Ročné dieťa ma začalo odmietať

mama4444
7. sep 2022

Mam 1 rocne dieta ktore je nonstop so mnnou Obcas pride moja mama a non stop ho ma na rukach. Zapisti zdvihne ju. Zamrnci da co chce.
Posledne dva dni sme na chate a za posodne dni ani ku mne nepride a ide hned za babou. Dnes jej dokonca povedal mama 😢😢

babovka2321
7. sep 2022

@mama4444 moj sa zas ide posrat z tata... A co, ja si to uzivam 😅 viac oddychu pre mna, neprezivaj to tak, ved to nic nie je.

roja01
7. sep 2022

Neboj sa, lubi ta len zmena je pre dietatko zaujimava. Chce objavovat a "baba" je teraz novy objav.

viestta
7. sep 2022

@mama4444 nič sa neboj, mama ti ho nekradne ani ono ta nevymeni za babku. Prídete domov, bude všetko ako ma byt

basska_b
7. sep 2022

To, ze dieta povie babicke alebo tatovi "mama", to som zazila viackrat, aj na vlastnych detoch... oni sa proste tak pomylia. Z toho vidno, ze aj tak ma teba ako najblizsiu osobu. Mne moja dcera hovori,ze sa prestahuje k babicke. Ja jej vzdy hovorim, ze s babickou je to taka sranda, lebo ju vidi raz za tyzden a potom ma tyzden na to, aby si porobila svoje veci a zotavila sa z toho 🤣 ak by mala byt s mojou mamou 24/7, to by uz taka idylka nebola ani pre jedneho. Sak nechaj babku, nech si uzije vnuca a ty si otvor pivo a sadni si na terasu 😄

sudocek
7. sep 2022

@babovka2321 presne toto iste robí aj môj syn. A som rada aspoň si trochu oddýchnem

alex49
7. sep 2022

Oddychuj, vyloz si nohy. Nechaj malého nech si užije babku. Doma budeš znovu jeho kráľovná