Ťažko s otcom dieťaťa

barbara_227
13. sep 2023

Mám taký problém narodil sa mi syn pred 2 mesiacmi a od vtedy mám pocit, že s manželom všetko ide hore nohami, ako som už bola v nemocnici už vtedy bol doma problém, že s mojou mamou sa povadili lebo vypil pivo a vtedy je dosť agresívny a začal na ňu nadávať aby vypadla so svojho vlastného domu (lenže môže ďakovať všetko mojej mame lebo ona nakupovala veci pre svoje vnúča) no ono to všetko ustúpilo a bolo pár dni ticho. Lenže ako bol na otcovskej dovolenke ani vtedy veľmi nepomáhal lenže ako mu rodina zavolala, že je v blízko a musí mu prísť pomôcť hneď nasadol do auta a odišiel (pohádala som sa s ním, že načo skáče ako oni pískajú a že nie preto je na otcovskej dovolenke aby rodine pomáhal ale aby mne pomáhal doma) aj tak odišiel prišiel domov v podnapitom stave, prišiel domov a hneď nato odišiel a nakoniec som zistila, že prehral všetky peniaze na automatoch. Na to som ho vyhodila len jeho rodičia priniesli ho naspať, že on sa polepší, že prestane s alkoholom a neviem čo síce s tým prestal (ako tak prestal), ale v domácnosti aj tak nepomáha s dieťaťom povedal že v noci pomáhať nebude a potrebuje sa odreagovať takže každý deň bude hrať na pc 2 hod. , že on je unavený z práce a on pomáhať nebude s ním takže sme na to traja ja moja mama a babka nech sa staráme o neho a čo je ešte na tom to najhoršie, že keď aj ja sa starám o to dieťa v noci keď nespí tak som hneď zhodená do čiernej zeme nech sa starajú o neho ich starý rodičia on to určite robiť nebude , je arogantný, drzý, normálne sa mu bojím niečo povedať, že treba robiť v domácnosti lebo hneď na mňa vyskočí že tam mam svoju matku a nech spraví ona alebo že je taká blbá že to nevie spraviť, po druhé ani syn mesiac nemal už hneď bolo, že treba ísť na výlety, kade tade lebo on doma nevydrží sedieť a ešte v tom aj matka ho podporovala, že on bol taký, že stále chodil vonku s kamarátmi a preto máme chodiť každý víkend na výlety (lenže mladý pán ani raz nenocuje lebo má na poschodí svoj vlastnú izbu aby mohol pokojne spať) takže je jasné, že len hovorí aký je unavený a popritom nič, ale aj so svokrovcami je dosť ťažké hovorila som, že ako sa narodí malé kúpim mu ja kočík taký aký chcem mať a že nechcem mať po niekom kočík, oni to neakceptovali a aj tak priniesli používaný kočík ktorý dostali od svojej rodiny (a nie žeby môj manžel povedal, že to ja nechcem ale ešte on bol nahnevaný, že jeho rodičia ako nám chcú pomôcť a že ja si to necením, ale keby ten kočík bol taký, že malo používaný ale je dosť vidieť, že je používaný no hanba s ním chodiť von.

dskjhfdlkdjhl
13. sep 2023

@barbara_227 A urcite sa takto zmenil sibnutim prutika, vsak😉

januska12323
13. sep 2023

Dúfam, že to je len článok do evity.

1234321
13. sep 2023

@barbara_227 Oh no radšej by som to ukončila už teraz 🤦‍♀️ mladý muž, automaty, alkohol a v domácnosti nefunguje. Mohli by mi hovoriť koľko chcú jeho rodičia, že sa polepší 🤣 chudák ty a tvoje babatko teda. Nulový muž a nulový otec. A nie je to, že on nepomáha-je rovnako rodič ako ty, čiže mal by sa starať a vychovávať, on jednoducho čaká, že urobíš všetko ty. Ani sekundu by som s takým nebola.

barbara_227
autor
13. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl no ja ho nespoznávam predtým bol úplne iný, bol ako anjelik, lenže predtým pracoval fyzickú prácu a ja som ho ľutovala, takže som mu dopomohla trošku a tak sa dostal na špedičnú firmu a odvtedy je vymenený ale kebyže nie ja ešte stále robí na slnku...

viestta
13. sep 2023

A pred porodom bol pozorny, robil doma co bolo treba, so svokrou popijal kavu, debatili o tom co treba na jej dome opravit, nezasiel do krcmy, nevedel kde su automaty a teba nosil na rukach, varil pre teba, kazdy den doniesol nejaku pozornost... Len kym si bola v porodnici niekto zly mu v hlave prepol gombicek a z neho sa stalo toto. Vsak?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paciko9
13. sep 2023

OMG, baby kde vy chodite na tieto zlaticka🤣. No ja by som sa pozrela na to,ze by ma daky debilek vychadzoval z vlastneho domu. Ty bud rada,ze mas strechu nad hlavou, lebo moja dcera kedy mi toto doniesla domov tak leti aj ona. Zena zobud sa to nie je je chlap otec rodiny. Poklial mas troska cudnosti, posli ho prec a ty to zvladnes sama, mozno tažsie ale zvladnes. Mne by nijaky pajac v mojom dome nerozkazoval. Toto skusil nas svagrik, na mamu ked este zila, ten letel. Viac sa neukazal fesak.

goodidea
13. sep 2023

Kedy vyjde druhý diel?

barbara_227
autor
13. sep 2023

Ako som už aj hore napísala ja ho nespoznávam , lenže predtým pracoval fyzickú prácu a ja som ho ľutovala, takže som mu dopomohla trošku a tak sa dostal na špedičnú firmu a odvtedy je vymenený ale kebyže nie ja ešte stále robí na slnku... keď som mu niečo povedala spravil to so mnou alebo som mu to ukázala, že ako to treba, aj keď som bola tehotná chodil za kamarátmi do krčmy že vraj on doma sedieť nebude lebo aj kamaráti sú pre neho dôležitý a taktiež na poradňu vždy som išla s mamou, ale to že som išla s ňou nebrala nijako vážne.... A keď mu poviem, svoje on sa urazí hneď, že on je unavený a nech ho nechám na pokoji lebo on nemá na to nervy. a keď sa ho opýtam, že prečo sa tak zmenil odpoveď je, že už mu došla trpezlivosť.

tanyan
13. sep 2023

To mu preplo, keď ťa videl rodiť alebo mu stúplo tak neprirodzene sebavedomie po zmene práce? Zhodil masku a teraz zostalo už iba hnilé jadro. ☹
Rozum mi zostal stáť pri "len jeho rodičia priniesli ho naspäť." A keby si ho ty priniesla jeho rodičom naspäť a reklamovala?

viestta
13. sep 2023

@tanyan rodicia boli radi, ze ho odovzdali do opatery nejakej naivnej. Ked sa im necakane vratil, tak ho rychlo vyexpedovali, lebo doma to nechcu.

barbara_227
autor
13. sep 2023

@paciko9 ale ona si ho berie ako svojho vlastného syna aj ešte potom všetkom čo mu nadávala do debila, a kade tade, darovala nám 2 poschodový dom, ktorý treba len zmodernizovať trošku nič viac nerozkazuje nám vnukovi všetko ona kupuje jeho rodičia priniesli nejaké šaty preto dieťa a to najlacnejšie plienky z LIDLA moja mama kupuje všetko najdrahšie a aj tak ona je tá zla lebo jeho rodičia prinesú to nejaké mäso čo fakt nikto nepýta a ani sa mi nepáči a dajú 60 eur a oni sú svätý presne to povedala, že na jeho matku nič nemôžem povedať a že všetko musím poďakovať a byť vďačná čo oni dajú lebo jeho matka je pre ňu svätá.

barbara_227
autor
13. sep 2023

@tanyan mňa rodiť nevidel, lebo som mala naliehavý cisársky rez skoro som ani neprežila, ale kedyže nie ja tak o tej práci ani neviem a ja som mu robila životopis dotazníky IQ test len aby ho zobrali síce potom už bol na ňom ale ja som ho nakopla. Potom ako ho priniesli naspäť bolo ticho 2 týždne potom som mu niečo zo srandy povedala a on to bral tak ako keby som povedala na jeho matku a hneď bolo, že jeho matka je svätá a že ja na ňu ani slovo nemôžem povedať a poslala som ho domov lenže potom vyšlo z toho to že moja rodina ho buzeruje aby niečo robil v domácnosti a že som jedináčik a ja len rozkazovať viem, že nech sa mám pozrieť ja do seba a že sa uvedomiť. ešte ja som bola tá zlá

lucka_ke
13. sep 2023

prosím keď píšeš píš celé vety a ukončuj ich bodkami, mám problém pochopiť o čom píšeš, lebo sa mi to zlieva do jednej nekonečnej vety, v ktorej skáčeš z témy na tému
k veci - chlap sa nezmenil, len sa ukázal aký naozaj je, máš dve možnosti - ostať s ním a zvyknúť si alebo sa s ním rozísť

deedol
13. sep 2023

mas kde byvat, mas pomoc od mamy, mas dieta, na ktore mas v prvom rade mysliet, tento chlap je uplne nanic (alkohol, agresia, gamblerstvo). rozviedla by som sa s nim. neviem, nad cim vlastne rozmyslas.

tanyan
13. sep 2023

@barbara_227 Dotiahni to do konca... Keď si ty tá zlá, tak mu nebudeš ničiť jeho život a dávaš mu slobodu... Nech si ide a nech sa už nevracia...

panda21
13. sep 2023

No dobre, a keď teda všetko zvladate ženy samé, načo ho tam chováte? Veď ho dones k svokrovcom, ako oni tebe. Že ho nechceš a nech ti ho už domov nenosia 🤷‍♀️ načo ti je? Aby ti spravil druhé dieťa a ešte viac si sa upisala k debilovi?

doriiis
13. sep 2023

Úžasný výber partnera.Gratulujem👍
Veľmi ma bavia komentáre,že pred tým bol úplne dokonalý,ale hneď zároveň v tej vete je,že počas tehotenstva ťa nechal kľudne samu lebo chlast s kamošmi bol prednejsi.

bluka2
13. sep 2023

@doriiis Dokonalost je pre kazdeho nieco ine

bibina32
13. sep 2023

@barbara_227 Poslať naspäť k rodičom. Čudujem sa tvojej mame teda ak to je jej dom, že ho ešte nevyhodila.

samimami777
13. sep 2023

A na čo ti akože je? Využíva teba aj tvoju rodinu , je agresívny , alkoholik, všetky peniaze prehrá a nemá záujem o teba ani dieťa. Už len keby chlap bol agresívny na moju mamu by som ho hnala že by sa za ním prášilo. Máš kde bývať, pomoc maminy a babky, výživné si vybavíš. Pekne mu zbal kufre a vyhoď ich spolu s ním oknom a povedz že ak sa vráti budeš to riešiť skrz políciu. Bude ti lepšie

dievcacitajucelist
13. sep 2023

@barbara_227 Nie som zástancom rozvodov/rozchodov, ale v danom prípade, dám ti radu: "kopni ho do rici" je to povaľač! A ešte aj agresívny...naozaj chceš, aby taketo indivídum vychovával tvojho syna??? A keď ho vykopneš už ho neber späť

lilitela
13. sep 2023

@barbara_227 Iba do polovice som precitala. Ako si mu dopomohla do prace, tak mu zas dopomoz z tej prace prec, nech ide teda robit fyzicku pracu. Ak sa to nezlepsi, tusim pises, ze aj v tehotenstve mu hrabalo, tak vyhodit este raz a hned aj pisat jeho rodicom, ze v ziadnom pripade, nech ho nenosia, ze je koniec. Kedze je to vas dom, nie ste povinni ho viac prijat. A bud rada, ze nema zaujem o dieta, nemusis sa aspon strachovat, ze by ta chcel onho obrat a nacvicovat nieco, ze mu branite v styku a pod. Drzim place vydrzte to vy 3 baby.

sashabb
13. sep 2023

@barbara_227 tvoja mama vám darovala dom? obom? čo takto poriešiť späťvzatie daru a pekne krásne sa rozviesť a mladého pána vypoklonkovať k rodičom?

olimuc
13. sep 2023

Evidentne ani ty ani tvoja mama ste asi este nezistili akeho debila ste si pustili do chalupy. Nepises o otcovi ale len o mame, to ho drzite doma, preto, ze ma vtaka a aby susedia videli, ze mate nejakeho? Gambler a alkoholik … mozno aj primitiv … to je vyhra v loterii. Fakt sa cudujem, ako sproste musia byt niektore zeny, ktore dokazu zvladnut vsetko same a predsa visia na niecom takom

dadis
16. sep 2023

@autorka dufam, ze ten dom dala mama iba tebe