Ste niekedy bez deti?

8. dec 2022

Jednoducha otazka. Ste niekedy bez deti? Aspon hodinu tyzdenne. Mate moznost byt bez deti?

evica17
8. dec 2022

Ja hej,keď spia :p čiže cez deň dve hodky a večer od 20. Inokedy sa nedá,muž pracuje ,mne sa nechce nikam keď pride večer uz

viestta
8. dec 2022

Ano, ak neratam cas v robote a maly v skole, tak mam cas aj sama pre seba. Mala som to aj ked som este nerobila a maly nechodil do skolky. Psychohygiena musi byt. Dieta ma aj otca, ten sa postara

veronikaszabova
8. dec 2022

Hej, travim cas aj bez deti. Cca od ich roka. Chodim von s kamoskami, chalani su s otcom.

h2o2
8. dec 2022

Keď ich muž zoberie von tak ano inak nie.

zobaka
8. dec 2022

nas je uz samostatny, takze mozme ist kde chceme, ale ked bol maly cca 3 roky isiel niekedy na vikend s starym rodicom

lasona
8. dec 2022

Áno som, vezmú mi ho rodičia, alebo svokra. Včera som robila celý deň, tak bol pri mojich rodičoch. Malý ma dva mesiace

selest
8. dec 2022

Ano chodim na brigadu🤣 inak ked pride muz z prace to problemovejsie dieta prevezme on, s jednym malym dobrym sa citim ako bez deti. A potom este vecer ked deti zaspia tak mame 2-3hodinky pre seba. Boli casy ked sme mali 1 dieta a davali ho v sobotu babke na par hodin isli po nakupoch atd.. ale to uz je prec😅

mikadooo
8. dec 2022

Áno, v robote. Ak myslíš počas RD, tak to bolo minimum času, možno tak 2h na káve tak raz za tri mesiace a aj to až ku koncu RD, keď už bolo to najmladšie ako tak samostatné.

zuzanka.zuzu
8. dec 2022

niekedy? mám doma takmer 2r a bežne som bez neho, veď má otca a starých rodičov. s otcom je bežne od narodenia, veď potrebujem ísť k zubárovi, niečo kúpiť (ťažko s tým naším, iné deti sedia v kočíku, ten náš "skúša oblečenie" a ja len upratujem a nič nekúpim 😀 ), spolu chodia do detského kútika na cca 2h, na ihrisko na 1h (kedysi kočíkovať na 1h). ku starým rodičom chodí od cca 1r s otcom na celý deň (vtedy makám na 200%). zatiaľ ešte nespal s inými než s nami ale minulý týždeň ZAspal s babkou keď sme boli v kine s mužom na rande 🙏😎 (v noci sa zobudil, priplazil sa ku mne, pohladkal ma a zaspal 😍❤ čiže ešte tú samostatnú noc odložíme ale ja tak sa tešíme, lebo znovu sa chystáme do kina... ohoho už sme dospelí, máme vychádzky od 19 do 23 😀)

ivangeline
8. dec 2022

Ano. Cca od roka veku viem vyjst von aj sama. Niekedy sa postasti a mam hodinu sama,ked spia. Raz za mesiac som von s dievcatami. A pomedzi to,ked na seba nezabudam a nie som chora,tak idem von na nejake 3/4h. Kaviaren. Kniznica. Nejake podujatie. S niekym sadnut. Pred tehotenstvom aj cvicit a behat.

yoxinka
8. dec 2022

Áno bežne trávim čas bez detí (kamošky, kino, večera, cvičenie, hobby …). Keď som mimo, stará sa o nich môj manžel. Deti máme tri a keď si chce vyraziť manžel, som s nimi zase ja. Len sa vždy dohodneme, kto kde kedy ide, aby sme si to naplánovali.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. dec 2022

@mikadooo Ano, myslim pocas RD.

andrea_prestastna
8. dec 2022

Ja nie, srarsi 6r a mala 8m , muz robi furt a o rodine debata nemusi byt ,,, cize ked zaspia vecer som sama akurat v druhej izbe a padam na hubu od unavy

deti95060810
8. dec 2022

počas RD? myslím že áno... bývali sme u mojich rodičov a mama mi výrazne pomáhala.

yoxinka
8. dec 2022

Áno, aj počas RD som si chodila, kde som chcela, cca od veku 15 mesiacov najmladšieho dieťaťa a muž sa staral o jedno, dve, neskôr tri deti.

viestta
8. dec 2022

Ano, aj pocas materskej a rodicaku som mala volno pre seba. Aj mimo domu. My sme mali volno pre seba mimo domu aj s muzom. Babky postrazili. Ked nepostrazili dohodli sme sa kto kedy ide "von".

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanockamt
8. dec 2022

Áno, 5-krát do týždňa v práci cca 7 hodín denne - pracujem aj počas poberania RP už druhý rok.

dominikamacakova
8. dec 2022

Nie...

autor
8. dec 2022

@zuzanockamt A s kym nechavas dieta?

diewcatqoo
8. dec 2022

Na RD som bola bez dietata len parkrat. Vacsinou len ked som sla k lekarovi a asi 3x som bola niekde s kamoskou sama. Inak vzdy syn so mnou alebo vsetci traja. Sme v zahranici, nemali sme nikoho na strazenie. Nikdy mi dieta nikto iny nestrazil, nekocikoval, vzdy len ja alebo manzel.

tehotna40
8. dec 2022

Nie, max tak keď idem k lekárovi.. a jasne ,keď spia, hovorím tomu šťastná hodinka 😀

autor
8. dec 2022

@tehotna40 A chcela by si byt niekedy len sama so sebou? Aspon na chvilu.

nwnw
8. dec 2022

Ano muz ich postrazi, ale to vtedy sa nahanam.v kuchyni. Chcela by som ma hodinu denne napr na fitko a muz na futbal. Neda sa momentalne 🥺. Snad o par rokov.

ankare
8. dec 2022

Nie. Mám dve deti

lenkadenisa
8. dec 2022

Áno, od narodenia. Otec sa postará.

andrejka1974
8. dec 2022

Ja mám denne od 8.00 do 9.15 a potom večer keď zaspia od 22.00 alebo večer keď rozvazam jedlo a som sama od 17.00 do 21.00

zuzanockamt
8. dec 2022

Otec na MD, babka, jasle, MŠ - klasika.

danieladugard
8. dec 2022

Ano. Od ich narodenia. S manzelom robime dost vela, ale, sobotu rano spi (ci fakt spi alebo nie to je jedno) do 9 on, ja to iste v nedelu, a v nedelu mame kazdy pre seba 2 hodiny. Okrem toho aspon raz za dva tyzdne idem vecer s kamoskou/mi von. Minimalne. To iste manzel si chodi zahrat do klubu na gitare. A ked mame pocit, ze to nestaci, tak aj popri vytazenosti sa jeden druheho opytame, ci by sme si mohli na hodku ist do izby vydychnut a pod

Moja rodina je 1600km mimo, jeho rodina nepomaha