Myslite že dieta potrebuje matku? Keď ju vie otec 100% zastupit. Ja si myslim ze by som mojej dcére nechýbala keby som tu už nebola
Ano, potrebuje. Otec dava detom lasku inak ako matka. Preco sa pytas?
Myslim si, ze deti sa dokazu prisposobit kazdej situacii, lebo musia. Ale urcite im matka chyba, to puto je nezameniteľné.
Nikto a nič nenahradí mamu.
Mama je mama. Nic a nikto ju nenahradi. Mne moja velmi chyba a je to uz skoro 20 rokov.
Tvoje dieťa potrebuje teba a ty potrebuješ odbornú pomoc, keď máš takéto myšlienky.. A nemyslím to v zlom a urazlivo
Jasne, ze kazde dieta potrebuje v prvom rade matku! Mas skreslene vnimanie ak to vidis inak.
V prvom rade matku, v druhom otca.
Dieťa potrebuje materinskú lásku. Nemusí byt však nevyhnutne od biologickej matky.
Ten znamy cesky psycholog povedal ze matka je nenahraditelna a otca dokaze (prekvapivo) nahradit stara mama
Ja nerozumiem co je to za otázku... dieta ma mam oboch rodičov. Aj mamu aj otca. Pretože každý z nich dava dieťaťu do života niečo iné. Mama- lásku a pocit domova, otec- silu a zručnosť
Vyhľadaj pomoc ak máš takéto myšlienky prosím.
Tak ako otec, ani matka nie je nahraditelna. Do roka dieťaťa je.pidstatna primárna osoba a je jedno, či je to rodič alebo nie, ale na celý život sú obaja nevyhnutni. Nesutaz však so svojím manželom. Dopĺňajte sa, ste jeden tím
Prečo sa pýtaš, kam sa chystáš? Mama je prvoradá pre dieťa.
Neopustaj svoje dietatko. Niekedy je tazko v zivote. Pomoze, ked sa niekomu zveris.
Co je toto za otazku?
Žiadny otec nevie na 100% nahradiť matku, to sa nedá. Samozrejme, že ťa dieťa potrebuje. Najmä ak je to dievčatko. Nevieš ako ju má chlap naučiť, aby žila a premýšľala ako žena?
Mám kamošku, ktorú mama opustila a aj s bratom ich vychovával otec. Ver tomu, že jej mama chýbala, hoci ich otec sa o nich staral fakt dobre.
Chýbala by si svojmu dietatu určite. Veď mama a otec sú pre dieťa dvaja najdôležitejší ľudia v celom živote.
Čo sa deje? Čo sa stalo? Asi niečo veľmi vážne. Možno stracas nádej, že sa niečo zmení k lepšiemu.? Dochádzajú ti sily?. Sme ľudia a je prirodzene, ak požiadame o pomoc a navzajom si ju poskytneme. V takých chvíľach najviac pomôže ten, kto je schopný ta počúvať.
Co ta priviedlo k takym myslienkam?
Tak ako otec nenahradí matku, rovnako matka nenahradí otca. Dieťa potrebuje v prvom rade lásku a mat osobu ktorej môže bezhraničnej veriť. (Nemusia to byť biologicky rodičia)
Koľko rokov má dieťa? A čo ťa k týmto myšlienkam vedie
Ja som 2 týždne bez syna a len si voláme, choroba a nevoľnosti preto sú preč aj s ockom. Vie ma jeho otec zastúpiť na 100% vo všetkom. Ale keď ma zbadá aj v telefóne hneď sa usmeje a začne mi rozprávať. Predvádza sa. V nedeľu sa vrátia domov a viem ze keď príde domov rozbehne sa za mnou. Chybám mu aj keď som preč len jeden deň. Mamku nikto nenahradí.
Ak si poznala svoju matku a starala sa o teba tak si to skús predstaviť, že by si ako dieťa zrazu zostala bez nej... Ja neviem co je toto za blbú úvahu a ako ta to vôbec môže napadnúť?! Asi nie je úplne všetko v poriadku s tebou alebo u vás doma.
Dieta potrebuje od narodenia jedneho staleho cloveka, je jedno ci je to muz alebo zena.
Dúfam že si neni chorá.
To znie ako depresia, neuvazujes racionalne, vidis realitu skreslene. Neurob ziadnu hlupost lebo ta mala bude trpiet cely zivot tym ze nema mamu. Pokojne mi napis,pomozem ti ako sa da.
Autorka, prosím, odpiš nám 🙏
Načo je dieťaťu matka ? Nakrmi ho fľaška, pohojda kolíska, prebali suseda...
Filozofická otázka alebo máš problémy ?
Samozrejme, že dieťa potrebuje mamu. Mám 42 rokov a som rada, že ešte mám mamku. Desí ma predstava, že raz sa pominie.
Áno určite ju dieťa potrebuje. Samozrejme ze prežije aj bez matky, ale matka je nenahraditeľná. Tak ako aj otec je nenahraditeľný. Koľko má dcérka?