Zeny,mali ste niektora taky problem?Ze ste kojila a seklo vas v krizoch?Malu casto nosim na rukach a bolesti v krizoch som pocitovala zo 4 mes raz za cas.No vcera ma uz seklo q ja ju proste nemozem zobrqt na ruky,lebo by som si narobila horsie jak je.
Kedze kojim,asi by mi nedali na pohotovosti nejaku injekciu?Ci?
Mate niekto skusenost,radu?
Skús suché teplo - elektrickú podušku napr., mne to uľaví...
Mne sa to tiez stalo, suche teplo mi naozaj pomohlo no a plus kojenie po leziacky a kym je zle tak ju nenos na rukach ak mas koho poprosit o pomoc
Samozrejme, že ti dajú injekciu. A ako dojčiaca môžeš aj Brufen, samozrejme nie dlhodobo.
Ja som používala aj krém Traumeel S. Je to homeo, ale my s ním máme dobré skúsenosti.
Dakujem vam zienky moje 🙏🙂Akonahle sa mi to zlepsi,idem to rozcvicovat a posilnovat.
Zazila som to velakrat, aj v tehu aj s babom... Stres ako neviemco... Raz som si aj RZP musela volat v noci, lieky, co som mohla, mi nezabrali a nedokazala som sa ani pohnut... Chceli ma zobrat do nemocky, ale maly bol este plne kojeny, doma ziadne umele mlieko "pre istotu", nakoniec mi dali daku infuziu a to pomohlo...
Ak Ti mozem poradit:
- kup / pozicaj si knihu Nezna naruc rodicov, je tam ukazana a s fotkami vysvetlena spravna manipulacia s babatkami, aby si si aj Ty neodpalila chrbat este viac
- hrejiva mast (napr. konska mast z lekarne - no ta farbi oblecenie, nedavno som ale objavila Hrejivu mast od Livsane, je biela a nefarbi), len lahko votriet do krizov, to Ti i manzel moze. Je volnopredajna a moze sa i pri kojeni aj v tehu. Krasne uvolni svaly. Plus magnezium (mne najviac zabera magnerot 3x1 tbl.). Aj Guajacuran je dobry, no neviem, ci sa moze pri kojeni, spytaj sa v lekarni
- cim skor k neurológovi a nechaj si predpisat spevnujucu bandaz na krize (eventl. je i volnopredajna v zdravotnickych pomockach, cca. 40 € - ja mam dobru skusenost s Thuasne, treba vyskusat velkost, aby Ti sadla). Ten nos ked citis, ze je s chrbtom zle
- naucit sa cvicit SM system, odporucam ist normalne na kurz, kde Ta aj ponaviguju, aby si cvicila spravne + si kupit a cvicit s tymi gumami doma pravidelne
Z takych praktickych veci odporucam naucit sa "Skolu chrbta", ako spravne dvihat veci (babatko), ziadne zohnut sa v predklone, pekne zohnut kolena a s vystretym chrbtom. Co sa prebalovania tyka, najhorsie pre Tvoj chrbat je na zemi. Ak mas prebalovaciu komodu, ok, ja som nemala, takze som prebalovala v obyvacke na drevenom konferencnom stoliku tak, ze som pri tom klacala.
A ked dokojis, pytaj sa na MR. Ja som si pozerala svoj vypis z poistovne a za dva roky som mala MESACNY PRIEMER liekov od bolesti vyse 100 tbl. mesacne!!! Potom ma neurologicka nastavila na pravidelnu liecbu a uzivam jedenkrat denne jednu tabletku a je to ovela lepsie (beriem Amitryptylin). Plus ked je zle, bandaz (bez tej ani na vylet) a hrejiva mast + magnezko.
Magneziovy olej a suché teplo a ak sa dá masáž
https://www.instagram.com/p/BiEp2ztHckL/?igsh=Z...
Mne veľmi pomáha toto
A päť Tibetanov
Dajú ti injekciu, ja som išla k mojej MUDr lebo som chodila takmer po štyroch keď ma seklo, už vôbec nie zdvihnúť dieťa... Dala mi injekciu a nejaké lieky na uvoľnenie plus manžel ostal týždeň doma keďže som malého nevedela ani zdvihnut
@mamatroch dakujem ti velmi pekne,vazim si to.
Knihu som si uz objednala.
Dali