Podľa manžela sú tri deti veľa

sevcikovaa
6. mar 2022

Som po potrate(9tt) ...hoci mame dve deticky a tretie bolo neplanovane po case som sa tesila ....no po potrate ma to zlomilo a citim prazdnotu....uz raz som si tym presla v 20tt a skoro sme sa rozviedli ochladla som a uzavrela sa do seba ...no hnala ma nadej po drobcovi ....len teraz ma manzel zarazil,ze tri deti su by vela a bolo by to tazke ....neviem co si mysliet ci mu to je jedno co sa stalo a ze dalsie nechce ....citim zmatok a smutok ...nedokazem sa s nim o tom uz rozpravat len sa utiahnem a niekde vyplacem ..neviem co dalej ☹️

loliki
6. mar 2022

@sevcikovaa Manžel ťa chce ukľudniť a snaží sa to brať racionálne. Tvoj smútok je namieste. Úprimnú sústrasť. Poplač si, rozlúč sa s malinkým, daj mu nejaké pekné meno. Časom to prebolí. Daj si Magnézium, B vit.

luccija
6. mar 2022

@sevcikovaa teraz si rozkolisana daj si čas.Ved môžete mať ďalšie o rok, tri, päť.Nerozvijala by som teraz takéto debaty a chlapi nevedia niekedy čo povedať, tak trepnu...odsmut si, poplac si máš ďalšie detičky máš pre koho zit..drž sa

miadi
6. mar 2022

Skus sa viac sustredit na to co mas . Nez na to co nemas . Dalsie dieta ste neplanovali tak nie je fer cakat ze muz sa bude citit rovnako prazdny a smutny ako ty. Mas zive zdrave deti . Venuj sa im a Bud stastna koli nim. Nenic si inak stastnu rodinu koli svojej bolesti.

zuzana2018
6. mar 2022

Baby, pomôžte nám neviem čo cítim ešte stále nevraciam a som teraz 9 týždne

zuzana2018
6. mar 2022

Myslite že bude dievčatko?

roja01
6. mar 2022

@zuzana2018 ja myslim, ze jezko.

anjelicek26
7. mar 2022

@sevcikovaa mrzi ma, co sa ti stalo... my sme cakali neplanovane piate a ked sme o neho v 14.tyzdni prisli tak muz tiez, ze nam staci, ze na co to pokusat, uz su velky a bla bla... uz sme si to prebrali a tento mesiac sa snazime naplno o babo... on sa proste boji, ze ma uvidi zasa taku strasne smutnu a znicenu... jeho ranilo to, ako to bolelo mna a ani nie to, ze sme prisli o dieta, ja mam pocit, ze chlapi to tak neprezivaju, kym sa male nenarodi :( Aspon ten moj nie. V prvom rade videl svoju zenu prvy krat strasne trpiet... a to doslova - nechce uz nikdy zazit, pretoze mi tu bolest nevie nijako zobrat...

kaculda2
7. mar 2022

S manželom sme sa snažili o naše spoločné prvé babetko a keď som on v 21tt prišla tak sa jednoducho zaťal a povedal ze on vlastne dieťa nechce ze jemu stačí moje dve deti. Časom keď sme to riešiliysom zistila ze on túži po dieťati ale boji sa aby neprišiel o mňa a aby moje deti neprišli o mamu. (kvôli potratu bol ohrozený môj život) takze sa obetoval kvôli nám. Teraz odstupom času sa snažíme o ďalšie ale vidím na ňom ze stále tam je strach z jeho strany..hlavu hore a daj mu čas..

panelacikova
7. mar 2022

@sevcikovaa súhlasím s manželom. obzvlášť v tejto nie veľmi istej a ustálenej dobe. situácia nám ukázala, že toto sa môže odohrať kedykoľvek. buď rada, že máš dve (predpokladám aj že) zdravé deti a rozumného manžela. nehovoriac o tom, že pre tvoju túžbu si si zrejme aj naštrbila citový vzťah k mužovi. ešte sa ti môže pre tvoje túžby rozbiť manželstvo-rodina. nešpekulovala by som na tvojom mieste. potrat by bol pre mňa dosť jasným znamením, že to tak proste nemá byť. teš sa z toho, čo máš, máš toho naozaj dosť 🙂

liljana
7. mar 2022

Mate dve zdrave deti, niekto nema ani to. Uzivajte si ich. Teraz to skoncilo potratom, co ked by dalsie tehotenstvo hrozilo dalsimi komplikaciami? Alebo sa vam narodi postihnute dieta. Preco pokusat osud.

banderaska29
7. mar 2022

túžiš po tom bejby len preto lebo si oň prišla alebo naozaj je to to, že chceš mať tri deti ? máš na to finančnú a psychickú kapacitu ? niekedy je dobré sa nadychnut vydychnut a pozrieť sa realite do očí. niekedy si veci prifarbujeme, túžby umelo prehlbujeme.
vieš, máš to po čom túžia ženy po celom svete. nekonečne ..a mnohé už ani nedosiahnu ten vrchol štastia aky maš ty. máš manžela - už to je wau pre mna osobne, lebo mne manželstvo nevyšlo.. máš dve krásne deti, máš dom.. skús sa o toto bohatstvo starať.

sevcikovaa
autor
7. mar 2022

@panelacikova hej bolo neplanovane ale ja som sa naň tesila ...nie potrate povie asi to bude lepsie tak ako to je.vyznelo to ako keby mu spadol kamen zo srdca...on ma rad svoj klud( playko,telefon,telka) po praci a nie hluk deti ....chapem robi 12hodin 2dni a potom 2dni doma..vzdy sa snazim ho kd vsetkeho odbremeniť aby si oddychol...pred sviatkami som triedila veci a nemala som nan cas az vecer....tak si na pokeci vypisoval z babami ci si nepomenia fotky a tak ....vraj sa citil zanedbany ....no vzdy vecer sme boli spolu ...to ma zranilo a potom sa zmenil a vtedy som otehotnela brala som to ako znamenie ze to ma zmysel a....uz ani neviem co ....

panelacikova
7. mar 2022

@sevcikovaa tak o to viac sa ti čudujem, že s ním túžiš po 3.dieťati 😲 akonáhle by si vypisoval na pokeci s "babami" a chcel fotky, už by som sa ani nepozrela jeho smerom. tobôž plánovať ďalšie dieťa... asi ho odbremeňuješ až príliš...

luccija
7. mar 2022

@sevcikovaa má 2 dni voľno...aké odbremenovanie..nudí sa, tak má čas na blbosti.Daj si fotky preč veď svet je tak malý:(chudáčik zanedbany.Never tomu, že ďalšie dieťa zlepší Váš vztah, ktorý pokrivkava

sevcikovaa
autor
7. mar 2022

@panelacikova urobil to raz ....nepodviedol ma len si chcel dvihnúť ego ....ja som mu povedala este raz a koniec .....a on vie ze by som to urobila uz ho kontrolujem ...viem je to zle ale na 100% mu neverim ....nech ma tu sudi kto ako chce nedala by som 3 ani 5 na potrat ....aj keby som bola z detmi sama zvladla by som to lebo mam zdrave ruky a vela sily ktoru dostavam od deti ....deti su dar ktorym nie kazdy je obdarený a matky zvladnu vsetko....

panelacikova
7. mar 2022

@sevcikovaa nikto ťa neodsudzuje, že nedôveruješ. máloktorá by dôverovala. a chápem aj, žeby si nešla na potrat. ale doslova plánovať dieťa, ktoré ešte nie je na ceste, čiže len ho plánovať v tejto situácii, v akej si ty, je podľa mňa obrovská chyba. nedôveruješ mu na 100%, kontroluješ ho.... čo si myslíš, čo by sa zmenilo tretím dieťaťom? nič. a mať ho len z tvojej túžby nie je bohviečo. z toho ho ani nenakŕmiš, ani nevychováš :(

sevcikovaa
autor
7. mar 2022

@panelacikova cakala som od neho, ze povie skusime to ak budes chciet a bude oporou .....nie zadre tretie by bolo vela a je dobre ako je .ja som ten typ co potrebuje povdzudenie a nakopnutie ....po pravde rozmyslam ci to cele ma zmysel...partner ma byt oporou nie opakom ...nikdy by som nikoho nenutila do deti .....