Ahojte, mamičky, kedy ste sa začali normálne utierať toaleťákom tam dole? Ja som teda 3 týždne po prir.pôrode a stále sa po malej či veľkej potrebe sprchujem..tak asom som to robila hneď po pôrode…mám strach prejsť na toaleťak. Stehy som mala 2x ale teda predpokladám, že ich už nemám aj keď na vložke som ich nenašla no pravdepodobne išli vodou preč.
Tuším cez 600nedelie. O kontrole u lekára som už chodila normálne na wc
Na druhý deň po pôrode 🤷♀️
Keďže wc bolo v pôrodnici inde ako sprcha, tak hneď po pôrode.
hneď po pôrode.
po tom, ako sa mi vstrebali štichy po nástrihu. inak som používala vlhčené sensitive 🙂
Ja som pouzivala vlhceny toaletny papier uz v porodnici. To bolo najlepsie investovane 1,50€. 😀
Mne to tiež bolo nepríjemné. Asi mesiac som sa len sprchovala
Hned po porode...
Hned po porode som sa jemne utierala a pouzivala som aj bidet.
Rob tak ako ti vyhovuje.
Bola som pozašívaná, ale toaletný papier som používala hneď po pôrode. Neutierala som, ale som tak pritláčala.
Nemusíš utierať, ale napln si fľašu so sosakom, a toaletakom len pritlacaj
Kym som sa necitila natolko komfortne aby som sa utrela normalne.odpatkuj si na zachode flasku s vodou a len sa oplachni a len jemne poprikladaj kludne aj uterakom.pomalicky prejdi na vlhceny yoaletny a neskor na suchy.po velkej sa sprchujem kazde rano a to uz som od porodu 7 rokov 🤣
Hneď..aj keď som mala 8 stehov
Po pôrode
Kľudne rob tak, ako ti to je príjemné a ako ti to vyhovuje. Všetko, čo je v rámci šestonedelia je ok. Ja som neskôr mala veľký plastový pohár alebo fľašu. A po wc som sa oplachovla takto. Nechcelo sa mi potom zakazdym do sprchy