Po narodení druhého dieťaťa som vyčerpaná

12. máj 2024

Ahojte idem sa vyžalovat mame 4 mesacne dieťa a 2 ročného syna dcéra mi dáva zabrať bruško stále bolieva nespava dobre už niekoľko mesiacov večer vždy spi super no dnes hrôza nespala som celú noc len pol hodinku unavená som jak mŕtvola mam chlapa co mi za nič nestojí nedovolí mi oddychovat nedovolí mi nič lebo sa robí ako je on unavený mam dosť celý deň s deťmi 24hodin on skoro vôbec niekedy mam chuť opustiť deti a odísť príde také opúšťanie nervové zrútenie až plačem aká som vyčerpaná

aliaray1
12. máj 2024

Ahoj, utahani ste asi vsetci. A nemoze si chlap vziat ocr a ty hybaj k lek so sebou, nech ti nariadia oddych a nejake vitaminy?

pieksamaki
12. máj 2024

Pauzu si musíš urobiť ty.....hodinu denne len sama pre seba.....manželovi do ruky deti a preziju...najskor 5 minut....na druhy den 30 minut.....na dalsi den hodinu.....atd ......ja som to urobila tak ze keď som mala 3 dieta presne do 3 rokov( bez 5 dni) tak som v noci doniesla mužovi dite ..keďže som nemohla súbežne kojiť 3 deti....ze áno...tak sa staral on....a naučil sa....aj zarobiť umelé mlieko a tak.....no sak postupne.....určite sa aj manžel rad zapojí.....len treba ukolovat.......bez pauzy to nejde....nedostatok spánku už bude taka súčasť kým nepodrastu......

autor
12. máj 2024

@pieksamaki asi ťažko keď zdrha svojej matke ja som už k.o. zvládam to aj ja len proste len mala je dieťa ktoré spať nechce vie sa on starať o deti ale nechce a na OCR bol lebo mam sadre ruku a všetko robím ja lebo vždy šiel svojej matke račej neznáša keď deti revu na raz mala je dieťa ktoré spať moc nechce aj keď ma male oči cez deň

autor
12. máj 2024

@aliaray1 načo lekárovi chlap sa starať nechce moc račej utece matke

martul
12. máj 2024

Gratulujem ti, že si si našla také hovädo, neviem čo čakáš, poľutovanie? Lebo on sa určite zmenil len teraz, dovtedy bol úžasný, že? Spravte si tretie, potom sa už zmení.

0silvia0
12. máj 2024

Ked pojde muz k matke, nabal mu aspon toho 2rocneho. Ty si s dcerou oddychni aspon cez den.

tejana
12. máj 2024

Ja by som mu povedala, že kde furt zdrha! Že či mu není k*kotno.. to isté môžeš povedať aj ty.. že ti vadí plač deti.. a kto bude potom s nimi..? Aj ty máš odísť z domu... Všetko je o kompromise a pomáhani si navzájom. Tak nech sa naštartuje.. inak by som mu neprala, nevarila, neupratovala.. nemala by som čas a hotovo.

ivik4
12. máj 2024

Mi nevrav ze pred tvojim druhym tehotenstvom bol lepsi
Lebo v tejto situacii by som necakala ze budes chciet druhe dieta

veronikaszabova
12. máj 2024

@martul podla mna az stvrtym dietatom sa to urovna 😂

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cyberk
12. máj 2024

Ako prve ber antikoncepciu, nemali by ste sa viac rozmnozovat, uz teraz ste znicili dvom detom zivot ;)

pralinka86
12. máj 2024

Nie je možnosť dat starsie dieta k babke? Ked jej tam moze chodit syn, tak hadam aj vnuca.
Kludne odniest, ked tam on bude, ze halo, zabudol si si dieta doma. aspon na chvíľu takto ? Alebo cez víkend? Pripadne do jasli, súkromnej skolky? Ak su financie .. zle to bude mozno este dalsi rok, kym bude dieta lepšie spavat....

januska12323
12. máj 2024

No čo už teraz mala si rozmýšľať komu tie deti rodíš. Normálny chlap by deti zobral zo sebou a teba poslal do postele nech si oddýchneš. Ty máš ale idiota tak to čakať nemôžeš. Rob len nutné veci a daj si antiku lebo takýmto štýlom budeš mať do roka ďalšie a cestu k úplnému vyhoreniu.

luccija
12. máj 2024

Prečo máš zlomenú ruku čo sa stalo?to sú 2 malé deti.Nedovoli Ti oddychovať...jedno mu daj na prechádzku.S jeho prístupom to lepšie nebude, keď uteká od detí k svokre

simsalabim
12. máj 2024

Inak ta svokra asi tiez za moc nestoji, ked vie, ze chlap ma doma zenu so zlomenou rukou a on odide k nej a nezoberie aspon jedno dieta so sebou a ona na to nic. Neviem, aky mate vztah so svokrov, ja by som zdvihla telefon a poprosila o pomoc.

kiki68
12. máj 2024

Tu sa neda radit. Proste je taka situacia a hotovo. Nevidim tam riesenie, druhe dieta je na svete, chlap mizerny, rodina okolo nepouzitelna.

jaskolka
12. máj 2024

Autorka, najprv mi ta bolo ľúto, aj som chcela ti napísať, ze máš muža blbca a proste mu povedz, ze teraz sa bude starať aj on, minimálne kým máš ruku v sadre,a nech si berie teda aspoň k matke toho staršieho.
Ale keď som prečítala, ako tu vyskakujes na úplne cudziu ženu, ktorej vulgárne nadávaš (co s tým má bohatý muž, vôbec netuším), tak poopravujem svoj komentár.
Zaujímavé, ze takto nevieš vyletieť a vynadať tomu blbovi lenivemu, ktorého máš doma, možno by konečne sa spamätal a začal aj on sa podieľať na domácnosti a starostlivosti o deti.

egonsk
12. máj 2024

niesi ty ta, co tu uz nedavno pisala ako po nej muz chce sex a nema ohlad a mas ruku v sadre, atd.. proste take pekne historky ako z romanu?

lalilla
12. máj 2024

A vam boli nadelene dve zdrave deti…je mi luto ich. Spamataj sa

martul
12. máj 2024

Nie som p..., ale som normálna. Zobrala som si muža, ktorý má miluje, je mi oporou a ideme vo všetkom spolu. Takého som si vybrala. Ale čo už, asi som to napísala pravdu, len sa to ťažko číta, že? Už máme nervičky?

3vita
12. máj 2024

Pokiaľ sa s ním bavíš ako s @martul, tak sa mu ani nedivím

lucka_ke
12. máj 2024

čo ti poadiť... 2ročného mu zbaľ a nech ide k mamke aj s ním, ty sa postaráš o seba a o 4mesačnú dcérku, a domov nech prídu najedení 🙂

deti95060810
12. máj 2024

maminku alebo sestru máš ďaleko? či by neboli ochotné chodiť ku tebe.
my sme bývali u mojich rodičov a mama mi neskutočne pomáhala....

deti95060810
12. máj 2024

@lucka_ke najedení a aj pre maminku niečo v obedári...😉

30katrusa40
12. máj 2024

Chlap nepomôže a máš s ním dve deti ? A to načo ?

lenkakravcova
12. máj 2024

Daj malú do kočíka a prechádzaj sa. To isto zaspí a aspoň na chvíľku budeš mať kľud.
Zavolaj si nejakú kamarátku alebo svoju rodinu na pomoc aspoň na pár dní.
Kupuj polotovary (pirohy na zaváranie do vody a iné) a spí a oddychuj cez deň hocikedy kedy ti dieťa zaspí.

kitycat
12. máj 2024

Lemravemu si nohy roztiahla, tak co by si chcela za rady?

Jedini chudaci su tie deti

petra5333
12. máj 2024

Uplne ta chapem ... Mam to podobne,rozdiel je len v tom ze mam uz deti starsie jeden druhak druhy skolkar ale s diagnozou.Robim vsetko od financii,lekarov,ucenie,vozenie na kruzky,nakupy,domacnost,proste komplet vsetko ...dlho som sa s tym trapila,plakala,hadala sa s muzom,ale on sa v zivote nezmeni ..neviem co to ti chlapi su dnes taky vecne unaveny..bo ja niesom.ja si nemozem dovolit byt ani chora ani sa pre nic rozculit lebo zacne vrieskat ze znova zacinam..ani kompromisy n,debaty nezaberaju, tak som sa nejako naucila zit s nim a zaroven bez neho🤷 zmierila som sa s tym aj ked to nieje dobra rada to mi je jasne..ale svoje deti hlavne starsieho mam ako partaka.svojho on mi pomaha vo vela.veciach...a takto nejako som sa naucila hlavne oddychovat s nimi .no nic ine mi neostava..deti sa to naucili tiez ked varim nechaju ma.varit mladsi sa hra sam,starsi robi sam ulohy.je to smutne ale.jednoducho som prisla do bodu kedy svojho muza proste nepotrebujem mat doma...povedala som mu to ..ale ocividne mu je to jedno a mne uz tiez ..

ailiba
12. máj 2024

Vacsina mamiciek s 2 detmi si tym presla... Ja tiez. Co dodat...prajem vela sil🙏❤️. Nevedela som, ze mozem fungovat a skoro nespat, no deti vedia neuveritelne posunut hranice.
Snad budu coskoro lepsie noci. Aspon zopar. Postupne to bude lepsie. Drz sa❤️