Syn nepríde a neobjíme ma, nedá mi pusu

mara2010
17. nov 2024

Ahojte co by ste robili s manželom mame jedno dieťa má 3 roky... časovo sme s malým rovnako pretože prácu mame z domu... ale malý chodí len za ním príde jeho vystiska pobozká ho hovorí ľúbim ta ocino môj ocino a za mnou vôbec tak nechodí nepríde sám neobime ma ani mi nedá pusu sám od seba veľmi ma to zranuje ako matku... :( neviem co mam robiť niekedy sa cítim ze ma nikto nemá rád na tomto svete keď už ani dieta nepríde za mnou

milanemila
17. nov 2024

@mara2010 mozno je to len obdobie a mozno je tatino viac na hry a zabavu a ty si ta, kt aj nieco vyzaduje. Viem, ze to zle padne ale syn ta urcite miluje a ma iba nejaku momentalnu preferenciu. My mame 2 deti a strieda sa to u nas ako aprilove pocasie, vzdy je nejaky iny rodic ten aktualne “oblubenejsi” 🤷🏼‍♀️

sisska96
17. nov 2024

Och božeeeee, niektoré deti sú nalepené na matky, niektoré na ociná.... nič to neznamená

andrejka1974
17. nov 2024

@mara2010 u mna obe dcéry k tatovi ja som od staršej dcéry nikdy nedostala pusu na dobrú noc a vermi keď sa jedna o školu frajerovi som väčšinou prvá komu to povie časom som si zvykla deti sú proste takéto