Strach zo všetkého po narodení syna

17. máj 2024

Ahojte aj Vy mavate uz strach takmer zo vsetkeho? Nie som prehnana, ze nesmie po zemi lozit a podobne, skor mam operaciu a mam z toho normalne strach az to nie je normalne.
Viem, ze uz citim zodpovednost atd. ale je to uz az nezdrave. Beriem aj AD na uzkostnu poruchu a mam aj terapie. Mne to vsetko zacalo ako som prestala kojit. 🙈

ivik4
17. máj 2024

Nie vobec

guudy
17. máj 2024

Ak to trva dlhsie a nezlepsuje sa to, treba to riesit so psychiatrom. Moze ti upravit davkovanie liekov/zmenit liecbu.
Takyto strach urcite nie je v poriadku.

prirodalieci
17. máj 2024

mne to prestalo ked som zacala brat od viridian probiotika a vitamin D.. uz beriem len vitamin D 🙂 uzkosti idu hlavne od criev..

autor
18. máj 2024

@guudy riesime, vraj na tom iba pracovat, akoze nebojim sa napr. ist autom a podobne... ale z operacie atd. mam strach aky som nikdy nemavala 🙈

autor
18. máj 2024

@prirodalieci viridian su probiotika?

mercy13
18. máj 2024

Viridian je znacka doplnkov vyzivy

luccija
18. máj 2024

Každý má inú mieru uzkostlivosti, keď ideš na OP tak to je prirodzene

ronie338
18. máj 2024

A zmenu ad nenavrhla? So mnou to zakaždým rieši ako sa cítim. Aj teraz po potrate, hneď ze ako to zvládam ci v poriadku a všetko aby vedela keď tak liečbu upraviť. Mám silné uzkostne stavy a liečim sa už roky, čiže je pravda ze treba s tým vedieť aj pracovať ale niekedy je dobra aspoň krátkodobá pomoc ad. Mne keď sa pohorsilo pridala mi len pol tabletky na večer, čiže som brala jeden a pol tabletky denne a po polroku som bola schopná zase ísť len na jednu ráno. Skúsila by som či sa to nedá. Ono sa potom s tým lepšie robí. Aspoň u mňa áno.

autor
18. máj 2024

@mercy13 a pomohlo?

autor
18. máj 2024

@ronie338 uz sme zmenili 🙈 je to lepsie aj benzaky sa podarilo vysadit 🙈 ale uz je to lepsie

ronie338
18. máj 2024

Treba si už len nájsť niečo čo to pomôže odbúrať. Ja hackujem. Keď sa dá. Počúvam zvuk búrky, dážď ani nič mi nepomáha ale toto áno a dýchanie. Niekomu pomáhajú prechádzky. Ja som skúšala kade co kým som nasla ze co pomáha. Ja som mala silné, najmä keď mi začínali, to som nevedela sadnúť do auta ani mhd nič. Všade pešo som chodila. Teraz keď mám mam väčšinou na novom mieste alebo v malom priestore keď sa necítim komfortné. Pripadne keď niečo nové zdravotné. Ale je to čoraz lepšie. Len ešte nie som v štádiu ze viem lieky vysadiť.

mercy13
18. máj 2024

Ja som len odpovedala za pani vyssie.. ja som neuzivala tie doplnky, len moje deti, tak sa neviem vyjadrit k tomu.

autor
28. máj 2024

@ronie338 akoby ma nic nebavi a nedokaze to vo mne nejak odburat stres

leonakr
28. máj 2024

Berieš už dlho AD?Či ešte krátko?Trvá kým naskočí ich účinok...