Ahojte co by ste robili s manželom mame jedno dieťa má 3 roky... časovo sme s malým rovnako pretože prácu mame z domu... ale malý chodí len za ním príde jeho vystiska pobozká ho hovorí ľúbim ta ocino môj ocino a za mnou vôbec tak nechodí nepríde sám neobime ma ani mi nedá pusu sám od seba veľmi ma to zranuje ako matku... :( neviem co mam robiť niekedy sa cítim ze ma nikto nemá rád na tomto svete keď už ani dieta nepríde za mnou
Och božeeeee, niektoré deti sú nalepené na matky, niektoré na ociná.... nič to neznamená
@mara2010 u mna obe dcéry k tatovi ja som od staršej dcéry nikdy nedostala pusu na dobrú noc a vermi keď sa jedna o školu frajerovi som väčšinou prvá komu to povie časom som si zvykla deti sú proste takéto
@mara2010 mozno je to len obdobie a mozno je tatino viac na hry a zabavu a ty si ta, kt aj nieco vyzaduje. Viem, ze to zle padne ale syn ta urcite miluje a ma iba nejaku momentalnu preferenciu. My mame 2 deti a strieda sa to u nas ako aprilove pocasie, vzdy je nejaky iny rodic ten aktualne “oblubenejsi” 🤷🏼♀️