Poslednú dobu mám strach o deti

16. sep 2022

Dobrý deň, neviem čo sa to deje poslednú dobu ale stále mám nejaký strach, hlavne o deti aby sa im niečo nestalo aby boli v poriadku, čo keď mi ich niekto vezme niekedy ma to až obmedzuje či je to touto dobou stresovou ....

anjelicek26
16. sep 2022

Tak toto sa musis spytat sama seba, ked ta to ovplyvnuje v rozhodovani a jednani, treba sa nad tym zamysliet. Niektore veci a strachy su opravnene a ine idu mimo nas na styl "neviem to zmenit" a teda sa nad tym ani nezamyslam.

- financna neistota - ak si chces pomoct, vies si najst brigadu navyse
- neistota v partnerovi - treba na tom popracovat alebo zvazit rozchod, ale neda sa sediet na dvoch stolickach
- strach o deti - kto by ti ich mal vziat?? Deti zverim len ludom, ktorym doverujem, teda skolku aj skolu som vyberala dobre, aj ked vozim. Zle sa stane aj ked som tam ja, tolko krat co sme zo synom boli v nemocnici ani neratam (pritom viem, ze 98% vsetkych nehod som JA zabranila), ale nemozem byt vsade... proste je aky je, niektore veci sa musi naucit bolestou...

Ked sa ti tie pocity stupnuju, hovor o nich s rodinou, partnerom, do seba to zazierat je najhorsie. A ked ani to nepojde, tak psycholog.

luccija
16. sep 2022

Nepoznam mamu co nema strach o deti😀cim mam starsie dieta, tym vacsie obavy partia, drogy, ako jej pojde skola....Moze to byt tym, ze zijeme v zlych casoch dnes o tom hovorila psychologicka v telerane strach o zdravie, pandemia, strach o peniaze, praca, vojna Ukrajina...ludia to zle znasaju.Ono ten strach Ti nepomoze iba Ta oslabuje ja si vzdy hovorim, ze som preskakala aj tazsie veci a so vsetkym co pride si poradim nic ine mi nezostava🤣.Ak mas aj nejake fyzicke ci psychicke zle prejavy chod k lekarke.40% populacie ma uzkosti kazdy ma svojho kostlivca v skrini.