Zeny od kedy sa narodila mala 8m vôbec nič sa mi nechce robiť v domácnosti. Na upratanie sa musím premoct a varenie je hrúza tiež 🤦♀️ mate to niektorá rovnako? Pred tehu aj počas tehu som u pre sa dôkladne starala o domácnosť a teraz po pôrode 😩 fakt ani ten posraty riad sa mi nechce umyť 🙄 samozrejme všetko spravím hádam nebudem mat doma bordel ale ide o to ze fakt nemám žiadnu chuť do toho. Dúfam že to čoskoro prejde 😩
tiez vitamin c, chod si dat skontrolovat krv ci mas dost zeleza prip stitnu zlazu, po porode su hormony rozhadzane ako sa hovori 9mes cakas ma dieta a 9mesiacov trva kym sa z toho tvoje telo spameta, no musis mu pomoc prave dodat tie vitaminy, ja som mala dve tehotenstva za sebou tesne stale berem aj b forte napr. magneziumm vit c ked je niekto doma chory atd
mne sa nechce ani hybat a mam chvile, ze mi je zatazko aj dychat...myslela som si, ze lenivostou a tu citam, ze na vine su hormony a vitaminy, super, odlaho mi 😀
Ja ani nemám dieťa, a mam to iste...
Ani mne sa nič nechce, sedím s vyloženými nohami. Umyla som 4 veľké okná, povešala čisté záclony, 50x na rebrík a dole a som zničená. Zato chodím už 2 týždne na rehabilitáciu s boľavým ramenom ☹
No, mne sa tiež nič nechce, a to nemám ani tak malé dieťa...
U mňa podobne. Môj má 5 mesiacov aj 2 týždne a pred mesiacom sme sa presťahovali z bytu do domu. No, presťahovali...stále nie úplne. To všetko nové a pekné ma celkom nakoplo k aktivite, ale ako začal malý lepšie/dlhšie spať cez deň, už sa mi nechce obetovať každú voľnú chvíľu upratovaniu. Sedím si s kávou a keksíkom s vyloženými nohami. Našťastie tu máme umývačku, ktorú len večer naložím a robota, čo za mňa povysáva. Už len čakám, kedy vymyslia niečo, čo za mňa umyje kúpeľňu :D. No ale varenie je zo všetkého najhoršie. Ja som teda vždy rada varila aj jedla, ale potrebujem na to čas a nie že niečo začnem, do toho sa zobudí malý a ja v polke varenia neviem ako to celé zachrániť. Ja som vždy bola pedant a dieťa my rozbilo celý svet. Večer v kúpeľni som mala svoj 45 min rituál, vyliezla som namastená od hlavy po päty. Von by som nevyšla neupravená, zle oblečená....a teraz? :D Tsssss Najskôr na to všetko hrozne ubíjalo, ale postupne si zvykám. S tým varením má to však mrzí, aj manželovi chýba naša niekdajšia strava (teraz žijeme väčšinou na tom, čo nám dajú naši alebo svokrovci).
kup si magnezium tabletky aspon 500mg...daj si kavu nieco sladke dopln energiu dako....prip. vitamin d tiez teraz ked je vonku viac tmy, telo je viac unavene a zapriahni aj muza....je to len obdobie bude lepsie ja tiez len upratujem stale, tiez tu nechcem mat bordel ale je to stale dokola, no muz spravi ked mu poviem, sam od seba zriedkavo, musis ho zapojit, dieta mate obaja