Štvrté dieťa a nezhody v manželstve

maminababatka
28. feb 2020

Pekny den. Narodilo na nam stvrte dieta, ktore nebolo planovane.Je velmi narocne cele dni a noci nespi , trapime sa s jedenim, mlieko pije v spanku.....Ma 7 mesiacov..A tu je problem. Manzel mi vycita ze on decko nechcel, ale do kelu ja som ho sama nesplodila. Stale placem, dokonca mi povedal , ze take decko som hrozne mohla len ja porodit. A stale nadava ze ho nechce a ja uz som nadne ..fakf nevladzem. Sama mam co robit a ked denno denne pocuvam ako muz to dieta nechcel ze najrafsej by nas nevidel....su dni ked je fajn, ale staci ze drobec v noci zle spi viac place a uz krici nadava a vykrikuje mi..akoby som ja za vsetko mohla. Som uplne psychicky na dne. Nedokazem ho teraz opustit kedze aj na mna je to vela. A strasne mi vsetko ztazuje.

hindakus
28. feb 2020

Chudatko...co ho len caka...nebude chapat, ze ho nemaju radi.

majah212
28. feb 2020

V takom stave sa tazko riesia veci a diskutujr s niekym. Je moznost ze by manzel spal v inej miestnosti na zaciatok? Staci ze sa clovek nevyspi par dni a jeho odolnost voci zatazi je nizka a ventiluje sa vselijako (aj kricanim na manzelku). Ak su dni ktore su fajn skus otvorit tu temu s manzelom a prediskutovat to s nim. Nic nie je horsie pre dieta ako to ked mu vlastny rodic vravi ze ho nechcel ( nebudem ti pisat co by som ja robila s takym chlapom ...). Ak sa s muzom da rozpravat tak to skus. Dieta si zasluzi byt milovane

maminababatka
autor
28. feb 2020

@hindakus koho nemaju radi? Ja drobca milujem

marca12
28. feb 2020

@hindakus veru nechcene dieta to citi. Ono to podla mna uz teraz citi

@maminababatka Bol vzdy yaky frflos? Snad,ked babo podrastie,bude partak a neda ho za nic. Niektori chlapi to s detmi nevedia. U starsich deti to mal ako?

maminababatka
autor
28. feb 2020

@majah212 ja som povedala ze nemusi byt s malou nechcela som tu specifikovat pohlavie, ze nemusi pomahat nic ale jeho odpoved je vzdy len jedno ja som to decko nechcel a mne puka srdce

sofia1
28. feb 2020

@maminababatka idiot chlap....prepáč za výraz

pribinak
28. feb 2020

@maminababatka vyhodila by som ho.

katkati
28. feb 2020

@maminababatka Zle sa to číta a nie to ešte prežívať. To dieťatko sa snáď pýtalo na svet? Zaslúži si lásku obidvoch rodicov. A to, že nespi a je nervózne, môže byť kľudne preto, že dieťa vycíti a vstrebáva negatívnu energiu. Daj sa do poriadku aspoň ty, kvôli deťom hoci aj s pomocou odborníka. Už to, že hovoríte o ňom ako o decku je také chladné, deti nie sú zlé, zaslúžia si lásku. Keď manžel nechcel dieťa, v dnešnej dobe je toľko spôsobov ako sa chrániť.

eliska13
28. feb 2020

@maminababatka tak nech sa rozvedie, keď ho nechcel týmto Ta akurát psychicky zničí .Čo máš ty s tým spraviť?Ako ja chápem, keď človek v totálnej nevyspatosti a zúfalstve v hadke povie niečo skarede, ale, že také zle decko si mohla len ty porodiť to je už podpasovka.Ako to musia prežívať staršie deti, keď počujú otca toto hovorit?
aby si do depresie neupadla, keď píšeš, že veľa plačeš, bábo je náročné je toho veľa na teba.
K ostatným sa správal pekne?Dieťa je tu, musíš sa len obrniť a nepripúšťat si to neviem či to ide, keď odísť nemôžeš.Aj sa s bábom pohrá, popestuje či ho ignoruje?

lenkav1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
angela85
28. feb 2020

No neviem či by som to ja zvládla,ale asi by na začiatok bolo najlepšie aby muž so zvlášť a vy mali svoj kľud. Neboj aj malinká vyrastie a bude lepsie. Daj jej najviac lásky koľko môžeš aj za muža a ked sa to nezmení tak možno časom nájdeš aj viac síl aby si muža opustila. Veľmi vám držím palce aby sa to zmenilo a malinká mala toľko lásky koľko si zaslúži. Posielam jej ❤️

lenkav1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
28. feb 2020

isto to časom prejde...teraz je to také malé bábo čo len plače, papá....o krátky čas už bude lepšie...

katkati
28. feb 2020

@lenkav1981 Manžel si vás nezaslúži, je to podľa mňa nie dobrý človek, keď niečo také dokáže povedať. Miluj stále svoje deti a jemu povedz, že také niečo sa nedá odpustiť, ani zabudnúť. Malička vyrastie, prestane po nociach plakať, ale on idiotom zostane stále. Prepáč, takí ľudia ma vytáčajú. Ja mam dvoch kolegov, chlapov okolo 35, inteligentní ľudia. Jeden ma 4 deti, druhý 5 - po troch deťoch sa im narodili dvojičky, na poradách skoro zaspávaju od únavy, ale nikdy by také niečo nepovedali. Vo svojich deťoch sa vidia.

amelie2017
28. feb 2020

On ho nechce? Tak si mal dat podviazat gule, geroj. Ako sa sprava k ostatnym 3 detom? Ako neviem, ale ja by som ho asi poslala do pecka. Dieta sa samo nespravi. Neviem, co ti poradit, asi len ignorovat debila a lubit malicku ako najviac vies..ale tak som sa nasrala..

katty2012
28. feb 2020

@maminababatka je to skutocny, pravy, nefalsovany chrapun.. pises, ze ti to vsetko stazuje..nezilo by sa ti spokojnejsie, aj ked mozno tazsie, bez takehoto necitliveho sobca? ved to musi byt pre teba straasne zranujuce, bolestne. podpora ziadna, odmietanie, ponizovanie, chlad, co ta pri nom drzi? ten clovek musi mat vo svojej dusi nejaky fakt velky kaz

majah212
28. feb 2020

@maminababatka prepac ale je to debil. Co je horsie je aj to ze jeho spravanir vidia asi aj ostatne deti, pre ktore moze byt "vzorom" spravania sa. Neviem ako sa da v takom prostredi vytvorit harmonicke prostredie pre vychovu deti. Niekedy je lepsie zvolit taziu ale spravnejsiu cestu. A zvas aj antikoncepciu (ak vobec uvazujes mat s takym " muzom" este styk). Lub svoje deti, nahrad im aj lasku ich otca a ukaz ze svet nie je lem miesto kde stu taki sprosti chlapi.

horalka1986
28. feb 2020

Ja sa musim manzela zastat. Netvrdim ze jeho jednanie je spravme,to ani nahodou ale chapem ak niekto povie nieco od totalneho vycerpania a nervov a neskor to lutuje. Mam sice len tri deti ale najmladsia ma obcas svoje dni a ked niekolko dni vobec nespim a som maximalne vycerpana,nazbiera sa to vo mne a tiez poviem nieco co zo mna len tak vyleti a potom ma to strasne mrzi. Podla mna ako pisu baby,skus sa zariadit tak aby sa manzel aspon vyspal. Viem ze ty mas toho az az a urcite si tiez velmi vycerpana ale mozno by ste tomu predisli. Ak nie....tak je to debil. 🤭

dopolbokaodrata
28. feb 2020

Už si vaše rady asi neprečíta 🤔

dilino
29. feb 2020

@dopolbokaodrata nejako rýchlo si zrušila ona účet na MK za jeden deň.

evittam
29. feb 2020

@amelie2017 Asi tak. Kks on pri tom asi nebol?! On dalsie "decko" nechcel ale strieka si naplno. No cisty chuj.

mirkava
29. feb 2020

@maminababatka cozeeeee..... daj mi to dietatko 😁👍. Srandujem. Snazime sa o druhe a nejde to 🤔😥. A ty mas 4 waw 👍😊. To je nadherne. A muza by som kopla do vajec nech sa zobudi.

mircalla
29. feb 2020

@maminababatka Určite sa nezmenil zo dňa na deň a idiot bol už predtým

mamcotka
16. mar 2020

Keby mi muž povedal ze ja som to decko nechcel už by bol na ulici.. môže mi povedať ze som krava neviem co ale na dieťa mi nesiahne ani len krivym slovkom! Ani keby bol neviem ako unaveny!! Je to idiot a mal by letieť. Ty sa vsak musis držať malá ťa potrebuje o to viac. Raz vyrastie a budeš vďačná za ňu.. kto sa o nás postará keď to budeme potrebovať? No naše deti by mali..