Vstávajú vaši muži k bábätku?

21. sep 2023

Žienky mam otázku pomáhajú vám vaši muži pri vstávani k babatku? Ked ich napr uspavate alebo krmite ?

tamta
21. sep 2023

😃😃😃 Mam asi Déjà vu

pininka1
21. sep 2023

Pri prvom vstaval poctivo so mnou, malý mal skoro 5kg ja po cisaraku, pomohlo mi to keď mi ho aspoň preložil z postieľky. Ale pri druhom a tretej už nie, tvrdil ze spi tak ze ich nepočuje 🤣🤣

anjelicek26
21. sep 2023

Nie, muz chodil do prace, ja som kojila, v noci nevstaval, spal v druhej spalni... cez vikend za to rano male vzal a nechal ma dospat, kolko som potrebovala... posledne, co potrebujem je, aby sa mi nevyspaty muz niekde cestou do prace s mikrospankami zabil...

merrysa
21. sep 2023

Keď som kojila, nestaval, ani som to od neho nechcela. Neskôr chodil robiť malému mlieko alebo ho uspal, keď sa v noci zobudil a ja som bola vycerpana. Stále vravel, že ak by som čokoľvek v noci potrebovala, mám ho zobudit, že mi rád pomôže.

lenka.25
21. sep 2023

Moje deti našťastie večer o siedmej zaľahli a max 1-2 krát sa v noci zobudili a spali až do rána . Ale keď malá čo i len zamrnčala v momente bol v strehu a už ju bral z postieľky , čo mi až liezlo na nervy 😀

thereisabear
21. sep 2023

Nie, ani mi nenapadlo, že by mal.

titla
21. sep 2023

Nie, nevstaval. Ja som kojila, syn bol hore kazdu chvilku a bez tak chcel len prso. Manzel spaval v druhej izbe. Ja som mohla dospat cez den s dietatom, manzel v praci nie.
Cez vikend ma nechal potom rano este vyspat a o dieta sa postaral on.

lauriik
21. sep 2023

Ked boli babatka tak som ich mala vedla mna v posteli a muz by bol prd platny kedze chceli len prso. Ale kedze teraz pracujem a kolko krat mi trojrocna este v noci vie spustit plac tak sa striedame. Respektive ten kto rychlejsie vstane za nou ide 🤷🏼‍♀️

terry658
21. sep 2023

Pri prvej vstávali všetci v dome lebo vrieskala 24/7. Pri druhom vstával iba ak veeeeeelmi plakal aby ma vystriedal. Bývalí sme v dvojizbaku a bábo s nami bolo v izbe. Pri treťom som sa odsťahovala zo spálne a vstávam k nemu len ja zatiaľ ( ma dva mesiace). No manžel uspáva večer ak nie je v práci.

petamich
21. sep 2023

my sme to mali viac menej podelene tak, ze cez tyzden som bola s malym ja a cez vikend muz, nosil mi ho na kojenie len a rano ma nechal vyspat

nevidela som dovod, aby kazdu noc sme boli hore obaja a manzel chodil do prace, tiez sa potreboval vyspat

ivangeline
21. sep 2023

Nie x 4.

basulaak
21. sep 2023

Nie, noc bola mojim pracovnym casom. Maximalne nadranom ked vstaval do prace si ho vzal na chvilu do lehatka v obyvacke, ja som zatial dospavala a ked siel do prace mi ho doniesol do postele.

veronikaszabova
21. sep 2023

Nie 😂 ani to od neho neocakavam.

1234321
21. sep 2023

Áno vstáva. Vždy mu hovorím nech si pospi lebo ide do prace. Povedal, že maly je aj jeho a je rovnako rodič ako ja. Takze sa striedame, raz vstáva on a raz ja 🙂

ibrunova
21. sep 2023

Sám od seba jednu noc cez víkend vzal na seba a mňa poslal do inej izby spať. Cez týždeň by to nešlo, mal fyzicky náročnú prácu.

maryetta
21. sep 2023

Iba pri prvom. Asi prvy tyzden kedze som bola po sekcii. Inac som mu vzdy hovorila ze zbytocne obaja vstavame a nespi nikto. Ze nech aspon on kludne spi. Aj tak za mna nenakoji. Ani neutisi tak babatko.
Zbytocne je potom unaveny. Nervozny… a fungovat musel medzi ludmi.

sense
21. sep 2023

Ako kedy ale nie pri kojenie alebo uspávani ale keď bolo treba pripraviť mlieko a ja som zatiaľ prebalila

sapetka
21. sep 2023

Vstava lebo nevie spat ked pocuje detsky plac .. ma velmi plytky spanok. Dokonca robinaj um v noci.. a chodi do prace..

lucia13022023
21. sep 2023

Muž uspava na nočný spánok. Malý sa budí 2-3x v noci, vstane, spraví mlieko ja zatiaľ prebalim. Nakŕmim a ďalej sa spi. Keby je malý v noci hore, dajme tomu hodinu/dve tak nech spi. Ale takto je hore dokopy za noc tak 20 minút 😁

dankabetka
21. sep 2023

Pri prvom nevstaval, syn od porodnice do 3 mesiacov prespal noc teda ( o 11 nakojeny o 5 zas nakojeny ) , potom od 3 mesiacov do takmer roka bol hore 2x za noc, mali sme prisunutu postielku bez bocnice k nasej posteli, len som ho zobrala k sebe nakojila a odsunula naspat.
Pri druhom synovi uz ale pomahal, druhy od porodnice bol 2x hore, to sa dalo ale v 8mesiaci nastal nejaky zlom a syn prestal v noci spavat... zaspal okolo 7 vecer a o 11 bol vyspaty a urevanyyyy aj do 3-4rana...potom zaspal, trvalo to dlhe 4 mesiace kazdu noc. V tom case som uz potrebovala pomoc...po tomto nocnom vyvadzani, odrazu syn prespal celu noc a uz nikdy sa to nezopakovalo. Od roka spali obaja celu noc. Ked sme ale mali tu 4 mesacnu nespavostnu krizu, tak muz ho mal hodku-dve v noci a potom uz ja...nam to teda dost dalo zabrat sa priznam. A to muz dochadzal autom kazdy den do prace cez 1,5 hodiny tam a spat, ani nejdem opisovat ako som cakala kazde rano na sms, ze prisiel do prace ok.

tehotna40
21. sep 2023

Nie ,ja som na materskej, muž pracuje od rána do večera, ja si viem s detmi cez obed oddýchnuť...

martinka13
21. sep 2023

Nie. Muž chodil do práce a ja som vstávala. Našťastie deti neboli náročné, vstávali 1-2x na kŕmenie.

zorkahorka
21. sep 2023

Ano, cez vikend vstaval. K starsuemu, lebo nebol kojeny.

cookie29
21. sep 2023

Nie, lebo chodil prec a nebol doma. Takze sa fyzicky nedalo. Inac podla mna treba hodit kontext, lebo je tu vela mamiciek co ziju aj v zahranici, kde je MD kratka, takze od nejakych 3 mesiacov pracuju obaja... je to samozrejme ine, ked je na Slovensku mama 3 roky doma a moze sa cez den vyspat, oddychnut si.

Za mna su obaja rodicia rovnocenni a muz nema "pomahat", je predsa rovnaky rodic. Samotna delba prace je uz na vas. Je logickejsie ak cez tyzden vstava mama, najma ak je dieta dojcene a muz pracuje. Ale zase moze okupat, alebo sa postarat cez vikend aby aj mama mala chvilu casu pre seba.

patka06
21. sep 2023

Nevstával, dokonca sa nezobudil, keď sme boli hore my. Ani som to neočakávala. Robil denne 12 hodín fyzicky, nemal možnosť oddychu cez deň. Narozdiel odo mňa.
Ak som bola unavená, pospala som si dcérou cez deň.

podobova15
21. sep 2023

Ano pomahal mmi aj v noci a som zato velmi vdacna.

chiarisimo
21. sep 2023

Nie, aj keby ma to niekedy potešilo. Nejde o spánok, skôr o moje kríže. Veru, plačeme s malou niekedy obe v noci. Reku, si žena, vydržíš! Muž má fyzickú prácu, o deti sa zaujíma po práci. Večer ho nechám oddychovať, zaslúži si to!

zuzubb007
21. sep 2023

Nie ty si na materskej tak mas vstavat, muz chodil do prace tak hadam nebudem mu vraviet vstavaj ked sa ma sustredit v robote, ako niektore uz vyzaduju aby im aj cerstve pecivo rano isiel kupit a spravil ranajky

petronellla87
21. sep 2023

Iba cez vikendy ked nejde do prace, ja vtedy dospavam🙂 v tyzdni vstavam ja

autor
21. sep 2023

@zuzubb007 ty nebud hned halabala bola to iba otazka to ze to mas ty tak nastavene to je tvoja vec pozri sa na odpovede kazda to ma inak ano je pravda ze sa ma vyspat ale su aj muzi co to spravia aj bez toho aby si to zena vyzidala