Ahojte,
Kto mate 3 deti je to velka divocina? Mame dve deti ( 5 a 3 roky) a som tehotna 🫣 babatko take skor neplanovane kedze min rok sme o babo prisli tak sme to prestali aj riesit a trz toto. A ja zacinam mat aj strach ze ako to bude, viem ze su zeny co maju aj viac deti ale predsa 🫣 alebo mi len hormony udieraju na mozog 😀
Ani nie. Treba väčšie auto, väčšinou sú rodinné vstupy len pre 2 deti, ale inak celkom pohoda. Budeš chodiť do škôlky s kočíkom a mimčom. 💪🏻
Blahoželám,určite to zvládnete ..mám 3,jasné, striedajú sa dní keď neviem,že ich mám a potom veľmi dobre viem,že ich mám😃a áno chodila som do škôlky s tromi deťmi ale všetko sa zvládne😃jediné čo mi vadí sú tie kopy prádla🤦😂...
moja mama ma,3 aj moja,sestra ma 3. obe to dali. ber to z tej lepsej strany ze budes mar vacsi vekovy rozfiel medzi 2. a 3. nez q. a 2. zalezi aka si mama ake su deti manzel atd. pozmamjednu trojmamku z ihriska. podbny vek akonu teba w je to jedna uplne spokojna chill osoba. stadtnejsia s 3mi na ihre nez niektori s 1
Ani nie. Niekedy mám pocit že skôr naopak. Človek si musí urobiť lepší systém, tie dve deti sa naučia viac počúvať. Akurát cítiš keď obliekas viac detí, ideš uspavat viac detí 🙂 ...každopádne gratulujem 🙂
Vo veku tvojich sa nam uz tretie narodilo. Cas tazkych lockdownov. Co je fajn, budes doma pocas prveho rocnika. Ale kym sa narodi babo, tak uz z nich budu 6 a 4 rocne decka a to je uz pohoda... masaker by bol, keby najstarsie malo 3, mladsie rok a nieco a ty tehotna🙈
tak chce to dobre planovanie a ide to...mam rozdiel 2r a 1,5r...ta prava sranda prichadza az teraz ked maju cochvilka 16, 14 a 12r 🙂
Mam 3 deti.5rocna,temer 2 rocna a 8mesacny syn.zaciatky tazke,lebo syn bol kolikovy s refluxom a prostredna zase uplakana vyzadujuca extremnu pozornost.uz je to lepsie,ale bez pomoci manzela a mami by som to nedala.
@simona92101 to sa nebojim 🥰 manzel mi "pomahal" aj ked sa narodili prve dve deti 😉 len mam nejako z toho respekt 😀
Ahoj ja mám 4 deti síce je to sem tam o držku, ale dá sa to zvládnuť. Je prirodzené, že máš strach,pretože nevieš do čo ho ideš ,ale keď sa to malé narodí uvidíš pôjde to samo. Držím palčeky.