Ahojte,chcem sa spytat,ci ste si najak zvlast naplanovali prezitie MDD,nejaky vylet,ci darcek,alebo nieco ine,zvlastne.Hladam nejaky typ,tak pomozte a sem s napadmi,dakujem.
v nedelu sme boli v zoo /kazdorocna tradícia 😀 🙂 /, dnes som upiekla tortu, urobila studenu tortu , zajtra dorobím chlebicky, rachneme detsky sampus, opecieme spiziky/ teda ak nebude prsat.../ a pustime lampiony stastia..cize taka normalna party 🙂 ..a nase deti to lubia 😉 nic extra vymyslat nebudem..som s detmi v podstate stale a pre ne je dôlezity spolocne straveny cas.. 🙂
nas Oliverko je sice este maly, ale urobime si v sobotu vylet do zoo a budeme mat pekny den 😉
ahojte,
môj syn dostane bicyklové odrážadlo, ale asi až cez víkend. nepodarilo sa ho doručiť firme načas. 😒 neva, dnes pôjdeme na zmrzlinku a v nedeľu si spravíme velký výlet aj s tatinom.
@silvia0111, neviem či sa chystáš do bratislavskej ZOO, v sobotu tam bude robiť MDD JOJ-ka, takže počítam že tam budú mraky ľudí.
Náš čaká torta aj s oslavou v sobotu. dcérka má dnes hneď dva sviatky, má aj narodeniny ale keďže dnes nemáme doma ocka tak narodeninové darčeky budú v sobotu a dnes len maličkosti nejaké sladkosti a kúpila som jej čelenku a sponky do vláskov.
...Italove slavi kdeco....detem snasi z nebe cokoliv...deti vynasi do nebes i kdyz "zlobi"....ale na mezinarodni den deti tu nikdo nepamatuje.... ☹
Skoda...
Moji chlapci dostali nedavno velmi pekny darcek...sestricku 🙂 To im zatial musi stacit 😀 a starenka prisla zo Slovenska nabalena hrackami a sladkostami....takze u nas je to vybavene 😀
My ideme dnes so staršou 5r.do opery na baletné predstavenie Ferdo mravec,veľmi sa teší 😵 keď budeme v meste určite zájdeme aj na zmrzlinku a navarím jej obľúbený obedík 🙂
Tak my máme len 10 a pol mesiacov, ale ideme v sobotu do ZOO na MDD z tatikovej roboty...zatiaľ hračky a sladkosti nevníma tak intenzívne, že by si to vynucovala...My sme dnes minuly eurká na oblečko... 😀
boli sme na trampoline a skakacom hrade, na zmrzlinku
a v sobotu pojdeme na rozpravkovy les kde sa hrozne tesia
V sobotu sme boli v ESC tam bola akcia pre detičky-rozprávkové postavičky,zmrzlina zadarmo,kreslenie,súťaže,fotenie aj s podarovaním fotky.V nedelu sme boli u nás v Sásovej na akcii k MDD-vystúpenia,súťaže,skákací slon...dosť toho bolo cez víkend a budúci víkend chata na Donovaloch🙂
moja dcéra si na MDD vymyslela, že ideme k zubárke 😅 darmo som jej hovorila, že v škôlke budú mať krásny deň....no, čo som mala robiť? veď bol jej deň....tak sme išli 😀 😀 😀 myslím, že sme originálne 😅
My ho prežijeme cez víkend.Včera sme mali len take rodinne posedenie pri chlebíčkoch a zmrzline,lebo starší už takýto sviatok,,nemusia,, a Marek ho prežíve aktívne v školke:
v pondelok mali divadlo a suťaže-dostavali aj medaile 🙂
v stredu mali v školke ukažku vycviku psov a šaša Maroša 🙂
včera mali školkarske posedenie a dostavali balíčky s darčekmi 🙂
dnes su na biofarme v Stupave
a zajtra ,,zábavný den,,zaleží od počasia čo im učiteľky vymyslia 😉
Cez víkend su akcie aj u nás v dedinke a v Bratislave si človek ani neviem vybrať tak tiež zaleží od počasia
nič zvláštne sme nevymysleli...aj my ideme v sobotu do ZOO, ale do Viedne 🙂 ...spolu s deťmi mojej kamošky...taký malý celodenný výlet 😵
ja moje mdd je ze sme boly v liptovskom mikulasy v aguaparku a bolo supr 🙂
V sobotu bude vo Vrútkach veľa historických vláčikov a v nedeľu ideme na bežecké preteky do Tvrdošína - a tam každý pretekár dostane medailu - už sa na to rok tešíme.
Milé mamičky, Woow Toys a Riverpark Dance School pripravili pre všetky detičky DEŇ DETÍ plný zábavy, tanca a hier, na ktorý by sme Vás radi pozvali.
Na deti čaká bohatý program v hračkárstve WOOW TOYS a tiež tanečné hodiny ZDARMA v našej tanečnej škole RIVERPARK DANCE SCHOOL.Deti si budú môcť počas dňa zbierať súťažné nálepky, či už z tanečných hodín alebo iných aktivít a vďaka týmto nálepkám budú môcť vyhrať zaujímavé ceny! 🙂
Počas celého dňa detí budete tiež môcť zakúpiť svojim deťom letný tábor HOLLYWOOD DANCE CAMP priamo v našom informačnom stánku za špeciálnu cenu 199€.
Tešíme sa na Vás v nedeľu 1.6. 2014 od 11:00 v komplexe River Park na Dvořákovom nábreží (parking zdarma) 🙂
Viac informácií na našej internetovej stránke 🙂
my ideme asi na zlate piesky je tam tiez nejaka akcie ale teraz su vsade cez vikend v kazdom nakupnom centre alebo v zoo ale inak nic specialne nerobime
My mame MDD každy den,nejaka sladkost alebo hračka za par eur to istí 😉