Priateľ ma po narodení dcérky zanedbáva

15. dec 2024

Ahojte, píšem skôr zo zúfalosti z celej situácie a asi hľadám len pochopenie žien ktoré mali možno podobnú skúsenosť (dúfam že nie som sama) ale k veci… Pred dvoma rokmi sa nám narodila dcérka ktorú sme neplánovali ale priateľ sa na moje počudovanie až veľmi tešil, sme obaja pod 30 rokov a preto ma to veľmi prekvapilo pretože chlapi sa do 30ky nechcú z mojich skúseností viazať ale bola som rada, to som ešte nevedela aký problém časom nastane (ak sa to dá nazvať problémom). Môj priateľ mi predtým venoval veľa pozornosti, mali sme krásny vzťah a nič mi nechýbalo. Avšak už po 3 mesiacoch po narodení dcérky som si začala všímať že všetku pozornosť venuje jej a na mňa sa akosi časom zabúda… Myslela som, že to bude len chvíľkové a časom sa to opäť vráti do starých koľají ale teraz má dcérka 2 roky a situácia je viac než vážna, pusu od neho dostanem maximálne na sviatok, to isté s darčekmi, kvetmi… Nie som vôbec materialistická, ide mi o to gesto ktoré bolo dovtedy samozrejmosťou. V posteli je to viac než mizerné a iniciatívna som posledný rok iba ja. Nechcem vyznieť že dcérku beriem ako konkurenciu, ale naozaj žiarlim a myslím si že oprávnene… Ďakujem vopred za každý váš názor, poprípade radu :/

madeincssr
15. dec 2024

A tvoje chovanie, vztah k partnerovi sa nezmenil? Si k nemu stale rovnako pozorna, mila, vludna, pochvalis ho? Najdes si nanho cas? Nevyryvam, len sa pytam.

dadka1997
15. dec 2024

Tak toto si ja neviem ani predstavit, ale toto je komunikacia prvorade so svojim partnerom a uprimne mu povedat co ta trapi, prečo sa to deje..

@madeincssr ako pride dieťa, uz muz nemá tych 100% pozornosti, na kolko to dieťa potrebuje 24 hodinovu starostlivost. Čiže velmi zla otazka ako sa venuje ona svojmu muzovi, uz nikdy nic nie je rovnako ako pred dieťaťom, samozrjeme, že to neznamena, ze sa partner odsune na druhu kolaj

niki35
15. dec 2024

A rozprávala si sa s ním o tom?