Strašne túžim este po jednom dieťati,po vonavom bábätku ☹️ mame dve detičky, najmenšie ma 1,5r a ja stále myslím na posledné tretie, veľmi túžim ale muž už nechce. Chápem ho!
Ako sa mam tej túžby do kelu zbaviť? Mam 31r ,na jedinej stráne sa veľmi teším uz do práce a na druhéj velmi túžim este skúsiť jedno dieťa a mat už stým potom pokoj a čistú hlavu.. nechápem prečo sa ma to drží,ved aj dve su veľa.. príde mi ale ze sme este nekompletni... No s mužom nepohnem a nechcem zas ze ak by aj súhlasil neskôr by mi vyčítal a mal nervy..
Akonso tu túžby odstrániť z hlavy?
Nehovorim,ze je to tvoj pripad. ALE, ten pocit moze byt aj z toho,ze sa citis komfortne doma s detmi. Akakolvek zmena ( nastup do prace, ina zmena fungovania domacnosti ked uz pracujes, pracovy stres,vytazenost) vyvolava pocit neistoty,ťažoby, a tuto zmenu este nechces takze to predlzis o cas pri starostlivosti s dalsim dietatom.
Este si mlada. Kludne nastup do prace a mozno dalsie dieta pride na svet o 5 rokov.
Ale dieťa sa "neskusa".. dieťa je záväzok na celý život. To nie že ho porodis bude voňavúcke pár rokov a potom ho niekde odložis. Starať sa treba celý život...
Vyzerá že si to netušila, aspoň podľa tvojich slov...
@hylary 🤦♀️
Uvidis o 3-4 roky, možno ešte budeš mať aj tretie.
Pracujem v jasliach. Mala som kolegyňu, ktorá sa zamestnala u nás len preto, že chcela ešte tretie dieťa a muž nechcel a takto chcela skúsiť naplniť túto svoju potrebu po deťoch. Keby si skúsila niečo takéto, alebo robiť dobrovoľníka v nejakom centre, neviem. Ale keď manžel nechce, treba rešpektovať aj jeho.
A vzdy si tuzila po troch detoch? S manzelom ste to predtym neriesili, ze kolko deti by ste chceli?
Ja ta chapem. Ja cakam len druhe a chcem uz aj tretie😁😁😁 a to ked som porodila prve, som hovorila, ze aj to jedno bolo vela🙈 a nie je to tym, ze sa bojim prace alebo co.
Áno aj nie. Nakoniec od nás odišla, učí teraz v klasickej škôlke, takže väčšie deti, ale stále túži po treťom, ale po celom dni kŕmenia, prebalovania a aktivít s niekoľkomesačnými deťmi už doma nestíhala premýšľať nad svojim bábätkom 😀
ak muž nechce, musíš sa s tým zmieriť, dieťa má prichádzať na svet chcené obidvoma rodičmi, nie len že mama chce voňavé bábätko. Máš dve zdravé deti, teš sa z nich a venuj sa im. Vieš, šťastie znamená vedieť sa tešiť z toho, čo mám a neplakať za tým, čo nemám
Aj ja som po ňom túžila, pred 2 rokmi... No keď začalo druhé dieťa chodiť na krúžky, mame iba 3 poobedia v týždni volne pre rodinu. Takže ma to už prešlo.. Nechcem každý deň lietať od rána do večera iba okolo deti.. Keď chceš, aby tvoje deti žili aktívne aj mimo školu, tak je to náročné... Ak ti vyhovuje, že budú iba chodiť do školy a nič viac, je to ôk.. Ak chceš niečo viac, musíš byť asi pripravena na to, že budeš doma. Keby mame 3 deti, asi by som nemohla ísť do práce .. Ostať zianku domácou na veeeeelmi dlhu dobu ma moc neláka.. Skus si to tak povedať aj ty.. Ci by ta táto predstava naplnala. Nechcem sa dotknúť mám ktoré sú doma aj po materskej. Obdivujem ich a v kútiku duše závidím, že ich to dokáže plnohodnotné naplniť a sú tak aj v kútiku najhlbsrj duše šťastné. Záleží od toho, aký si typ maminy, ženy...
Vydupkas si tretie dieta. Muzovi sa nieco stane, pripadne sa rozidete. Budes vediet uzivit tri deti? To je hlavna otazka, na ktoru si musis odpovedat. Na pomocludom.sk je plno vyziev, kde mamicka "tuzila" po piatich vonavych babatkach a nema im dnes dat co jest a obliect.
Kúpiť psíka
Nesieme si v sebe nejake vzorce podvedome - otazka, ty si sama z troch deti? Preco pocet tri povazujes za kompletny u teba? Cisto zo zaujimavosti sa pytam.
Ano, dava mi to zmysel - poznam viac zien v mojom okoli, ktore boli same z troch deti a nedokazali si pripustit iny model, len ze ony samy budu mat tiez tri deti. rovnako ani jednej muz s tym nebol uplne stotozneny, nechcem povedat, ze boli proti, ale skratka mali vyhrady a tie ich zeny si to presadili. Ako to u nich funguje v rodine neviem, ale viem ze navonok ti manzelia ani trochu neposobia stastne 🙂
MOj muz strasne nechcel tretie, mali sme uz dvoch chlapcov. Az som nakoniec otehotnela neplanovane, odvtedy uz mame 5 deti. 3 deti mat je uplna pohoda, hlavne s malym rozdielom je to super ked uz su trosku vacsie. Ake mas pohlavia? Este si mada, skus pockat 2 roky, mozno a muz to inak uvidi casom
A este som chcela, tu tuzbu neodstranis proste to nejde
Mas cas dieta mozes.mat aj o 5 alebo 8 rokov a hotovo.....po lopate
Začni sa venovať svojim konickom