V dnešnej dobe, ked je štandard mať 1 alebo 2 deti, prečo vy ste sa rozhodli mať 3 a viac?
Zaujímajú ma vaše dôvody 🙂 ALE úprimne 🙂
Kamoska preto, ze mali 2 chlapcov, co je podla mna dost blby dovod, kedze to nezvladali a boli na nervy uz z 2 🙈
Lebo plan bol mat 4. Takze bolo treba zacat postupne 1. 2. 3.....
Syn navštevuje cirkevnú školu, spolužiaci sú všetci z troch,štyroch detí,dokonca mamičky 2 sú znova tehotné.
Môžme si domyslieť,aké sú dôvody..mnohí veriaci to berú a majú inak
Lebo sme chceli.
Nie je to taká istá otázka ako prečo sa niekto rozhodne pre prvé? Druhé? Stvrte?
Vždy som chcela viac detí a mam našťastie také možnosti ze môžeme mať viac detí a neľutujem to ani náhodou.
Neriadim sa tym, co “diktuje” spolocnost a ziadne standardy moj zivot neovplyvnuju. Mame radi deti, chceli sme mat viac a mame ich tolko, po kolkych sme tuzili a kolko sme vladali mat. Sme stastni, ze ich mame a kazde jedno by nam chybalo, ak by nebolo.
to sa fakt aj v tomto riadia ludia 'standardmi'?
Ešte predtým, ako sme sa zobrali, tak sme sa bavili o počte detí a zhodli sme sa na 3.
Pretože sme chceli 😊 A teda k tým štandardom, v mojom okolí sú 3 deti podpriemer 😅
Ešte treba pozerať aj na spoločenské blaho. Kde je demografický prírastok keď dvaja dospelí majú 2 deti? (alebo dokonca jedno)🙂
Tak ja som mala 1 dieta moc skoro a teraz ma uz 18 rokov takze ako malé dieťa ho uz neberieme. Mame 2 ročnú a čakáme tretie.Chceli sme ho aby sa mala skym hrať a nebolo jej smutno kedze z rodinou a detmi v nej sa moc nestretávame a lepsie sa zahrá zo súrodencom ako z dospelým. A mozno potom porozmýšľame aj nad 4😁.
Ako vidíš svoju rodinu o 20 rokov? Vieš si pri spoločnom stole predstaviť ešte jedného potomka? Mimochodom. Väčšinou, ak máš takéto myšlienky. Či mať ďalšie dieťa, druhé, tretie, štvrté, tak je to preto, lebo ho chceš. Ak by si ho nechcela, tak by si mala jasno. Ja si ďalšie nedokážem prestaviť.
...uz do manzelstva som sla s tym,ze budu 3 az 4. ;) Ako zacali prichadzat,tak sa zmenila moja hranica na 5 az 6. ;)
Obaja sme chceli veľkú rodinu a sme šťastní že ju máme a súrodenci sa majú radi máme 5 deti 30,26,23,15,11 prvý traja synovia su už samostatní a dievčatá sú ešte doma a najmladšia s nami bude celý život je autistka ,takže bude potrebovať pomoc do konca života a vermi nikdy som neľutovala takú veľkú rodinu
Pretože sme chceli. Riadime sa tým ako to s manželom cítime. Ešte aj dcéry chceli súrodenca. Zatiaľ máme len 3 a 4.v🤰 a som velmi stastna,ze sa 4.podarilo po predošlom potrate.... zase chápem keď niekto chce jedno a dosť...je super,že každý chce niečo iné 😊
aké rozhodli...🙂 jednoducho som ostala tehotná... dokonca pri treťom sa už ani nič nedalo robiť - k lekárke som prišla príliš neskoro.