z oslavy vysluzky nedavame.
V ziadnom prípade nedavam výsluzky, ved to nie je svadba...nakupim tolko, nech sa kazdý ponúkne, nech si dá podla chuti, ale domov nedavam..
Ďakujem za také menšie ubezpečenie, že nie som žgrlo. Trošku ma zneistila cukrárka. Asi ma svoje skúsenosti.
My sme dostavali vysluzky z oslav
Aj davame
Je to individuálne
Rob ako uznas za vhodne
Cukrarka chcela len vacsiu objednavku 😉
U nás sa dáva len keď je väčšia oslava a je tam napríklad šofér tak jemu, inak bežne hosťom nie
Z osláv nie, ako píšu vyššie, to nie je svadba.
Je to na kazdom. Moja mama napr. dava vzdy vysluzky. Ja nedavam. Som zrglo a co. Kto chce,nech sa ponukne na oslave. Ved to je ina palka za zakusky,keby si mala kazdemu davat este aj domov za krabicku.
ked vela zvysilo, tak sme davali zakusky, z torty...ale my sme mali oslavu len v ramci najblizsej rodiny...rodicia, svokrovci, surodenci s rodinami
@euka210 aj my sme tak naučení no teraz bude oslava spojená s kolegami a s kamarátmi s ktorými si chodíme navzájom vynšovať a to už bude menšia svadba. Chcem spraviť všetko naraz nech mam pokoj a odbavím to na jeden krát.
My napr. dávame kúsok torty
áno...dávam.
Bola som niekde, kde nie a niekde, kde áno. Ozaj je to na tebe. 🙂
My dávame. Aj tortu, zákusky, pagáče... Ale je to na tebe. Nie je jedna správna možnosť.
Navyše kvôli tomu neobjednavam. Ale ak zvýši radi rozdelíme, aby sme to nepojedli sami.
Ja dávam vždy. Mňa to nezruinuje a ostatných poteší.
Nie nedávam
Mne ak vidím, že ostáva veľa koláčikov, tak rozdam. Mám len jednu sestru, tej dávam vždy z čohokoľvek, aj ona mne.
prečo by si bola žgrlo? Oslava nie je svadba. Ak by si im ponúkla vodu z vodovodu a misku čipsov, tak to by si bola. 😉
Ja som už zazila aj také, že som si musela aj tú vodu pýtať. 🤣
Nedávame cielene. Len keď ostane.