Prešlo 5 rokov a ja stále neviem ľúbiť svoje dieťa. Je to vôbec možné? Dieťa nebolo plánované, ex ma opustil a na potrat som ísť nemohla. Ani potratiť sa nedalo. Nech sa snažím akokoľvek neviem to dieťa ľúbiť. Starám sa o neho z povinnosti. Väčšinou ma vola menom nie mama. Nedala som mu nikdy pusu,ak objatie tak také umelé. Nedokážem to a ja neviem prečo. Driem ako kôň aby som mala peniaze a on ma stoji skoro celu výplatu. Som unavená a znechutená zo života. Nebaví ma to.
V živote som chcela mať lásku od chlapa ale som sama, nikto ma proste nechce .
Si zlá a krutá !!!! Nie si matka, ale chovateľka
Ak si nepotratila a na potrat si ísť nemohla, mohla si dať doeta na adopciu, alebo do pestunstva
To čo píšeš je len sebaľútosť. Nič viac.
To dieťa sa samé na svet nepýtalo. Ty si mala sex bez ochrany (očakávam story ako zlyhala antikoncepcia) a tu je výsledok. Bola si nezodpovedná a tvoj partner tiež
Bez lasky vychovas z tvojho dietata chladného človeka, ktorý nebude vedieť cítiť emócie a nebude ich vedieť “citat” ich u iných.
Je mi toho dieťaťa ľúto. Teba nie !
Ahoj, az sa to zle cita.
"Ani potratit sa nedalo" - to akoze si skusala soma kadejake praktiky? No, nechcem vediet.
Ci chces ci nie, dieta si priviedla na svet svojim konanim (pravdepodobne si nebola znasilnena) tak je maximalne smutne, ze mu odopieras to najdolezitejsie co potrebuje. Mala si lasku od chlapa a aha, je z toho dieta. Ci nie az taku lasku? Nonsens.
Nemam slov. Prepac... Normalne by som ho radsej dala vychovat starym rodicom, ak ma nejakych milujucich 🙄 nez ma toto zazivat cely zivot. A budu z toho pravdepodobne aj pekne traumy.
Byt zenou, ktora nemoze / nemohla mat dieta, tak presne pri takychto prispevkoch mam slzy v ociach a pocit spravodliveho hnevu a krivdy, aky je svet nespravodlivy... Nanestastie tie deti si nemozu vybrat kde sa narodia.
Ja Ti nadavat nebudem , ak sa staras o svoje dieta plnohodnotne ako sa ma, tak ako pises. Na druhu stranu su mamky ktore sa na internete a verejnosti tvaria ako matky roka a pritom doma dieta trieskaju za kazdu blbost.
Som rada ze ho objimas,hoc aj silene,kvoli nemu... dieta nemoze citit ze ho rada nemas. Prosim,nikdy nedopust ze to ten drobec bude vediet. Mrzi ma to kvoli nemu,on za nic nemoze
@colsami Po ex strane ho nikto nechce. Ani ho nevideli,vzdal sa ho a tam to končí. A moji rodičia ho nechce do opateri a vedia ako to mám ale vraj čo som si navarila to si mám zjesť.
Nie si hodna lubenia, spravila si si dieta, ktore vies, ze ma potencial ta lubit cely zivot a aj tak ho nevies lubit a dat mu tu lasku, za mna je toto karma, a dufam, ze ostanes do smrti sama, lebo tymto tvojim charakterom si znicila jednemu dietatu zivot. Vobec mi ta nie je luto, jedine koho lutujem je to nevinne dieta.
Ja len dúfam že toto je troll a nie pravda. Lebo potom by to bolo veľmi smutné…
@ssimusska žiaľ je to pravda. Celý život som si hovorila že nechcem mať deti a modlila som sa aby som bola neplodna ako moja sestra ale nie nedostala som to. Viete ako závidím neplodnym ženám a hnevám sa na Boha že je nespravodlivy.
Tak toto je naozaj dufam troll!!!! Ja mam lrn jedno dieta, dalsie mat uz bemozem, bohuzial a to dieta sa kazdy den pyta na surodenca! Neskutocne ma to boli, ze ho nebude mat...chuda dieta
@cyberk preco je to nespravodlivé ze ex ho nechcel tak sa vzdal a on má pokoj ? Prečo si ho nemohol zobrať on a starať sa on ? Toto je nepochopene a svet je nespravodlivý,sú deti tam kde ich nechcú a kto chce tak nemá.
Tak ak nechces deti, co takto pouzivat antikoncepciu a nie len tak nahodne triafat, ci podari sa, nepodari sa (neotehotniet)? A modlit sa :D
Ved snad uvazujes aspon trocha logicky, nie? Mat nechraneny sex = moznost otehotniet.
To je ako chodit po zamrznutom jazere a cudovat sa, ze praskol pod tebou lad, sokujuce, absolutne necakane.
Prečo si dieťa nedala na adopciu? Ani to sa nedalo?
@msnesquik preboha živého už prestaňte. Ja neviem ci to mam dat do rozhlasu ale je to pravda. Nenávidím ten deň keď keď ho dala na svet. Ľutujem ze som neskončila svoj život ako ako sa to stalo.
Mala si sa chrániť, nie nadávať na nespravodlivý svet.
@doriiis Lebo moja rodina bola zásadne proti
@domka222 Ako 17 ročnej mi bez rodičov nechceli dat antikoncepciu
Nemala si dufat ze si neplodna, ale zabezpecit sa na sto krat aby si neotehotnela. Uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Skoda ze na to doplaca to dieta - inak by som povedala presne to co Tvoji rodicia, ze si mas zjest co si si navarila.
Pozri, ak Ti nedali antikoncepciu, mohla si pockat uz rok so sexom. Nie si snad zvieratko hnane pudom. A ked si nepockala a inak sa nechranila, lebo si bola mlada a hlupa, isto si v tom bola s rizikom ze otehotniet mozes. Naozaj, to si si navarila, prepac.
Prakticky - Nechce si dieta osvojit Tvoja sestra, ak je neplodna a nemoze mat deti?
Kondóm tiež nie?
A ty si nesvojpravna? Tak dakuj svojej rodine a vlastnej blbosti.
Chuda dieta
ako prepáč ale dieťa ti len tak samé z neba nespadne.. píšeš, že si chcela byť neplodná a kecy ale hádam vieš ako sa tie deti robia.. tak keď raz nepoužívam žiadnu ochranu a nechcem deti existuje už len ten sex nemať...
@heidi4 chcela som si dať vybrať maternicu ale vraj to nie je možné. Antikoncepciu mi nedali bez mamy keď som mala 17 a mama mi neschválila Antikoncepciu a tu to je.
@domka222 zjavne sa stala chyba keď mam dieťa aj s ochranou
Ale kondomy nepredavaju na obciansky
Prečo nie je v detskom domove? Prečo ho nemôže vychovávať náhradná milujúca rodina?
Su aj ine sposoby chranenia sa, nehovorim len o HAK. Napriklad kondom? Atd. Na to nepotrebujes povolenie inych
@xsuzannex kondómy nepomoli
Ty máš výhovorky,ako keby si mala stále 17.
@heidi4 Kondómy používam ako som mala prvý sex
Prosím ťa, teraz už zrazu aj ochrana za to môže, že zlyhala. Svet je nespravodlivý. Len ty si lietadlo
Prepáč, že to poviem. Ale píšeš, že nikto ťa nechce. Aspoň vidíš ako sa asi cíti tvoje dieťa. Chcela si lásku od chlapa a tú najčistejšiu máš doma