Čaute. Tak toto som ja . 😏Už ma to fakt nebaví ,že má každý rieši aká som . Nemám priateľov,ak nerátam známych na Facebooku z práce.. nestretávam sa s nikým ,veď nik nemá ani záujem a preto som radšej sama. Je to už dlho tak , neviem to zmeniť už aj manžel mi to vyčíta a to som si myslela že je ten posledný...
@h2 naozaj som sa snažila. Mala som také lepšie obdobie a bum ,akoby som sa vrátila naspäť .
A ako Ti to manžel vyčíta? Čo mu na tom vadí? (Práve dnes som tu práve naopak čítala o chorobnom žiarlivcovi, ktorý nechce partnerku púšťať von s kamoškami.)
Tak sa zober a choď cvičiť, po obchodoch.... Nemáš ani jednu známu, susedu, sestru, kamarátku?chces to zmeniť, lebo to vadí tebe či mužovi?🙂
Tak skús možno prejaviť záujem ty a uvidíš, že sa radi pridajú. Ak by aj nie tak si urob nejaký svoj program
Nik nema zaujem asi preto ze si tak ticha a nezazivna . Tiez by som nemala,potrebujem vidiet ze aj druhu strana ma zaujem byt so mnou a je jej so mnou dobre.Je na case sa zmenit
Ja som taka ista akurat ze sa nevnimam ako utiahnuta, v praci sa vykecam, doma tiez, so susedmi prehodim par slov... a to mi uplne staci. Mna kontakt s ludmi doslova unavuje. Ale s muzom sme rovnaki, nejako nepotrebujeme inych ludi v nasom zivote, teda okrem rodiny ktora je daleko (skype, 2-3x do roka osobne). Decka su podobne zalozene. Ak by ma aj niekto riesil tak sa o tom ani nedozviem 😁
@h2 par krát sa mi ozvala zo školy spolužiačka no nešla som.von lebo vždy mal prísť muž domov. Tak som jeho čakala 🤦úplne trdlo. A tak je to somnou . A on sa vezme s kamarátmi akoby nič
Ved je to jednoduche, nabuduce s tou spoluziackou pojdes. Muza budes cakat tych zvysnych 30 dni z 31🤷♀️
Strašne veľa ľudí len pasívne čaká, kto sa im kedy ozve a niekam ich zavolá, ale oni to neurobia nikdy. A potom, keď ich nikto nikam nevolá, tak sa sťažujú, že na nich všetci kašlú a nikto sa o nich nezaujíma. Teba volala kamoška viackrát a neišla si. Tak teraz je rad na Tebe, aby si ju zavolala. Nikto Ťa nebude donekonečna volať, keď je viackrát odmietnutý. Mňa keď volá kamoška von a nemôžem, väčšinou hneď navrhnem iný termín a dohodneme sa. Ten vzťah musí byť obojstranný.
A co si vydajom dostala retaz okolo clenka? A co ze ma manzel prist domov, on ta tiez vzdy caka, ked mas prist domov? Vsak sa zdvihni a chod, zacni cvicit, chod na vzdelavacie kurzy, ziskaj si kamaratky. Ozyvaj sa prva ty, prejav zaujem.
A kvoli comu si ho cakala? Ved sme v 21.storoci,je v poriadku,ak muz nenajde doma svoju zenu ako sucast inventaru. Nebud blba a nevycakavaj na neho.
@marca12 žili sme tak jeden pre druhého ale už to opadlo. Bolo to pekné. Už ani sama neviem či to bolo dobré .. ale sú také vzťahy ..vidím aj na Facebooku ..stále spolu niekam chodia ,dávajú foto
Snáď sa neriadis tým, čo vidíš na FB.Tak asi nemáš problém so sebou, ale s mužom, ktorý nikam nechce chodiť a tráviť čas s tebou.Nie ste zrasteni taka upnutost na partnera je veľmi zla.Máš deti?ak áno venuj čas deťom.Ved je milión možností ako tráviť čas.Tak zavolaj spolužiačke a dohodni stretko niekde začni...
Tak teraz si zadrela riadnu blbost. To,co vidis na fb nie je realita. Ano,treba spolu travit cas,mat spomienky,to vas drzi pokope,ale treba vediet byt aj samostatny.
. Strašne som mala rada maminu tetu, tam som sa rozplyvala, že moja mama jej bola ako vlastna dcera. Hadaj, kolkokrat jej za život zavolala? Ani raz, my sme museli vždy prví,,A take vzťahy, že ženy žiju len pre muža, je to ich najlepši kamarat , dovernik, ako siamske dvojičky jeden bez druheho tak to si neviem ani predstaviť, to som ešte neskušala, vždy mam okruh znamych nejakych, na strednej sme boli 3kamaratky, to bolo zatial asi najkrajšie obdobie, odvtedy o nich neviem nič, na stretavky nechodim, Ty nemaš nejakeho spolužiaka, s ktorým sa môžeš stretávať? Spomeň si na Poštu pre teba, tam sa stretavali ľudia, hadzali sa okolo krku a plakali, stari spolužiaci a neviem kto..to by sa mne nemohlo stať, žeby spolužial kvôli mne plakal
Ja som taká istá. Aj by som šla niekam ale nemám s kým. Máme 6ročného syna, takže ak chcem ísť niekam, beriem ho so sebou, venujem mu svoj čas. Ale ja tie kamarátky nejak nepotrebujem, alebo teda aj by som chcela , ale už som zvyknutá byť sama. Tiež sa v práci porozprávam s kolegyňou, navštívime sesternicu. A muž mi vyčíta že s nikým nevychádzam. Ja som sa tak naučila žiť, skús teda pokec, alebo nejakú zoznamku, nehľadaj si hneď muža, ale ženy, kamarátky, popíš si s nimi. Ak si budete rozumieť, tak sa stretnete..
Ahoj. Keď Ťa trápi, aká si, môžeš sa snažiť Ty sama to riešiť. Môžeš skúsiť nadviazať bližší vzťah s tými ľuďmi z práce, či z FB. A keď Ťa netrápi, aká si a si radšej sama, tak to nerieš. Manželovi vysvetli, že toto si proste Ty, si takáto a na tom sa nič nezmení.