Rodiny s jedináčikom

dzejna241
6. okt 2021

Ahojte, sme mini rodinka s jedným 3-rocnym synom. Najde sa tu rodinka tiež s jedinacikom, ktorí to majú podobne ako my? A teda, že vidia, že to ich jedno dieťa by potrebovalo nejakého parťáka (súrodenec v našom prípade už nehrozí)? V našom okolí sú len rodiny s viacerymi deťmi a tie si vacsinou vystačia same. Okrem toho ja tiež cítim, že mi chýba kamoška na pokec. Bývame v okr. PO, máme 38, 42 a 3 roky. Bolo by super, keby sa našiel niekto, kto by sa k nám pridal možno na nejakú turistiku. Pre začiatok.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaela.g
6. okt 2021

Ahoj, tiez mam len 1 dieta, a mame super kamosov co maju 2 deti, tak neviaz sa len na jedinacikov, nase sdeti sa poznaju od narodenia, take kamaratstvo ked sme na seba narazili pri kocikovani a odvtedy to tahame vstci spolu. Viem, aky to je poklad mat take spraznene duse. Moc ti zelam aby si nasla...

smitjan
6. okt 2021

U nas podobne, vacsinou sa ale nasa mala hrava s detmi aj co su surodenci, deti to nejako neriesia aspon teda v mojom okoli nemam ten pocit 🙂

vikusjk
6. okt 2021

@dzejna241 3r si uz aj v skolke najde kamaratov, ti by nemali byvat daleko, kedze snad do skolky nedochadzaju nejak extra z daleka ;)

nuni11
6. okt 2021

Mne napadlo, ked si spomenula tie turistiky. Skus si pozriet nejake skupiny turisticke, pripadne aj turistiky s detmi. Tam mozno skor natrafis na nejakych partakov.

dzejna241
autor
6. okt 2021

@michaela.g je super, že si si našla takto kamošov. Mne sa to, bohužiaľ nepodarilo. Presťahovali sme sa na dedinu, kde sme nemali žiadne zázemie, čiže žiadni kamoši z detstva. Deti sa tu hrajú väčšinou na dvore, v dedine nie je kde. Ženy v mojom veku tu už nezvyknú mať takéto malé deti, ak ich aj majú, tak v poradí 3.,možno štvrté a to naozaj už nie je čas na budovanie nových priateľstiev pri toľkých deťoch. Samozrejme, že nezakazujem synovi hrať sa deťmi, ktorí majú surodencov😊, len tie deti nie sú tak odkázané na kamošov.

dzejna241
autor
6. okt 2021

@lubka261 Takže to máme viaceré takto. Bála som sa, že tu budem za mimozemšťanku 😀

dzejna241
autor
6. okt 2021

@smitjan Ja sa samozrejme neviazem len na jedinacikov, len ako som písala, rodiny s viacerymi deťmi nie sú tak odkázané na to stretávať sa s inými. Sama to vidim na svojej sestre. Tá má tiež dvoch chalanov v približne rovnakom veku, ale oni nemaju potrebu sa tak často s nami stretávať ako my s nimi.

dzejna241
autor
6. okt 2021

@nuni11 ďakujem, aj som si myslela, že to nie je úplne vhodná téma na plochu na koňa. 😀 Ale až po odoslaní a cesty späť nebolo