Vždy ma zaujímalo, týka sa to hlavne znamejsich či slávnych ľudí na internete, prečo nikdy nechcú prezradiť aké meno vybrali? Namiesto toho robia drahoty dokonca niektorí aj keď už je dieťa narodené, tak z toho robia obrovskú záhadu. Prečo to tak je? Myslia si že sú tým zaujímaví? Zaujíma ma to hlavne u tých verejne známych lebo nechcu prezradit meno ale za chvíľu ich dieťa vystavuju verejne pomaly aj na záchode... To im nevadí
Nemôžeš kvôli tomu spávať? 😀
presne pre toto, aby sa o tom diskutovalo na nete a hovorilo sa o nich😉
Chcem mať tvoje problémy 🙊🙈
aby im niekto nepovedal, ze meno ich dietata je ako pre psa?
Veď sa ich spýtaj na dôvod. Keby ľudstvo malo len takéto problémy
Lebo strazia jeho sukromie. Aj tu zeny na MK, by mali mat viac rozumu a svoje deti chranit a nie ich kazdy den fotit.
Preco si zatajila svoje meno ty? Fakt ma fascinuje, ze take, podla mna banalne otazky su anonymne.
Kiežby malo viac rodičov toľko rozumu.
Aby sa im to nesnažili vyhovoriť, nemali blbé poznámky alebo nevznikli zmätky, ak by si to náhodou ešte rozmysleli.
Je vela dôvodov. Jeden dôvod si napr aj ty
Ja nie som ziadna slavna osobnost, ale pri prvej dcere mi moj otec, ked sa dozvedel meno, hned zacal vymyslat hanlive prezyvky ako ju budu volat a ze mame vymysliet ine meno. Pri druhej dcere zase frflala moja mama ze je to meno ako pre staru zenu. Poucili sme sa, meno tretej sa dozvedeli az ked sa narodila. A ked si predstavim ze by som bola slavna a ten pocit ze sa musia vyjadrit k menu mojho ocakavaneho dieta by nemali len moji najblizsi, ale cely narod, no dakujem, neprosim.
Anija som neprezradzala mena okrem prveho- poucila som sa. Fakt sa mi nechcelo pocuvat tie vyrazy- Cooooo?! Take nemoderne alebo naopak. Moj byvaly bol ........a bol to taky debil. Ja som mala spoluziacku.......a strasne smrdela. Take meno ma uz kazda druha, budu ju volat tak ci onak. Ked nevedeli nemohli mi ich " zprotivit" a ja som sa nedala nikym ovplivnit len ja a manzel. A ked dieta bolo na svete museli to prijat a hlavne my sme si meno nedali pokazit.
Mať tak tvoje problémy a prezidentský plat
Kamaratka je povodom tu z ostrova, mala pre svoju dcerku vysnivane meno Naiara. Chyba bola, ze to povedala svojej svagrinej, ktora rodila o mesiac skor, a hadajte, ake meno dala svojej dcere? No nenasralo by ta to? Ona nakoniec dala meno Nayra, ale bola to naozaj od svagrinej podpasovka....
@tenerifka a presne z takýchto dôvodov by sa to nemalo vopred dávať vedieť ze ako sa bude dieťa volať. Mňa by takéto moc nasralo ale moc
Ale Nayra sa mi lepšie páči ako Naiara 😁
Prečo asi,umelo vytvárana popularita😂😂😂
@stellarstar aj mne👍
Ja nie som slávna a mená sme povedali až s oznámením o narodení. Blbé poznámky mali niektorí ľudia aj tak, ale ušetrila som si mesiace odhovárania, poznámok a vyjadrovania nespokojnosti s naším výberom. Každého osobná vec.
Povedala som meno, ake sa mi paci a hadaj co sa stalo? Znama ho dala synovi. Ja som bola tehotna par mesiacov este pred nou a potratila (ona o tehotenstve ani potrate nevedela). Uz nebudem nikomu nic hovorit
Ja som nepovedala nikomu, ake meno sme vybrali, az do porodu. Nie som vobec slavna, ale aj tak mi moje tehotenstvo pripadalo viac verejne, ako som chcela. Brucho sa schovat neda, ale aspon meno som si mohla nechat pre seba 🙂
Mne sa vzdy pacil Thobias. Nik o to
nevedel, bolo to pred 20 rokmi a veľa ich vtedy nebolo. Najskôr mala Tobiasa kamoska, potom exova sestra, potom ďalšie 2 kamaratky 🙂 Tak som ho nedala.
S mm sme prvému dlho vyberali a tiež nepovedali, ma dve mená. To bolo blbych reci ! A Booze to načo dve a takéto druhé.
Pri druhom synovi sme tiež nepovedali. Kde ste preboha toto našli a to ste dllho museli vymýšľať a viete čo to znamená to meno? Ved to sa nedá ani zapamätať, to ste nemohli dat iné??
No nie nemohli, sme rodicia nemáme Sk priezvisko ani tam nežijeme. Tak som im odporučila napidmsat lístok s menom na kuchynskú linku na lepšie zapamatanie si. Neskôr sme poslali kartu s foto aj menom 🤪
A tretie nepoviem tiez. Ušetríme si mesiace blbych komentárov 😉 A nie preto, že by sne chceli byť dôležití. A to sa vyjadrovala len blízka rodina ale stačilo. Tretie meno bude tiež mimo slovenských zaužívaných ani sa neotoci 5 ďalších deti na ihrisku 😁. Takže aj z týchto dôvodov, lebo ľudia majú hroooznu potrebu riešiť osobne súkromné rozhodnutia iných ľudí 😉.
@tenerifka e čo je na tom divné dať meno ktoré už má niekto iný v rodine? A keby to bolo naopak, že švagriná dá meno až po tom? Tiež by sa stále volali rovnako. Je milión iných ľudí ktorí sa volajú rovnako a nikomu to nevadí. Ja by som svojim deťom dala také meno ktoré sa páči mne aj keby ich bolo už milión v mojej rodine.
Mimochodom ďakujem niektorým ľuďom za normálne vysvetlenie, už to lepšie chápem
Ani pri prvej, ani pri druhej dcére sme nepovedali, aké meno chceme dať. Vlastne sme ani nepovedali, čo čakáme a ako meno, tak aj pohlavie bolo prekvapením aj pre tých najbližších. Už keď boli dievčatá na svete, bolo ťažké komentovať ich mená. Proste to boli ony a bodka. Nikto meno neriešil. Neskôr, po rokoch som mamine povedala, aké sme mali pre prvú dcéru vybrané pôvodne meno (deň pred pôrodom sme to zmenili, akoby si to sama vypýtala) a už som počula poznámky na to meno, prečo také, nepekné… Nechcem vedieť, ako by to komentovali iní. Pretože ľudia majú tendenciu kecať aj do toho, do čoho ich nič.
Dnes si neviem predstaviť, že by sa dievčatá volali inak a som rada, že som na ich mená nepočula nič zlé, lebo ich narodením sa s ich menom každý (potrebný) vžil.
Aby im reakcie ludi nezhnusili vybrane meno. Ja som v pohode povedala mena, nemala som ziadne specialne reakcie od okolia. Ale mam asi normalne okolie 🙂
Tak asi zaujímaví sú, pozri ako to trápi teba.. až tému o tom zalozis.. 🤪
A neviem, čo chces vysvetľovať, koľko ľudí, toľko dôvodov..
Mne zase príde čudné meno predom prezradiť. Vidíš? Sme rôzny.
A preco niekoho zaujima meno dietata, ak sa s rodicmi osobne nepozna?