S partnerom sa veľmi často hádame

majca1995
17. okt 2023

Ahojte mam 5 aj pol roka priateľa krásneho ročného syna ale akosi sa náš vzťah zmenil. Boli časy kedy sme sa povadili ale teraz je to jedna katastrofa. Hádame sa veľmi často,ale príde mi že ja som na chybe všetkému lebo hľadám stále čo nieje dobre. Priateľ je na materskej 4 mesiace a ja chodím do práce konečne sa mi podarilo ako tak ho zamestnať do mojich prác keď nie som doma ale zobralo mi to veľa energie a nervou pretože on žije v období kedy žena musí robiť všetko. Pokiaľ som nenastúpila do práce aj všetko bolo na mne ale teraz ako je doma musel pochopiť že neporiadok ktorý urobia za celý deň keď nie som doma by mohol aj upratať. No bolo to ťažké neustále hádky pretože ja nič nestíham do toho každého obsluhovať jeho nepochopenie sa dostalo až do takého štádia že som si začala všímať také veci ktoré som predtým prehliadala ako to že proste nikdy ma s ničím neprekvapí keď mi niečo donesie je to mojom lamentovani jasné že to človeka nepoteší lebo mi to príde aby mi zavrel oči a ustá. Naša komunikácia je na bode mrazu keď ja chcem nieco riešiť on je ticho a o našom intímnom živote ani nevravím kedy hľadí on na seba a na moju potrebu sa nehľadí. Pritom je starostlivý otec neskutočne dobrý človek ale v tom partnerstve nám to ako si nejde až tak. Neviem či je to mnou mojimi nárokmi alebo čo sa stalo

colsami
17. okt 2023

Tak si sadnite a otvorene sa porozpravajte ci chcete takyto vztah. Ak nie, ste ochotni pre to nieco spravit?

Ak je o to obojstranne zaujem, pripadne nejaka manzelska poradna (aj ked nie ste manzelia), nech vam s tou komunikaciou pomozu aby bola sanca ze vztah nepojde do kytek a nebudete ho musiet zahodit, len opravit.

lonely66
17. okt 2023

@majca1995 aky bol vlastne dovod, ze on siel na matersku a ty do prace? zarabas podstatne viac? chcel byt s dietatom on?

dzulli1980
17. okt 2023

Vieš, muži nikdy nezvládnu domácnosť, starostlivosť o dieťa tak ako ženy, darmo sa rozčuľuješ ... kvôli čomu si išla do práce? ... sama na seba si si uplietla bič.

majca1995
autor
17. okt 2023

@lonely66 išiel na materskú preto že výplaty sa znižovali a práce bolo viac tak si išiel na pol roka oddýchnuť a uvidí či sa tam vráti alebo čo bude robiť

majca1995
autor
17. okt 2023

@colsami o tom sme sa bavili už milión krát povedala som mu aj čo mi vadí aj čo mi chýba ale všetko pekne trvá dva dni a potom je to stále o tom istom že sa nesnaží ani nič

alickapusinka
17. okt 2023

Ak by povedal idem sa vrátiť do práce pôjdeš na materskú TY.

deedol
17. okt 2023

@dzulli1980 preco by "nikdy" nezvladli? mam v okoli viacerych a zvladaju.

deedol
17. okt 2023

autorka, porozpravajte sa v pokoji s muzom, co si kto z vas ako predstavuje. aj poradna moze pomoct, ak ste ochotni ist. prvy rok s dietatom je narocny, bude lepsie.

zmrzlinka2021
17. okt 2023

@majca1995 možno k sebe proste nepasujete

majca1995
autor
17. okt 2023

@deedol no už má malý 15 mesiacov a nezlepsuje sa to vôbec :-/

majca1995
autor
17. okt 2023

@zmrzlinka2021 tiež nad tým uvažujem že možno proste nemáme byť spolu

majca1995
autor
17. okt 2023

Chcela som odísť niekoľko krát keď už bolo veľmi zle ale vždy sa mi vyhraza synom že on chce aby malý mal mamu a keď odídem ho už nikdy neuvidím

lenkahvh
18. okt 2023

@majca1995
Citujem ta - Pritom je starostlivý otec neskutočne dobrý človek -
- ale vždy sa mi vyhraza synom že on chce aby malý mal mamu a keď odídem ho už nikdy neuvidím -

tento okolo dobreho cloveka ani nepresiel - zial - oci otvor prosim ta

majca1995
autor
18. okt 2023

@lenkahvh akoze áno je starostlivý otec dobrý človek chodí s mojou mamou k doktorom, ale v tom partnerstve mi to príde také že sme úplne odlišný a nebaví ma stále niečo mu vravieť desať krát.. včera malý našiel rožok ja som bola v kúpeľni a počula som ho kašľať a vravím si však je dole tak ho pôjde pozrieť a on išiel hore na poschodie tak som letela za malým a jemu sa zasekol kúsok rožku v krku ako keby neutekam dole tak neviem dnes ráno malý zobral moju peňaženku zo stola lebo som si ju ráno upratovala otvoril a drobné hodil na zem tak naňho opäť kričím z hora či je dole lebo som sa chystala do práce a on sa mi neozval odišiel von podľa jeho slov na 30 sekúnd ale jasné že blbosť bol dlhšie vonku a malý už centy si chcel dávať do úst ... Ako neviem čo sa deje keď nie som doma fakt ...

maria1678
18. okt 2023

@majca1995 toto nie je starostlivý otec, ten vyzerá úplne inak

kristinapetronela
18. okt 2023

On nie je starostlivý otec ! Starostlivý otec si váži mamu jeho dieťaťa !!!!!!! A to mi nikto nezoberie

majlo1234
18. okt 2023

@majca1995 pri detoch staci aj sekunda a moze sa stat nestastie. Tieto veci, co opisujes, by sa mohli stat aj tebe. Duplom, ked ste obaja doma, on podla mna popusta na starostlivosti, lebo vie, ze si tam.
K inemu sa nevyjadrim, ja si neviem predstavit, ze by moj muz zvladal zivot s dietatom na materskej aj robotu okolo domacnosti.

lonely66
18. okt 2023

@majca1995 tak to na tej materskej fakt oddychuje, ked si dieta vobec nevsima. nuz poslat ho do roboty a na materskej ostan ty. len on to ocividne nezvlada.

jakubik
18. okt 2023

Ja ti napisem a precitaj si o tom ci ho v tom nevidis, narcisticky manipulator