Ahojte mám na vás otazocku je to niekto kto za vyzná? A má skus prosim nie dojmy .. a ziadne blbe komentáre chceli by sme sa s priateľom vziať ale má exekútora..môže mi po svadbe ako manzelke siahnuť na môj účet auto a pod??? Ďakujem krásne..
Zruste si po svadbe bsm,ziadost sa podava na sude,
Bsm?
@mnamko
Na spoločný majetok môže siahnuť exe? Napr.na účet ?ak je to na jej meno tak si nemyslím...
@janka12350 bezpodielove spoluvlastnictvo manzelov. do svadby co si kupis je tvoje. co nadobudnete po svadbe (okrem dedicstva), uz je vase spolocne, spada dp bsm, kaydz jeden hrniec, pocitac, ...
nemoze ... a exekucie sa pocas manzelstva tykaju vzdy len majetku dlznika, nie majetku jeho manzelky ... exekucia by sa ta tykala jedine v pripade, ze mate spolocny ucet
Sú to jeho dlhý čiže nie,ja som dokonca riešila osobný bankrot,žiadosť podaná pred svadbou a rozhodnutie bolo až po nej, a tak isto sa nebral ohľad na jeho majetok.
@maminenka12 Dobrý deň ,viete mi poradiť ako to je ,keď mám už rok bankrot ,nie je ešte vyplatený kvôli dedicskemu po otcovi a s priateľom sa chceme vziať ,nenarobím si tak zle za to ,že mám bankrot a zrušia mi ho kvôli spoločnému príjmu ,ako to je ...viete mi poradiť
Nie