Priateľ, jeho názory, chovanie a bábätko

tajkazanova
24. júl 2014

Ahoj chcem radu ..možno ani nie radu ale pochopenie..S priatelom som otehotnela asi po 2mes. chodenia mame krásneho zdraveho synčeka. MAME PROBLEM UZ SA NEROZPRAVAME TAK SPOLU , TAKTIEZ SEX NEMAME TAK CASTO , UZ NEVIEM CO JE OBJATIE A BOZKAVANIE..prosto nas denný režim vyzera takto
RANNA: PRIDE O 14 00 o 16 30 ide cvicit pride 18 30 to idem cvicit ja a pridem 20 30 koniec dna a takto to je PONDELOK STREDA PIATOK
Lenže problem nasva ked v piatok mam ist cvict lenze on chce ist na pivo posledne dni ma argumentuje ze JA som na MATERSKEJ ja sa mam starat o maleho ako on ho vzdy postrazi uspi okupe ale toto jeho sustavne vytacanie ma PROSTO JA NEVLADZEM VZDY MA TOTO ROZCULI A NEMAM CHUT S NIM BYVAT vela krát som mu povedala ze nech ma nehneva lebo si s matkom najdeme ineho otca ..hovorim to z nervov prosto ja uz neviem nemam energiu sa s nim hadat, a ked sme tak malo spolu tak nemam ani chut s nim byt .. vedela som ze on ma rad BICYKEL, CHODIT NA HUBY , JAZDENIE NA MOTORKE nechcem aby sa zmenil ano obmedzil na motorke chodi len cez vikend aj na huby ale sme malo spolu necitim LASKU OD NEHO ,, neviem ako mu to povedat nemam silu sas nim dohadovat som sklamana zufala NIEKEDY CHCEM OSTAT SAMA ALE POTOM SI POVIEM VED TO NIEJE TAKE ZLE ALE BOJIM SA ZE TYMTO TEMPOM TO BUDE O PAR MESIACOV HORSIE A HORSIE BOJIM SA OSTAT SAMA S MALYM Z COHO BUDEME ZIT.. MAM HO RADA ALE UZ NELUBIM AKO KEDYSI ..NEVIEM CO MU MAM POVEDAT AKO SA S NIM POROZPRAVAT ON JE PROSTO HROZNY FLEGMATIK:(

el6
24. júl 2014

nie som si ista ci tomu rozumiem celkom...ale ak ta stve ze nemate na seba cas koli tomu ze 4 hod za den cvicite, tak cvicte kazdy o hodku menej a tie zvysne 2 hodky mozete travit spolu... a ked chces aby bol s tebou namiesto na pive s kamosmi, tak mu to povedz priamo

tatko_bebe
24. júl 2014

Ty kokso obdivujem Vase cvicenie... podla mna to moc tlacite na silu. Skor ci neskor jeden z Vas odpadne, stale ste sa obaja neprisposobili faktu ze nie Vy ale dieta Vam urcuje Vase konicky a ovlada Vas cas.
Ano da sa to aj tak ako ste popisali ale vydrzi to tak chvilu a je uplne jedno ci si najdes noveho tatinka pre maleho. Mas syna tak sa mu prisposob

jana_eyre
24. júl 2014

@tajkazanova cvicte spolu doma, zapojte aj maleho a mate postarane o spolocny cas..

ako pisu vyssie, nie dieta sa prisposobuje rodicom, rodicia sa prisposobuju dietatu.. teda kym je taketo male samozrejme, casom sa to meni podla okolnosti..

okrem toho, vyhrazky "najdem noveho tatina" stracaju na efekte, ked ich vyslovujes pri kazdej hadke..

bonaqa2013
25. júl 2014

starostlivosť o dieťa dá zabrať. Rodičia sa musia vzdať svojho života a musia sa naučiť, že ich život teraz riadi dieťa. Prešla som s tým, časom o niekoľko mesiacov si na to zvyknete a naučíte sa fungovať všetci traja. Hádky toho teraz veľa nevyriešia.

horana
25. júl 2014

Presne travte cas spolu a s ohladom na dieta. Cvicenie osve - resp. akykolvek iny cas ktory ma kadzy "len pre seba" (nech si vyberie ci chce cvicit ci pivo, nemusi mat obe) vam staci kazdemu jednemu jeden den v tyzdni, ostatne by ste mali tmelit ako RODINA ktorou ste sa stali. Ved mate kralovsky casu vyse 4 hod denne spolocneho volneho casu, to je v dnesnej dobe luxus. Najdite si spolocne aktivity, prechadzky, korculko s kocarom da sa vselico, ale musi tam byt dobrovolny utupok smerom s malemu cloviecikovi ktory je teraz, kym je malinky najdolezitejsi a ktoreho potrebam sa dobrovolne podriadite a budete z toho radi. Vase zaujmy, take prebujnele ako su musia ustupit aspon na cas do pozadia, resp. ich forma zmenit tak aby sa dali s babom (huby sa daju s nosicom, aj za bicyklom vozicek...). Ste mladucki, nevybureni, chapem ze ta potreba volneho casu je vo vas este silna, ale mate uz zavazok, to uz nie je ako predtym, co zda sa obaja nie celkom chapete. Zrejme ste do toho skocili prilis lahkovazne, to by nevadilo ze to nebolo planovane (vzhladom na zivot a jeho system), ale teraz je najvyssi cas sa zobudit.

klincek
25. júl 2014

@tajkazanova obaja by ste si mali uvedomit, ze zaluby (cvicenie, huby, pivo) su LEN zaluby a su tym prvym, co treba pri dietati skresat, resp. v pripade potreby na cas uplne vypustit. treba travit cas spolu ako rodina, nieze jeden vypadne vtedy, druhy vtedy, a na rozhovory (tym padom ani na riesenie problemov a vasho vztahu) nemate cas ani energiu.
stanovte si pravidla, ze cvicenie a stretko s kamosmi raz za tyzden, pre kazdeho. a zvysok casu venujte sebe a dietatu. na vztahu, zvlast po narodeni deti, treba pracovat, nie utekat od starosti..prepac, ak to znelo tvrdo, ale naozaj sa treba prisposobit, vas zivot uz nie je len vas (a nikdy nebude).

cobhan
25. júl 2014

ja som bola prvych 5 mesiacov na dieta sama, manzel bol cele dni v robote a az ked mala dcerka rok som zacala chodit na zumbu, 2x do tyzdna som mala pre seba 1.5 hodiny, dovtedy absolutne nic. Nas tatino je fajn, stara sa, ale tie prve mesiace fakt nic neurobil, lebo sa bal ostat s tak malym babom sam. Prvykrat ju kupal ked mala asi 9 mesiacov a ja som o nejakom case pre seba mohla len snivat. Nase zaujmy sme museli trosku zredukovat a upravit tak, aby sme mohli robit veci spolocne - korculovat sme chodili aj s kocikom s malou, pri lukostrelbe som ju mala bud v satke alebo ako vacsiu v manduke, cvicit uz nechodime, lebo sa nam to nedalo casovo stihat a mala nas potrebuje mat pokope ako rodinu a nie byt bud s jednym alebo s druhym a potom ist spat.