Prestimulovaná matka

3. jan 2025

Vsak v tom nie som sama. Mam pocit ze som uz tak prestimulovana z mojich deti a som zla a kricim . Syn 3 rocny a dcera 11 mesiacov, obaja potrebuju pozornost a sama sa rozdelit neviem. Zapneme aj pesnicky na telke, chvila ok ale predsa hluk a vsetko namma vplyva a mam pocit uz aj vyhorenia. Nebavi ma sa s nim hrat, nechce sa mi ist s nimi von lebo viem kolko nervov musim a sil musim na to vynaloziť žeee si poviem zw nejdem nikde . Jeden huci druha plače , kym navarim, daco upracem a dookola to iste kazdy jeden deň. Potom uspavanie, starsi ani nespi uz cez den, dam mu videa a vtedy mam klud chvilu aspon. Kto to ma podobne ??

minesasubu
3. jan 2025

kedy maš čas pre seba ?

hederamonstera
3. jan 2025

Mam to rovnako, ale ist von je zachrana, ked uz fakt by som po nich najradsej hrnce hadzala. Uz len to, ze nejako zabijeme cas. A ked uz mam toho fakt dost, pustam tv. Mam skoro 3rocneho a 20mesacneho

autor
3. jan 2025

@minesasubu kedy ? Nikdy

autor
3. jan 2025

@hederamonstera ja momentalne som v stave ze vychystar sa von je prist o nervy

hederamonstera
3. jan 2025

Tak ja s nimi prichadzam o nervy pri vsetkom, ale cerstvy vzduch ma ukludnuje aj ked z celej duse neznasam chodit von😂 ale ked uz tam som, je to chvila kludu a cas na predychanie.

januska12323
3. jan 2025

Akože nikdy, nemajú otca?

beata_k
3. jan 2025

Vychystat sa von je o nervy, ale potom to ticho stoji sa to😁

martul
3. jan 2025

Ty si sa samooplodnila?
A nie nepíš, že chudáčik muž je v práci dlho, ty si v práci 24h.

kavasmliekom
3. jan 2025

Mam už skoro 6r a 4,5r ale az teraz prichádza také to obdobie pre mňa ťažké, únava a všetko na mňa vplýva. U teba to prišlo nejak skoro, skôr by som povedala, že ste mohli počkať s ďalším dieťaťom, keď si takto vynervovana. Deti potrebujú mamu, ktira sa im bude venovať, dokáže nechať neumyty riad a ísť s nimi vonku aj za cenu, že ich musí 3 hodiny obliekať. Kde je otec deti? Aj keď pracuje, má právo ale aj povinnosť sa podieľať na výchove a nie prizerať sa ako jeho žena prichádza o nervy.

kandelabra
3. jan 2025

Len vydrzat. Cim sa mladsia bude viac ucit bude to lepsie. A este, ty sa nastav do modu nic ma nevytoci. Urobia bordel, nevadi, nestihnes upratat, nevadi, neriesit taketo veci, ktore "musis", ale v podstate ked ich nespravis nic sa nestane. Vecer ked deti zaspia si urob chvilu pre seba, aspon hodinu! To nie je luxus, to je v tvojom pripade nutnost! Aj cez den, ked je toho na teba prave vela, tak si urob kavu a vyloz nohy, deti 10 min preziju, ty si potrebujes vydychnut. Pamataj - spokojna mama, spokojne deti.

ronie338
3. jan 2025

Otca si zabudla. Príde z prace strčiť mu deti a ísť sa prejsť, na kávu, na večeru, na welness. Sama, s kamoškou je jedno ako ale vypadnúť q neriešit. 2 hodiny to zvládnu s otcom a aspoň 2x týždenne. A keď sa mu nepáči nech ostane s deťmi doma on a ty chod do prace. Raz dva zmení názor.

ronie338
3. jan 2025

A keď sa dá starší do škôlky

zabka79
3. jan 2025

Ja som to mala takto. Si urcite vyhorena. Kde je tatinko? Vyhoreta mamicka = nezapojeny tatinko.

jaskolka
3. jan 2025

Áno, poznám to, ja ich v takom prípade(hlavne cez prázdniny) vystrcim von, ale my bývame v dome a mame dvor, čiže zavriem bránu a vybesnite sa 😆😆 behajú a kričia aj tam, ale vonku sa to rozptyli. Dnes napríklad boli 3 hodiny, vystrajali v snehu, prišli mokré ako snehuliaky, ale vyštavene poriadne.
Problém je v tom, že más dve malé deti s malým vekovým rozdielom, to je "o drzku"v každom prípade. Potrebujes bud zapojiť otca detí, alebo babky, tety, krstnych, kohokoľvek, kto by to pravidelne vedel ich postrážiť, kým ty by si robila to, čo ťa baví. A je jedno, ci budeš čítať knihu, ci maľovať obraz, alebo pôjdeš na wellness, proste čas len pre teba, bez hluku, kriku a poziadavok.

ktobytobolpovedal
3. jan 2025

Z celeho mi nejak vypadol otec🤷‍♀️

autor
3. jan 2025

@jaskolka ja sa takto vyhorene citim len dni ked som s nimi od rana do vecera sama.. ano OTEC sa zapaja na 100% ako aj ja ked je snami doma.

autor
3. jan 2025

Len my sme z nich vyštavení obidvaja 🤣 a mame dost

jaskolka
3. jan 2025

A ten 3 ročný nechodí alebo nepôjde v blízkom čase do škôlky? Lebo aj to by už bola veľká úľava, keď je jedno dieťa iba doma.
Áno, celý deň dve malé deti doma je naozaj zaberak, lebo obvykle sa ešte nevedia samy zabaviť

iivancova
3. jan 2025

Máš 2 deti krátko po sebe, azda si nečakala iný scenár 🙂 Ale raz vraj bude dobre a zahrajú sa spolu a bude kľud, tak asi len vydržať.

autor
3. jan 2025

@jaskolka jasne chodi do skolky, len viete ako. Tyzden tam dva tyzdne doma. A teraz prazdniny. Ale doraz zacne chodit tak aom zvedava ci v stredu rovno zelene sople rano sa zjavia

nufafa
3. jan 2025

@hederamonstera že hrnce hádzala 😂😂😂😂😂. Ja umrem, predstavila som si to u nás 😂😂😂.