Och ja sa cítim tak vyhorena. Nemám energiu na nič. Najradšej by som ľahla a z postele nevstala aspoň týždeň. Neskutočne mi všetko lezie na nervy.
Chlap na týždňovke, 3 deti doma na prázdninách. Každe len hučí, vresti, niečím trieska. Neustále sú hladne, stále by niečo jedli. Nič iné nepočujem, iba mama som hladný, mama chcem jest. A pritom sa iných okolností si jedlo vedia pripraviť aj samé.
Mama co ideme robiť. Ja keď počujem túto vetu tak mam vyrážky a najradšej by som ich na pol dna vymkla z domu.
A keď sa konečne teším, že príde domov chlap a po venuje sa im, tak zavolá, že nevie kedy príde a ci vôbec príde lebo sa im pokazilo auto.... Mam chuť si to hodiť 😭😭
A preco in teda nevymyslis nejaky program? Ved kolko dopredu si vedela, ze maju prazdniny? Aj muz si mohol dat dovolenku..
Keď su traja, nech sa zabavia spolu. Objednaj pizzu a máš hotovo. Aspoň na dnes. 😀
@nnnuuunnn no len pizza stojí e... a nie vždy sa oplatí za tie e...
napísané po lopate - je drahá...😉
Chod spat o 8 vecer s nimi, a kasli na nejake obriadovanie domacnosti. To ta vzpruzi a pomoze ti byt o krok pred nimi nasledujuci den. Vezmi ich do lesa kde mozu hrat hru na divochov, a podvecer ti daju pokoj. Nesmu byt deti o krok pred mamou, lebo to sa dlhodobo neda udrzat 😂
máš to ťažké... a čo takto dať aspoň na 2 dni ku babke deti?
♥️♥️♥️ cítim s tebou ♥️♥️♥️. Už len dva dni nejak prežiť a pôjdu do škôlky/škôlky, drž sa.... ♥️♥️♥️. Bude lepšie...
Choďte lyžovať ,sánkovať sa...proste na vzduch
Vydrz uz len 2 dni
Môj je 2 týždeň chorý tiež som na psychiatriu.
@deti95060810 ked je to na slucku, treba sa na eura vykaslat, Zachovat dusevne zdravie matky aj deti stoji za kazdy jeden cent, co za blbu pizzu zaplati
Ja vychovavam deti celé roky sama, do 15tej v práci, decká celé prázdniny samé. Varím večer, naložia si sami, raňajky ostatné tiež sami, napriek všetkému som vyrovnaná a spokojná. Urob si čas pre seba, spokojná mama, spokojne deti. Držím palce 🍀
A prečo ste celé dni doma? Treba vybehnúť von. Koľko rokov majú deti?
Ináč, buď vďačná za vetu: "Som hladný, chcem jesť." Ja som ju od môjho syna nikdy v živote nepočula. ☹️ Upeč deťom veľký koláč na celý plech. Nech ti s tým pomôžu a majú o zábavu aj o jedlo postarané.
Treba ich dobre zničiť niekde v lese, vonku bicykle, dať jesť a odkvacnu🙂sú aj takéto dní, keď píšeš, že si vedia spraviť aj samé tak asi nebudú tak malé koľko majú rokov?pusti doma nejaký film hrajte hry..ale vybehat je najlepšie aj tebe dobre padne ísť von
Ja mám 4 po celý rok.😂Cez víkend alebo prázdniny aj 5-6.Zijem a dom je permanentne ako po výbuchu.Nemáš za čo.😉Prosím ťa,nešal.Uži si,že sú tu a že sú malé.Za 20rokov budeš mať prázdny a tichý dom
Skombinuj co ideme robiť so som hladný. Nech spolu spravia tu pizzu alebo kolac a ty len diriguj. Ale chápem ta, mňa bezne aktivity s deťmi bavia ale teraz som už dobrých par dni ako by ma prešiel vlak a energie nemám ani na prelozenie slamky
@h2 Presne, moj za tri roky svojho života asi nikdy nebol hladný, ja mám vyrážky z blížiaceho sa času stolovania (nepomáha verzia nedať, príde sám), sedí tam nekonečné dlho, prežúva pomaly a asi ani niet jedla, ktoré by bolo jeho obľúbené .Keď mi rozpráva kolegyňa, ako sú jej vnuci v kuse hladní, tak ja nechápem, pre môjho je jedlo od narodenia niečo ako nevyhnutnosť, nutné zlo, zje presne toľko jedla, koľko musí, akonahle prejde ten prvotný hlad, rozumej napr. dve lyžičky polievky, tak ďalej "už nechcem".
Autorka, koľko maju tie deti rokov?
@oblecenie99 Bože, presne, ako keby si o mojom písala. Minule bol chorý a nechcel vôbec nič jesť. Už som ho zúfalá prosila, nech si povie hocičo, čo by jedol, tak povedal lievance. A potom horko ťažko zjedol jeden! ☹️
Mne môj syn aj povedal, že on ešte nikdy v živote nebol hladný, že vôbec nevie, aký je to pocit. 🤷🏻♀️
a kolko maju rokov? ked si vedia same pripravit jedlo, tak nech si pripravia, aj toto moze byt vlastne program pre ne
moj sice este nerozprava, ale velmi rada by som pocula mama chcem jest (velky nejedak to je...)
@sante81 klobúk dole...
Och, materskou vyhorenostou som si presla na vianoce 😒 mne pomihlo,ze sme isli ako rodina prec z domu alebo aj ja sama bez deti. Ked je muz doma, nechavam deti nanho.
Nedavno boli chore, nedalo sa s nimi nikam, ale tento tyzden konecne slnko. Ani jeden den sme neboli doma, dohanala som s nimi zameskane, nech majú pekne prazdniny. Najlepsie im bolo na dnehu. Jeden lyzoval, druhy sa boboval
Tvoje deti su mizno nevybehane, potrebuju sa vyburit, su asi aj unudene. Skus ist s nimi von, ty si sadni a nasavaj slnko
Moja Teta nudu doma riešila tak, že rozdala vysávač kýble, metly, handry a generálny úklid. Kto bude poslúchať dostane pizzu. Potom sa členovia domácnosti poučili a snažili sa počas prázdnin nezdržovať doma 😂
A preco sa nevyberiete niekde na vylet, deti by mali zazitok a Ty by si si tiez lepsie oddychla, zmenila vzduch.