Príťažlivosť v manželstve

cicikmicik
5. sep 2017

Baby otázka pre moju inšpiráciu🙂 ako sa snažíte zostať pre muža príťažlivá? Pretože bohužiaľ som sa zanedbala po narodení nášho dieťatka... a vidím na mojom mužovi že to nie je už ono..nepodvádza ma to nie ani náznak nevery ale sak nebudem čakať kým to príde a potom sa budem zbadavat.. male bude mat zachvíľku rok a je najvyšší cas so sebou niečo urobiť.) ako sa staráte o seba vy ?pri malom aktívnom dieťati??

solinkarka
5. sep 2017

Nijako....doma sa nemalujem vonku ked idem tiez malokedy,na nechty nechodim, ku kadernicke tak mozno kazde 3-4m, sem tam si nieco kupim na seba ( radsej malemu)...nastastie moj si na toto nepotrpi bere ma taku aku som dokonca este povie na co sa malujem ze nepotrebujem...pacim sa mu taka ako som a to je na tom najkrajsie ❤

bale1rinka
5. sep 2017

@cicikmicik streda a piatok= aerobik,každé ráno do práce peši (4km a aj nazad z práce) pondelok beh do kopca za panelákom, nedeľa plaváreň s mužom, nejem pečivo, nepijem mlieko, pijem bylinkové čaje, varím prevažne husté polievky z čerstvej zeleniny, maso iba cez víkend =len morka alebo kura, občas hovädzie, a pohyb pohyb pohyb veď vieš kde 🙂)

bale1rinka
5. sep 2017

@bale1rinka ešte som zabudla, nechty raz za mesiac, maľujem sa po príchode do práce a dosť výrazne, vlasy vždy natočené, snažím sa obliekať vrámci finančných možností tak cca každý druhý mesiac kupujem dačo pekné=nové.

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@solinkarka to máš super ale môj si práveže potrpí ale vedela som to hneď ... takze zato ho viniť ťažko mozem keďže už do vzťahu s ním som s tým vstupovala...

bozzie
5. sep 2017

Podla mna by uplne stacilo raz za cas zajst ku kadernikovi, na kozmetiku a oprasit oblecenie pred porodom. To dokaze aj nemozne

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@bale1rinka
@bale1rinka takto dopodrobna som to chcela že ako to robia ostatne🙂 sak odkedy mame malu už nie sú take finančne možnosti ale aspoň snažiť sa mozem ,aj som sa snažila vždy ale zlenivela som a zanedbala som sa,a co je najhoršie už ani sebe sa nepacim

blahowoman
5. sep 2017

@cicikmicik ako budes pritazliva? Tak,ze budes robit to,aby si sa ty sama citila dobre a pekne. Myslis si,ze mas zly uces? Chod ku kadernicke. Chces sa primalovat aj cez den? Tak to urob. Nerob CO chce on,rob to,aby si sa ty sama citila sexi a pritazlivo 😉

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@bozzie ku kadernícke chodím každé 3mesiace,aj pred tým som tak chodila..a do oblečenia pred pôrodom sa nezmestim:(

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@blahowoman ani ja sa necítim príťažlivo lebo sa mi po porode zhoršila pleť,pár kilov navyše...ale asi nemozem byt príťažlivá pre neho keď nie som ani pre seba však že?

blahowoman
5. sep 2017

@cicikmicik tak nejak. Ako sa citis,tak to aj vyzarujes. Na to,aby si sa citila pekne a dobre nemusis mat mega penazi. Ani umele nechty,vytetovane obocko,drahe oblecenie. Kila navyse sa daju riesit stravou a cvicenim. To ze vysadis sladke ,pecivo a prilohy nepotrebujes peniaze. Na beh okolo domu tiez nie. Na opilnikovanie nechtov tiez nie,ani na vytrhanie obocka. Takze je to len na Tebe.

extempore
5. sep 2017

Postavu nemáme každá ako Naomi Campbell, čo si budeme nahovárať. Niečo sa dá skorigovať stravou a cvičením, ale napr. ja sa môžem aj pototo a jednoducho veľkú riť budem mať vždy. Tu ide skôr o to, nezanedbať sa. Mne je vyložene ľúto žien, čo vidím napr. v čakárni u našej detskej lekárky - zanedbané, prídu vo vyťahaných teplákoch, tričko kvietkované, spodok pásikovaný, vyšuchtané tenisky. Make - up to ani nevidelo,nechty zanedbané, vlasy neumyté. Ako keby si povedali - už mám dieťa, chlapa, už sa nemusím o seba starať. To je ale veľký omyl.... A také tie reči, že môj si na to nepotrpí a pod. No len aby vás potom neopustil kvôli nejakej, čo nemá problém sa obliecť, namaľovať, učesať... Mám takých prípadov vo svojom okolí veľa. A pritom to až také ťažké nie je. Farba na vlasy raz za 5 týždňov stojí 5 eur a natrie ju aj susedka. Žiletka je za pár centov, špirála pár eur. Zopár slušných nohavíc a tričiek, pekná kabelka... Ja mám dve deti, manažérsku pozíciu a vždy si nájdem tých pár minút denne na seba. A máme aj nakúpené, aj upratané, aj navarené.

blahowoman
5. sep 2017

@extempore tak nejak. Ja som vojacka,mam 2 deti. Ale za to,ze som vojacka,nedojdem do roboty ako bosorka. Mam kratke vlasy takze to musim kazdy den umyvat a vyfukat. A nateglit spiralu ,ani byt neopustim 😁.

zuzkacajkovic
5. sep 2017

To iste som mala aj ja, popravde aj stale mam, ale snažím sa dohonit to, naco nemám pri malej čas. Malujem sa každy den aj popri nej, minimálne aspon špirálu aj ked nikam nejdem. Malá mi poobede spí, a to je cas pre mna, trochu si zacvičím hlavne na brucho. Potom mám lepší pocit, snažím sa zdravšie sa stravovať, piť vela čistej vody, to pomáha aj na plet🙂. Chce to vela zaprenia sa, ale výsledok je, že sa cítim lepšie, a to je hlavné. Snažím sa aj niektoré rána si ísť zabehať, kým moje osadenstvo spí, ale nie je to pravidlo🙂. Dcérka má už tri roky, tak sa to celkom dá, len sa mi musí chcieť vstať s postele🙂. Držím palčeky, ked sa cítime krásne, aj sme krásne.😉

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@extempore máš pravdu ja to tiež vidím aj na ostatných a keď potom vidím fakt že peknú maminku ktorá ma malé dieťatko mi je ľúto že ja tak nevyzeral nie ako ona ale že teda tak pestovane..ved toto mne už to manžel dava aj najavo že zo nie je ono a on sa mi snaží aj kupovať veci vramci našich možnosti ,a vies co ja spravím vytiahnem zo skrine prvé co mi padne do ruky..ach musim zo sebou niečo porobiť:/.. on vyzerá dobre(pre mna) ale chcem aj ja vyzerať aj pre neho dobre nie len pre seba

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@zuzkacajkovic dakujem moja nemá ani rok ale nechcem to považovať za výhovorku...🙂... s tou stravou sa snažím už aj ja ale zatial iba týždeň tak nie sú výsledky este žiadne..mala je nespac veľmi mi nepospi ale musim sa snažiť to nejako skĺbiť pri nej..

fadama
5. sep 2017

@bale1rinka preco nepijes mlieko ?

zuzkacajkovic
5. sep 2017

Ja ta presne chápem, ale je to len a len v tvoje hlave. Povec si, že znova budeš tá krásavica, ktorou si bola pred bábom, zapri sa, a ked ti manžel v tomto chce pomôct, tak to využi. daj malinke mužovi na hodinku a ty si urob krásnu hodinu pre seba. zacvič si, namaluj sa, pekne sa oblec, pozri sa do zrkadla a povec si , že zase budeš sexy.

bale1rinka
5. sep 2017

@fadama zahlieňuje, pijem iba kozie ak tak.

cicikmicik
autor
5. sep 2017

@zuzkacajkovic dakujem za typ vyskúšam to🙂 nechcem prísť ani o manžela :/.. on je dosť úprimný v týchto veciach a už sa len urážať mi asi veľmi nepomoze

nika898
5. sep 2017

@cicikmicik mne isli kila nastastie same dole dovod je asi ten ze byvame na 5 poschodi bez vytahu a so synom som chodila aj 2 krat za den von tqkze to bola makacka 😀 malovat som sa zacala znovu asi pol roka po narodeni synceka a je pravda ze som sa zacala aj viac o seba starat. A moj muz najviac ocenil ked som sa pre neho doma pekne (sexi) obliekla a vyrazne namalovala. Krivky co ostali po tehotenstve mojmu muzovi nejako nastastie nevadi az na prsia ale tie sa daju spravit 😉. Teraz som znovu tehotna takze to zase neriesim aj ked malovat sa malujem ale len spirala a hotovo 🙂

fadama
5. sep 2017

@bale1rinka zahlienuje ? 😕

sense
5. sep 2017

@cicikmicik ak to manzel vyzaduje,mal by aktivne k tomu prispievat...pretoze aj nedostatok spanku robi vela....ked som doma si davam.len bb krem...nechodim v roztrhanycg vygajdanych veciach a mastne vlasy su no go...co sa tyka pohybu podla moznosti, casu a unavy...a co sa stravy tyka treba ju mat pestru a vyvazenu a nie je treba ani pecivo a prilohy vysadzovat

ellise
5. sep 2017

@cicikmicik chceš poradit? žádné mastné vlasy, vytahané tepláky, flekaté tričko. Určitě najdeš chvilku na řasenku a lesk na rty. A že na nové oblečení nejsou peníze?, i v sekáči najdeš pěkné kousky.

maciatkolulu
5. sep 2017

@cicikmicik tak ja neviem, ja som si uvedomila, ze toto je teraz pr emna najlenivejsi obdobie za cely zivot, maly ma uz styri a ja som domaca pohodacky, kadernicka raz za mesiac, raz za cas obocie a tak, inak teplaky, tricko a nic extra. Moj muz sa na mna viac lepi ako pred tehotenstvom, takze je to individualne...

bosoriak
5. sep 2017

@cicikmicik Obliekam sa normalne, striham sa sama, farbim sa sama, nechty si robim sama, cvicim doma, nakupujem prevazne v sekaci a chlapi sa aj tak otacaju. Je to o tom, ako sa citis ty sama so sebou, pretoze tak ta potom vnimaju aj ostatni. Ja sa citim pekna a po troch detoch mam postavu lepsiu, nez pred nimi. Zacala som nosit vysoke topanky a normalne oblecenie, nie vytahane leginy, ani na pieskovisko.

Zacala som postupne - najprv ku kadernikovi, kupila som si nove tuzidla, inu farbu, novy parfem, vyhodila som vsetky veci "tie su este dobre na von a do zahrady", lebo flakate a roztrhane tricka uz sa pouzivaju len na vytieranie podlahy. Pozrela som si nejake fashion blogy, co sa hodi pre moju postavu (som krpec 150 centi), nasla som si svoj styl a podla toho som si nakupila veci. Ale v prvom rade mi strasne pomohlo cvicenie - aj na postavu, a tym padom aj na sebavedomie.

Tazko radit, musis len zacat, sama uvidis, kam sa posunies.

bale1rinka
5. sep 2017

@fadama odmalička som bola chorá a v nemocnici, a mala všeliaké zápaly dých.ciest, nebola som kojená ale živená kravským mliekom ako som ho prestala piť som relatívne OK a organizmus sa mi "poďakoval" psoriázou, takže nebudem dráždiť hada bosou nohou...ale radšej toto ako angíny,teploty a antibiotiká.

fadama
5. sep 2017

@bale1rinka Jáj aha. 🙂

laladua
5. sep 2017

Podla mna staci aby si si raz za cas zasla, ku kadernicke, na obocie a tak. A hlavne aj ked si doma tak nechodit v nejakych dotrhanych veciach alebo sa ani cely den neprezliect z pyzama, jasne, ze nemusis nosit robu doma, ani sa obliekat ako vecer do mesta ale tak normalne 🙂

blackcat8885
5. sep 2017

Tak asi kazda zena chce byť pekna a kazdy chlap chce mat peknu zenu. Nevravim stale make-up a pod. Ale aspon nechty si 2x tyzdenne nalakujem vecer,ked sa okupem dam si plet.masku a ked sme doma s priatelom a synom aspon spiralu,ceruzku na oci,trosku vonavky-to zaberie 5minut. Samozrejme vlasy nie mastne ale v ramci moznosti aspon precesane. A kludne chodim v leginach doma a tricku no pod tym chlap vie,ze mam nieco sexi aj ked to nevidno

bale1rinka
5. sep 2017

ešte keby som mohla dodať, ono to ani tak nieje o tom byť krásna, furt vymaľovaná, vyvoňaná, v štýlovom oblečení,chudá a s veľkými kozami, ale o tom, čo tým chceš dosiahnuť a prečo to robíš, ako iste nadomnou baby písali, v prvom rade robím všetko pre seba lebo mi vadí, keď idem po skochoch a cítim ako mi brucho prevýsa cez opasok, prestala som nosiť nohavice a opasky a nosím legíny a dlhé voľnejšie košele, tričká také čo teraz letia vpredu tratie vzadu skoro po kolená, ak si dám obtiahnuté tričko tak ho letmo zakryjem širším kratším svetríkom a vytasím jedno plece von, čím zaujmem a nik si brucho nevšimne, ak budete stále rozprávať o tom aká ste tučná a čo všetko treba robiť aby to tak nebolo tak si to aj ľudia budú všímať lebo furt na to upozorňujete,ale ak to zozačiatku prekryjete kým sa nedáte do formy, nik vám otvorene nepovie, "ty si prasa. schudni."