Žienky mali ste po pôrode úzkosti? Síce je tomu už 3mesiace, ale bolo toho veľa. A veru nemá mi ani kto pomôcť. Klasika manžel poväčšine v práci, svokra tiež, švagrina to nič. Rodičov aj sestru mám 600km odomna🤦♀️Zvládali ste to všetko sami? Alebo pomohol vám niekto?
@kika541996 manžel. Nemal kto iný.
Mne tiez nikto nepomahal, nejako som to dala, ono tym, ze je to take narocne obdobie, malo spanku a jeden kolotoc stale ...tak je to vycerpavajuce
pozri, ked dieta spi, pospi si aj ty, resp. vzdy, ked sa da, oddychni si
ked nestihas varit, objednaj si donasku
a chod co najviac na vzduch, ked sa bude dat
a ze bude doma neporiadok, no a co?
nevadi, ked vsetko nestihnes podla predstav
manzela sa snaz co najviac zapojit, ked pride domov (tu vidim casto kocikovat iba tatkov, resp. na ihrisku iba s tatkom)
ake mas babatko? v pohode? ci narocnejsie?
Ake uzkosti myslis? Ja som nemohla vobec spat, budila som sa na kazde zachrcanie dietata. Pre svoju psychicku pohodu som ho na mesiac presunula do inej izby. Rovnako som nevedela byt v sprche, v hlave som pocula jeho plac, aj ked neplakal. Eovnako som sa bala, ze umrie v kociari pocas prechadzky. Ze ho nieco boli, ze je hladny… tie prve dva tri mesiace boli taketo, potom sa to znormalizovalo.
A teda uvladala som to sama, mam koronove dieta a nechcela som prve mesiace ziadne navstevy. Velmi mi pomohol nosic a dojcenie
@kika541996 a manžel partner je kde ?