Tehotenstvo a odcudzenie

1. jún 2023

ahoj som v 10tta 4 dny a je to na prd... Babo som túžila mat dlho, skúšali sme nešlo tak potom som to nechala tak. Nakoniec nejakym zázrakom som otehotnela. No nemam ziadnu podporu u manžela vacne je nespokojný iba na mna doslova steka. Na potrat ma poslal asi 10 krat najviac ľúto mi je dcéry ktorú mame a ktora to vsetko počúva... Je pravda ze ja som babo chcela viac ale sama som si ho neurobila. Som riziková, lebo mam cukrovku a popravde aj permanentne nasraťta kvoli manželovi... Manželia sme 4 rocky dcera ktoru mame ma 5 pred manzelstvom sme bolo spolu asi 2 roky... Nejako ani neviem co dalej ocakavat od manzela kedze je to take nijake a proste stale mi je s toho len do revu ... Sex by aj chcel ale bojim sa kvoli babu.. Myslite, ze to je kamen urazu preco taky je?

floki1994
1. jún 2023

Pane boze 🙈 Nemyslim si ze kvoli sexu..moj.manzel ho kvoli mojmu rizikovemu tehu nemal 7 mesiacov a je ku mne skvely... ved si spolu sadnite a porozpravajte sa co ho trapi, ze takto sa pokracovat neda.. skodis aj miminku a nedajboze o neho prides a aj to budes muzovi vycitat.. komunikujte

rebrambora
1. jún 2023

Praveze ked si tehotna tvoj muz ti ma byt oporou a on ma byt ten, co ta ukludni a privedie do reality, ked uz kvoli hormonom nevies.
Ak ti lekar zakazal sex, tak samozrejme ho nemaj, existuju predsa aj ine praktiky, kt sa vykonavat v pohode daju aj pocas rizikovho.
Ako pises, tak predpokladam, ze si ho do dietata nedotlacila, alebo?
Lebo ked ta posiela na potrat, taaak to je trosku extrem a akurat by som sa mu vysrala na hlavu.
Porozpravaj sa s nim.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. jún 2023

@elizabet173 antiku nemozem :D hovorim ze sama som si dieta neurobila :D ty asi vela telenoviel pozeras :D proste je znechuteny a ja z neho sex sme malo casto... Krcok nemam ok preto nemame sex ...

autor
1. jún 2023

@rebrambora nedotlacila ved to sa neda... Ja antiku nemozem mam polineuropatiu a som diabeticka cize vzdy sme pouzivali kondomy az od decembra nie ze skusime a v marci sa zadarilo... Neviem preco taky je a vacsinou kazdy rozhovor skonci hadkou .... Take preto to nechavam radsej tak.... Ale ano som znechutena cakala som viac podpori jeho rodicia sa proste viac na babo tesia ako on smutne :(

autor
1. jún 2023

@floki1994 no on ho chcel velmi casto a ina v tom nie je proste to viem na 100% nemam Dobry krcok tak preto ho proste nemame ....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz