Pocit na ďalšie dieťa

5. mar 2023

Ahojte..mám úplne chaos sama v sebe..nechápem akú túžbu, (volanie?) mám na dieťatko…ešte som taký silný pocit v živote nemala … mám dve krásne deti, tretie sme s mužom plánovali ale o dosť neskôr, no hlava vraví teraz nie, bude to ťažké s tromi malými deťmi, ale srdce veľmi chce a vždy to v sebe riešim a dusím , a premáham sa že ešte vydržím ten rok-dva a potom sa začneme snažiť … my sme veľmi nábožensky založená rodina a čo ak tá silná túžba ktorá prišla z ničoho nič, bez riešenia znamená to, že dušička je už pripravená k nám ? ♥️
vy ste to ako cítili keď ste vedeli že teraz je ten správny čas ?

konikkon
5. mar 2023

Ak máš v sebe chaos, asi nie si ešte úplne pripravená. Zrejme o svojom rozhodnutí pochybujes. Ale ak ďalšie dieťa je v pláne, nič sa nestane, ak sa začnete snažiť o rok skôr. Bude to ťažké s 3 malými deťmi, ale ten rok, dva ísť skutočne nehrá až takú rolu.

alexka89
6. mar 2023

Ja som mala iba pri prvom dieťati to cítenie že už chcem mať bábätko....druhé dieťa sa pritrafilo po ňom som dáko netúžila
No ty ak máš už potrebu mať 3tie tak si ho spravte sama musíš vedieť či to zvládnete ,postarať sa ,venovať sa a v buducnosti aj zvládať výdavky 3och deti.

beata_k
6. mar 2023

Nechytaj sa slamky, o pripravenej dusicke. Tri male deti nie su sranda. Je to narocne. Treba si dobre premysliet financie a zivotny priestor. Bo to nie su len dupacky a postielka po starsom. To treba ufinancovat hlavne na strednej a na vysokej skole. Ked ste sa s muzom dohodli, ze neskor, tak pockajte. Uzijes si ho viac, nez 3 male deticky naraz.