Ahojte píšem tu nie pre rady ale že len sa jednoducho potrebujem vyrozprávať možno podeliť o rovnaké príbehy , s manželom sme spolu dlhé roky chodili potom sa vzali po pár rokoch sme stále nemali deti nakoniec sme museli na umelé oplodnenie .. (svadba na naliehanie manžela a myslím že aj do dieťa má on dosť tlačil aj keď ja som chcela tiež ale on oveľa viac ) prvé mesiace tehotenstva pohoda ale keď som bola v 7 mesiaci tehotenstva začalo mu jeb..t nočné výlety minimálne dvakrát do týždňa opitý úteky z domu príchody ráno tri týždne pred pôrodom mi to nedalo pozrela som mu do telefonu a tam správy s nejakou babou ako sa máš a bla bla .. vysvetlenie žiadne že to iba take správy že to pár správe a že keď bude maly už ani piť nebude že mu drbe ale samozrejne viete čo urobil zahesloval si telefon ? A heslo mi do dnes nedal .. ja som bola tehotna na prášky nespáchali sme spolu on sa má ani len nechytil bolo to celé zle keď má pôrod chytil v noci náhodou bol doma a nie nadrbany niekde v bare tak má zaviezol ok bol rad mal zdravého syna ale mna neriešil prišli sme domov týždeň a celkom ok sa zdalo že prišla zmena chlapec sa uvedomil hurá … realita ? Maly má rok a môj muž so mnou soal dokopy 4 krat .. nechytí sa má nekomunikuje so mnou vždy aj keď som chcela odísť točil že synovi dojebem život to on nedovolí chodí oo diskotékach po baroch 2krat týždenne hoduje jeho obrana ? On má toho veľa v robote .. úprimne je to curak ktorý má podvádza žiaden chlap nezostane bez sexu ale nechápem tak strašne som bola pre neho všetko nič iné nám nechýbalo iba syn ako on tvrdil a keď to prišlo tak ja som úplne nič vzduch opatrovateľka jeho syna a dovidenia
@doda2 tak to mi je velmi luto, uz hned v zaciatku veta dlho sme spolu chodili, potom sa vzali, nie je dobre dlho spolu chodit a nikde sa neposuvat potom chcel dieta, ty menej, tam mi tiez nieco nesedi, ale na to je uz neskoro, len asi taka rada kde si spravila chybu, zrejme chce dieta aj rodinu, ale aj si uzivat.
ja by som povedala ze ak nechces synovi doje.at zivot odid od neho. a hlavne s nim nespi kvoli moznym chorobam. vobec nevies co vsetko mozes chytit. ak je to len trochu mozna zbav sa ho pre dobro tvoje aj maleho.
nech na rovinu povie čo chce...starať sa o rodinu , alebo behať a mať frajerky...
ak máš kde, skús odísť či sa nespamätá....
prosím Ťa, netvď, že takýto nebol nikdy predtým. nemozem uveriť, že sa chlap takto otočí v priebehu tehotenstva a že cele tie roky to bol vzorny muž.
maj uctu voci sebe ❤️ nikdy by som toto netolerovala prepac za moju uprimnost ale je to tak..mas syna a zi pre neho❤️
Len predvčerom som tu v inej diskusii písala toto a už zase sa mi to potvrdilo:
"Ináč, ja neviem, kde sa toto v tých chlapoch berie, či nejaký praveký pud, šíriť svoje gény, ale veľmi často tu vidím, že podvedie práve chlap, ktorého partnerka je tehotná, alebo práve porodila. Alebo sa s ňou dokonca rozíde, keď ona otehotnie, hoci dieťa chcel a plánovali ho. A predtým jej bol verný celé roky. Akonáhle je dieťa, tak vtedy ide podvádzať. Ako keby to znamenalo, že "tam už som splodil, treba ísť ďalej". Vie mi toto niekto vysvetliť???"
@h2 je dokazane, ze najviac muzi podvadzaju v tomto obdobi. A preco? Pretoze su si tou zenou isti… a potom su dalsie dovody. Nie je taka astraktivna, stale je doma, vacsinou malo sexu a podobne.
Autorka, ty uz si sem pisala vsak? Tento pribeh tu uz bol, akurat par mesiacov dozadu. Uz vtedy sme ti radili odist, aj teraz ti radime odist.
nie ty ale ON d..e..l synovi zivot...