Ste niekedy nervózne?

kika541996
22. nov 2024

Žienky

Ste niekedy nervozne? Som kvôli tomu zlá matka? (To vraví môj manžel).Mam 1.5r.synčeka. Je to môj výtužený. Ale priznám, že keď sa zobudí večer, a to ma už pravidelnu rutinu že medzi 19:30 chodi spať. Samozrejme predtým kúpanie a UM. O 1.5ho sa zobudí a, keď ho položím tak vstane tak som veru nervozna riadneeee lebo vtedy je jediný moment kedy si môžem sadnúť. Keď malý zaspí tak ešte popracem, a dačo mužovi prichystám na večeru. Mne večeru nik nespraví🫢 Cez den spi raz 1.5hod. A ja ledva dačo stihnem.

januska12323
22. nov 2024

Však to prenechaj na pána manžela aj s varením večere a uvidíme aký bude pokojný.

minenkak
22. nov 2024

@kika541996 nechystajú večeru a neupratuj večer, oddychuj

stanulienkat
22. nov 2024

Manzel ma nejaky hendikep, ze si nevie spravit veceru a pomoct s dietatom?

foxxie27
22. nov 2024

Keď sa drobec večer zobudí, deleguj uspávanie na pána manžela

ivik4
22. nov 2024

Manzelovi veceru...
Och chudacik ruky ho bolia 🥺

jeltica
22. nov 2024

@kika541996 toto doverne velmi dobre poznam ☹ muzi casto nechapu co vsetko my zeny musime v zivote zvladat.

jana_eyre_2
22. nov 2024

Ja len toľko.. môj manžel tiež nikdy nebol na deti nervózny, zato ja áno.. a vieš kedy začal byť nervózny? Keď som začala chodiť do roboty a on ich musí budievat do školy 🤪 zvláštne že kým bolo všetko len na mne tak bol pohodak, čo sa nikdy nerozculil.. a to väčšinu veci im pripravím keď odchádzam do práce a oni ešte všetci spia...

mabenn
22. nov 2024

syn sa mi do 3rokov budil niekolkokrat v noci, je to normalne

dominikamacakova
22. nov 2024

Silná káva.... A ty si tam slúžka??? Ešte mužovi robiť večeru, tvl akosi sme sa zasekli v minulom storočí

candii
22. nov 2024

Sama si to robis 🤷🏼‍♀️ keď som unavená je mi jedno aký bordel mám doma, nie som otrokom svojej domácnosti. Moje pohodlie je mi prednejšie a bordel počká do druhého dňa v pohode bez kriku. A muž urobí mne večeru a nie ja jemu 🫣

jesenzima
22. nov 2024

Súhlasím s @candii ... Kašli na upratovanie, muž nech si večeru naberie sám a vylož si nohy. A áno, dá sa to aj pri malom dieťati ...

hederamonstera
22. nov 2024

@candii len toto sa vela zien musi naucit, nie kazda sa vie uvolnit v bordeli.

hederamonstera
22. nov 2024

@jana_eyre_2 Aj moj manzel nikdy nechapal, co som furt taka nasrata po uspavani, vsak tam len lezis…tak sme sa dohodli, ze mozeme uspavat na striedacku. Odvtedy to chape.

@autorka Ale inak aj moj ma stale blbe reci, aj vcera mi povedal, ze sa zo mna stala jedna uhundrana zenska. Ale ked mu poviem, ze som s nimi stale sama a vsetko riesim ohladom domacnosti a deti, tak mi povie, ze vsak som mama. Proste citim sa akoby som hadzala hrach o stenu, ked hovorim o svojich potrebach ale pomaly sa ucim a aj jeho, ze ja tu ziadna sluska nie som a ani otrok, ale bude to este na dlho pri tom mojom. Tiez sa musis ucit byt asertivna

buberova
22. nov 2024

Ja viem byť nervózna aj bez detí 🤣

sumalee
22. nov 2024

Ja mam školáčku a tiež 1,5 ročného ale nervózna som fakt skoro stále..muž nonstop v práci, tu služobka týždeň, tu večera s klientmi, dnes firemný večierok atď, ja fakt padám na hubu, s malým vkuse bojujem lebo všetko je nie nie, mala tiež potrebuje kopu veci do školy, a ja fakt nevládzem, stale nonstop varit, nakupy ,upratovat, zo skoly do skoly na kruzok a tiež sa muž čuduje ze co mi je...veľmi rada by som tiež bola v kľude, niekedy sa mi to darí ale potom ma zas niečo naštve a je to...🙈 veľmi rada by som sa vymenila keby som dokázala zarobiť, ale nedokážem tak mam smolu 😳 a nie nemyslím si vôbec ze som zla matka, ani ty nie si...nie sme stroje...

majlo1234
22. nov 2024

@buberova Ja tiez, ale deti, specialne to druhe to doviedli na extra level.
Ja som zo svojich myslienok a spravania zhrozena niekedy🫣ale proste citim, akoby mi krv bublala niekedy, a mam chut kricat, dupat a hadzat sa o zem😀 extra ked som s detmi cely den sama. Dnes len 5 minutiek, mldsia nechcela spat, revala v kocari, vyzliekla som ju, na ruke hojdala, nachystala synovi jest, sla ju ulozit do postele, on do toho 500 krat zakrical mama z jedalne, ona furt plakala, potom si on siel umyt ruky, smykol sa, prekusol jazyk, reval aj on, ona este stale revala…ja som aa ozj citila, ako pred nervovym zrutenim.

dannieja
22. nov 2024

Nie si zlá matka, to, že si nervózna, lebo je toho na teba veľa je úplne normálne. Dá sa s tým pracovať, samozrejme, ale super by bolo keby si mala komu porozprávať o svojich pocitoch. Keď muž nepočúva, tak niekomu inému blízkemu. Viem, o čom hovorím. Nervózna som takmer nonstop.