Veľmi zlá žena, matka a manželka

3. máj 2022

Joj ale som zla vycitam si to. Banujem svoj zivot liecim sa na depresiu mam zle stavy chodim ku psychiatricke beriem 6 druhov liekov do toho si este rada vypijem kedze vtedy mi je dobre. Viem ze robim zle ublizujem sebe aj svojej rodine ale co s tym. Ako nemam problem s alkoholom zeby som bez neho nevedela vydrzat az v takom stadiu to nie je. Ale rada si dam za pohar dva vina aby som sa uvolnila. No viem ze nekonam spravne

vsauce_
3. máj 2022

Ok, snáď ťa tvoj lekár usmerní správnym smerom.

anjelicek26
3. máj 2022

Na tie lieky na depresiu mozes vobec alkohol? Okrem ineho si odpalis uz pecen totalne. Asi by som zmenila lekara na niekoho, kto ti aj realne pomoze - nielen lieky, ale celkovy problem riesit... 6 liekov je vela a efekt evidentne nulovy, ked siahas po alkohole.

melanta
3. máj 2022

Ak opakovane potrebuješ alkohol, aby si sa uvoľnila, tak máš problém s alkoholom. To si treba priznať. A súhlasím s s príspevkom vyššie, riešila by som iného lekára. Brať 6 druhov liekov, ktoré ti nepomáhajú, to evidentne nie je správna liečba. Tým by som začala a nového lekára by informovala aj o alkohole. A prestaň o sebe hovoriť ako o zlej matke. Zlá budeš vtedy, ak to nebudeš chcieť riešiť. Pokiaľ si svoju situáciu uvedomuješ a robíš aktívne kroky, aby si situáciu zmenila, tak je to správne a robíš správnu vec.

vsauce_
3. máj 2022

Btw z väčšej časti sa treba spoliehať na seba, nie len na lieky a lekára. Chce to vela síl, ale treba sa snažiť, aby sa človek dostal späť do ako-takého normálneho fungovania.
Ak si myslíš, že alkohol vyrieši tvoje problémy, tak nie. A alkohol prehlbuje ešte viac tvoje psychické prežívanie. Liečim sa na depresiu asi rok, ale naozaj to chce aj prácu sám so sebou.

luccija
3. máj 2022

Vieš, že ublizujes rodine, sebe, berieš lieky a aj tak to robíš.Tak asi si závislá...alkohol prehlbuje depresiu okrem toho pri liekoch sa nepije.
Mala by si chodiť k psychológovi a hneď skončiť s alkoholom.

joesvk
3. máj 2022

Nie si zlá. Si závislá. A sama si nepomôžeš. Čím dlhšie budeš čakať a spoliehať sa na seba, tým viac škody napáchaš... A niektoré veci môžu byť nezvratné - trvalé poškodenia zdravia atď...

eva_eva
3. máj 2022

Sama vieš, že takto okoliu ubližuješ a proste nechápem, že ti to nevadí. To sa potom ako cítiš nejakosi lepšie alebo ako?

deti95060810
3. máj 2022

ak budeš takto pokračovať - v tejto "vydarenej" kombinácii , tak za chvíľu máš celkom dobrý problém...

danica2711
3. máj 2022

toto je už x-tý príspevok, kde autorka sama na seba nakydá a vždy na konci napíše, že vie, že nekoná správne... že by tá istá autorka?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkati
4. máj 2022

Keď nestopneš alkohol, aj keď to bude veľmi ťažké, keďže si už podľa mňa závislá, tak môžeš skončiť na psychiatrii ako hospitalizovaná. Môžeš mať z kombinácie alkoholu a liekov halucinácie, budeš nebezpečná pre svoju rodinu. Myslí na to, lebo určite ti je lepšie doma s rodinkou, hoci aj s hnusnou depresiou ako byť bez nich na liečení. Rozmýšľaj a snaž sa, aj keď je to veľmi psychicky náročné.

dadula_15
4. máj 2022

Nerobíš dobre čo robíš, keď si dávaš alkohol na takéto lieky, mala by si s tým prestať, lebo to ti môže všetko ešte viacej zhoršovať a budú z toho len väčšie problémy a myslím, že to je vec, ktorú nechceš.

zoeeoz
10. máj 2022

Nj toto mam rada alkohol ale niesom alkoholik.. slovenská klasika, pripusti si pravdu a začni sa riešiť poriadne a nie len liekmi a chlastom

zoeeoz
10. máj 2022

@danica2711 ja to napíšem na sedláka ako to proste cítim keď si toto čítam: nemusí to byť tá istá autorka (ale môže) ale podľa mňa to len stále viac a viac ľuďom jebe